5800 Aldım 1 Hafta Oldu 1 Kaç Soru 5800 Kullanıcıları İçeri Lütfen. :(

Sponsorlu Bağlantılar

brawaturk

Üye
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güzel bir seçim yapmışsın sağ üst köşedeki açıklık telefonu kullanmanda bir engel değil hiç kafana takma takmamışsında zaten. telefonun 3 4 ayda bir güncellemesi var en güncel versiyon şuan 51,0,006 güncellemeler bu telefonu kasmıyor hatta hızlandırıyor diyebilirim cihaz fiyat performans açısından 10 üzernden bence 8 i hakkadiyo bu ara şeffaf ekran kotuyucu sormussun telefoncularda yoksa ankara formdaki media markt ı dene istanbuldakilerde var ...

tanhusumotun

Üye
Dostum güle güle kullan telefon çok güzel bir telefon ayrıca v31 eski sürüm ben güncelledim şuan v51 msl v51 olunca ipone gibi elle kaydırma özelliği geldi hı unutmadan güncelleme ücretli msl kontörlü kullanıyorsan 10-15 kontör gider ama çok memnun olursun hı birde şeffaf filmler var kendi koruyucu bandı desenli olduğundan şeffaf film yapıştır

aslı fadime

Üye
siz kazıklanmışsınız ben o dediğiniz koruyucu seffaf bendı 5tl ye aldım.. çizildikçe değiştiriyorum. gayette kaliteli ayrıca dandik bişey değil. görünümü kesinlikle değiştirmiyo belli bile olmuyo hatta ekranda.süper bişey;)

fatihkarakaya

fatihkarakaya

Üye
benimde var 5800 güncellemeni yap V51.0.0006 sürümü yükledim kasılma,donma filan olmadı bide kalibrasyon yaparsan dokunmatiğin daha iyi olur

umut_5800

umut_5800

Üye
kardes bende 5800 kullanıcısıyım ve memnunum aldıgım zaman sürümü v50 idi w-lan la günlecedim v51 oldu telefon rahatladı ve v50 de donmalar meydana gelıyodu sımdı hıc bı sorun yok seffaf cam fılmı ıcınde herhangı bır telefoncudan bulabılırsın ben 15 tl ye yaptırdım su anda bıraz cızık ama pek bellı olmuyo :oke:

--------------- Ekleme ---------------

fatihkarakaya kardes v51 yaptın ama uygulamalarda yazılım güncellemeye gırıp ordakı v51 ın guncellemelerı onları yaptınmı yoksa telefonunun yarısı v50 yarısı v51 :oke:

ahmettasci

Üye
arkadas ben gücelledim süper oldu tavsiye s60ve v51 oluyor

ibibiq

ibibiq

Üye
v60 nerde yauv :hmmm

bheart05

Üye
sa arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı 5800XM kullanıcısıyım bilgisayardan telefonuma video yüklüyorum(mp4) fakat telefonumda video actıgım zaman ses geliyor video oynatmıyor sorun ne olabilir acaba. Cevaplarınız İçin şimdiden tşk ederim

extory022

Üye
kardesim bende 5800 kullanıcısıyım son sürüm 51.0.006 sürümünü kullanıorum hiçbi sorun cıkmadı ve mesaj kasma konusunda bi güncelleme işini görecektir merak etme. çıkan her yeni yazılım için güncelliorum tek bi sorun dahi çıkmadı

minimini80

Üye
v52 çıktı arkadaşlar sensör hızlandırılmış, kamera düzeltilmiş ve telefonun hızında gözle görülür bi deüişme var ısrarla tavsiye ederim

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
5800 kulaklıktan iyi performans alınmıyor mu? :o

Siz galiba Nokia'nın verdiği dandik kulaklığı kullanıyorsunuz.

5800 müthiş ses veriyor kulaklığa. 2-3 liralık kulaklıklarla ya da Nokia'nın verdiği o insanın takmaya utandığı kulaklıklar tabii ki sesi sizin kulağınıza iyi iletemez.
arkadasım ben 20 tl ye aldım bi kulaklık önceki 6500 slide sesini sonuna kadar acamazken bu 5800 da ses çıkmıyor.üstelik bas ayarınıda en üst seviyeye getirmeme ragmen iyi bas vermiyo.müzik edition bir telefon için nekadar eksik bi durum.kulaklıga verdiği ses tam bir kaos diyeblirim.6500 slide mı özlüyorum yaw.

alicanvahapo

Üye
güncellemeler herzaman cihazın daha iyi çalışması içindir arkadaşlar... mesela enerji tasarrufu güncellemeler sayesinde yükselir uygulamaların cihazın işlemcisi üzerindeki etkisi azalır daha rahat çalışmaya başlar MESAJ yazarken yadar Kalibrasyonlu özellikleri kullanirken birden fazla uygulamanın acık olmamasına dikkat edin 5800 yerli i-phone :)

VUSLAT_9019

Üye
Güncellemediğin zaman telefonu tam randumanlı lullanamazsın bişey olmuyo korkma ama wlan dan güncellersen daha verimli olur. Ayrıca o şeffaf ekran koruyucularını bütün telefoncularda bulursun 3-5 tl arası değişiyo... Saygılar

pamukk27

pamukk27

Üye
bende 1.5 aydan berı kullanıyodum aldıgım gun versıyon guncelldım v52 sımdı cok memnunum hıc sorun yok masallah ekran cısılmesı ıcın ıse ben de cılatın aldım 2.5 tl ye sımdı cok memnunum ıyıkı cılatın almısım ekran savas alanın gıbı ısımden dolayı cook cızık ama sorun yok olan cılatıne oluyoooo herkese v52 onerırımmm ama sen bılırsıın:hmmm I LOWE 5800 XM I LOVE ANTEPPPPPPPPPP....:oke:

Üst Alt