5800 Aldım 1 Hafta Oldu 1 Kaç Soru 5800 Kullanıcıları İçeri Lütfen. :(

Sponsorlu Bağlantılar

korkmaz36

korkmaz36

Üye
kardesim telofona dokunma derim oldugu gibi kullan.ekrandaki bandı kaldırma çızılmesın ekran.

muratknk

Üye
arkadaslar benimde bi sorum olacak 5800ı daha yeni aldım hafıza kartına nerden girildigini bulamadım bi yardım edin cvpp pls

yigitefe67

yigitefe67

Üye
kardeş o bantı sök sen zaten o telefonun ekranı öyle küçük maddelerle çizilmez özelliği o

Wrestlings

Üye
Selam Arkadaşlar O ürün Kesin 1.Partır Genelikle 1.Partlarda O Sorun Görünüyor

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
Arkadaşlar yeni yazılım yüklendikten sonra mutlaka hard format atın ki yazılım cihaza tam olarak otursun..

merlin19

merlin19

Üye
5800 kulaklıktan iyi performans alınmıyor mu? :o

Siz galiba Nokia'nın verdiği dandik kulaklığı kullanıyorsunuz.

5800 müthiş ses veriyor kulaklığa. 2-3 liralık kulaklıklarla ya da Nokia'nın verdiği o insanın takmaya utandığı kulaklıklar tabii ki sesi sizin kulağınıza iyi iletemez.

Ne alaka Kulaklık sesi berbat Sorun kulaklıkta değil seri üretimde 5800 ile gelen kulaklığı 5130 a takıyorum son seste 10 metreden dinle ama aynı kulaklığı 5800 a takıyorum ses berbat düşük bu telefonların 100 tanesinden en az 55 inde ses sorunu var kim ne derse desin alacaklara tavsiyem almadan açtırın sıfır kutuyu mp3 attırın sesi deneyin denemeden almayın harbi aldım ve parama acıyorum keşke almasaydım

brütüs1907

Üye
birader ben aldıktan 3 hafta sonra mesjlarda takıldı. ben yetkili servise gtrdüm o 1 saatte tel ayararını flan sildi. sürmü yeniledi. dediğin sürümden bşka sürüm yok şuan son sürüm buymuş. ve takılma virüs grdiği için oluyomuş.
ben 10 tl ye kap aldım telefona üstü açık tel kabını koruyabliyo..

tuşbaşehri

Üye
kardeşlikler kesinlikle v40ı tavsiye ederim gerçekten güzel.kasa açıklığınıda kafaya takma çünkü orjinali bu

caner16,

Üye
arkadaşlar sa yaaa ben javalı oyunları çalıştırması için hangı java programını indircem

faruknamdar

Üye
ben aldım istanbulda 5 tl :)

gunesin.oglu

gunesin.oglu

Üye
bilader bende de kasada açıklık vardı kvk ya yolladım kapakları değiştirdiler harika oldu tlf sen ısrar et mecbur göndericeklerdir...

the_albatros

Üye
mrb arkadaşlarbi kaç yorum okuduktan sonra sözü uzatmadan öyleyeyim ben 30 tl ye şefa ekran koruyucu oldım çok iii dokunmatikte de sorun yapmıo sürümünü de v40 yaptırdım v31 e göre dah güzel ve hızlı özellikle internete girnce ekranı kaydırma özelliği çok hassas olmuş çok beğendim aldığım ve pişman olmadığım tek tel diyebilirim eğer merak ettiğiniz sormak istediğinizbişi varsa bilgim dahilinde yardımcı okurum mail atabilirsiniz [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

pardonn 30 yazmışım 3 tlye

Law_332

Üye
bende 5800 kullanıcısıyım v50 sürümü yüklü + cihaz kinetic :) süper ne kasma var ne bisey var süper

bariş bakar

bariş bakar

Üye
arkadaşım yazılım attır tam tersi tel hızlanıo ve benim ki bazen kamerayı açtıgımda donma yapıodu o sorun kalktı

serkan616161616

Üye
Valla arkadaşım, bende ilk aldığımda senin kullandığın sürümden kullanıyordum. Telefonda ilk etapta sorun olmazken, daha sonraları mesajları yazamamalar, ardından telefonda donmalar ve kapandığında da açılmama gibi sorunlar baş gösterdi. Bu noktada telefona format attırıp bir üst sürümü yüklettim. O tarihden sonra da telefon kendine geldi. Her hangi bir sorun yaşamadım. En sonda yaklaşık 1 hafta önce son sürümü yükledim. Yani başka bir deyişle iki kez sürüm yüklettim. Her seferinde telefon daha iyi olmaya başladı. Neyse işin özetine gelince, ben sürüm yükledim ve telefondan da memnunum. Ancak o bayanın dediği gibi bu tarz telefonlarda açıklık bırakıldığını ve esneme payının da bulunduğunu zannetmiyorum. Unutma telefonu değiştirmeleri için garanti içinde gerekli. Ve bu açıklığında senden kaynaklandığını söylerlerse hiç şaşırmam.
İnternet hakkında ise evet onun bir ayarı var ancak o ayarı da ben yapmadım. Daha önce bu telefonu kullanan bir arkadaşım yapmıştı. Şefaf bantları kesinlikle tavsiye ederim. Ben o şekilde kullanıyorum. Bu telefonun camının çizilmesini engelliyor. Fakat bu bantları yapıştıranın iişin ehli biri olması lazım çünkü hava kabarcıkları kalınca hoş bir görüntü olmuyor...

mutlu4209

Üye
arkadaşlar benim de bi sorum olacak! şimdi benim telefonda tuş kilitli iken arandığımda ekranda çıkan cevapla kaydırmasından teli acamıorum. ancak tuş kilidini acıp tekrar kapatınca cevapla kaydırmasından cevaplaya biliyorum aramayı. bu neden olur.. yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler şimdiden..

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
sa ben hafıza kartını biçimlendirdim ama yedekleme yapmadım mzüik attım açılmıo şu an müzik ne yapmalıyım yardım..

murat316

Üye
tavsiyem arkadaşlar v40 da kalsın v50 yi sakın ha sakın atmayın pişman oldum.tamam telefon hızlanıyor ona birşey demiyorum ama bazı noktalarda saçmalıyo artık.

romaz

romaz

Üye
5800 kulaklıktan iyi performans alınmıyor mu? :o

Siz galiba Nokia'nın verdiği dandik kulaklığı kullanıyorsunuz.

5800 müthiş ses veriyor kulaklığa. 2-3 liralık kulaklıklarla ya da Nokia'nın verdiği o insanın takmaya utandığı kulaklıklar tabii ki sesi sizin kulağınıza iyi iletemez.

nasıl bır kulaklık tavsıye edersın?

--------------- Ekleme ---------------

tavsiyem arkadaşlar v40 da kalsın v50 yi sakın ha sakın atmayın pişman oldum.tamam telefon hızlanıyor ona birşey demiyorum ama bazı noktalarda saçmalıyo artık.

bence gayetn ıyı v50 bazı noktalar dedıgınız nedır ?

Üst Alt