550 TLye kadar Cep Telefonu Önerisi +1 soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
pardon ya yanlış anlamışım.
gio da iyi telefon forumda tüm kullananlar memnun, ideos x5 de güzel telefon ama bir yanda Samsung var bir yandaHuawei hangisi güvenilir sen karar ver. açıkcası ben olsam huawai markasına güvenmezdim. nokia c6-01 al, en iyisi bu olur. kamera,oyun,performans...

baranselona

baranselona

Üye
Kullanan arkadaşlar 1-2 görüntü atarmısınız zahmet olmazsa?Birde ekranın altından ışık sızıyormuş telefonla konuşurken ses boğuk gidiyormuş şeklinde yorumlar var sizde bu sorunlar var mı? Bu telefona tema yükleniyor mu?

Not:Görüntüden kastım telefonun kamerasıyla çektiğiniz bir resim.

huawei ideos x5 ile çektiğim bikaç foto yardımcı olacaktır heralde

nerdesingol

Üye
ne alırsan al ama c6 falan alma hatta nokia alma pisman olursun ben milletin gazına geldim param resmen çöpe gitti şimdi bunu satsak kaca alıcaklarki android telefonlara bak huawei x5 al gio al lg al

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 01 al ama annaya güncelleyim diyipte hata yapma

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus p503 ve İdeos x5'i tavsiye ederim, fiyatlarına göre alabileceğin en iyi smartphone'ların başında yer alıyor..

buket2

buket2

Üye
@brnsl fotolara bayıldım açıkçası... gerçekten çok iyi çekmiş.. ben huawei x5 yanında birde o fiyata android froyo işletim sistemine sahip optimus me'yi tavsiye edebilirim ya da optimus one'ı... gerçekten sağlam ve kaliteli telefonlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt