Arkadaşlar litium-ion piller ki bizim telefonumuzda bu pili kullanıyo, geçenlerde okumuştum şöyle bir dezavantajı varmış, pil üretildiği andan itibaren kullanılması gerekliymiş eğer mağazaların raflarında uzun süre beklemiş veya siz telefonunuzu uzun süre kullanmamışsanız batarya yavaş yavaş ömrünü yiyormuş. Ama 20-25 dakika şarj yap sonra çıkart daha sonra yine 20 dakika şarj yap bunun litium-ion pillere kesinlikle zararı yok. Demek istediğim gerçi piyasada çok eski ürün kalmadı ama, siz yine de güncel ürün alın açıp bakın v.40'dan eski ürün almayın. Daha dün bir arkadaş geldi telefonu 2 ay önce almış v.31 yüklüydü ki ben alalı 6 ay oluyo ben aldığım zaman v.40 yüklü cihazlar çıkmıştı. Versiyonla şarj olaynının çok alakası var son güncellemelerde arka planda fazla güç harcayan gereksiz bizim gçrmediğimiz uygulamaları iptal etmişlerdi. Hatta hackli FW yüklerseniz bunu hazırlayan arkadaşlar hemen hemen bütün gereksiz uygulamaları iptal ediyor ve bataryanın normal FW'lerden çok daha uzun ömürlü kalmasını sağlıyor. İyi kullanımlar.