5800 Aldım 1 Hafta Oldu 1 Kaç Soru 5800 Kullanıcıları İçeri Lütfen. :(

Sponsorlu Bağlantılar

ozn429

ozn429

Üye
arkadaşlar 5800 kullanıorum. v40 güncellemesini yeni yaptım. çok memnunum ama ön kameram çalışmıyor ve ana kamera zoom yapmıyor. güncelleme yaparken product kod değiştirdim servise götürsem kod değiştiği için yaparlarmı? yada kodu tekrar değiştirebilirmiyim? lütfen bana yardımcı olun kamerasız olmuyor..:S

staLky

Üye
    Konu Sahibi
kötümü oldu telefonun kasıyormu? bende yarın güncellemeyi düsünüyorum :( kötüyse güncellemeyim söylede.

mm_mm

mm_mm

Üye
Arkadaslar s.a öncelikle telefonumu vodafone bayinden aldım kırmızı reng baska reng yoktu mecbur kaldım kasada acıklık var sag üstte son üretim olmasına ragmen pek sorun yaratmıyor ama kafama takmıom aldgm gün kafama taktm uyuyamamıstım ertesi sabah götürdgmde oradakı satıs elemanı bayan bana bunun bı sorun olmadıgını dokunmatık telefonlarda esneme payı bırakıldıgını normal bisey oldgnuu ve kvknın bunu sorun olarak görüp deyistirmeyecegini + telefonu ilk günden actırmamamı onerdı böyle devam et acıklı kbüyürse getir deyistirttiririz dedi tamam dedim. telefonumda bulunan sürüm v31.0.101 16.09.2009 aldgmdan beri güncellemedim hic yeni güncellemelerin cıktıgı söyleniyo benim daha once 5320 xpress musıcım vardı onu güncelledim güncelledigime bin pisman oldm sesı kısılmıstı kasmaya baslamıstı msj yazarkende kasmalar oluyodu bundada ole olur dıye korkuyorum güncelleyip memnun kalan arkadaslar olumlu yanlarını ve olumsuz yanlarını yeni güncellemenin söleyeblirmi? bir diyeride telefonumun ekranında bulunan orjinal bantı yanı ekran koruyucusu hala duruo bu ekranı net görmemi engellıyo cızılmesın dıye kıyamadgımdan sokmedım fakat 10-15 tlye bunların seffaf %99 seffaf ekranın görünümünü engellemeyecek sekılde filmler oldgu söyleniyo ankarada oturuyorum nerden bulablırım ve fıyatları ne kadardır tahmınen? cevaplar icin simdiden cok ama cok tesekkür ederim.:)
5 tl ekran bantı yapıştırdım ve 2 ay oldu hala duruyor onu tavsiye ederim versiyonuda tavsiye ederim

aryscat

aryscat

Üye
arkadaşlar 5800 kullanıorum. v40 güncellemesini yeni yaptım. çok memnunum ama ön kameram çalışmıyor ve ana kamera zoom yapmıyor. güncelleme yaparken product kod değiştirdim servise götürsem kod değiştiği için yaparlarmı? yada kodu tekrar değiştirebilirmiyim? lütfen bana yardımcı olun kamerasız olmuyor..:S

Pili çıkardığında arkadaki etikette orjinal kod yazar. Aynı yöntemle o kodu girebilirsin

staLky

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar converter ı ındırdım ıstedgm vıdeoyu cevırıyorum fakat telefona attıgmda telefonda vıdeo gozukmuyo nası ıs ya ? usbden baglantı yapıyorum vıdeo ya atıyorum fotograflar ve videoya giriyorum galerıden ama gözükmüyo film neden acaba napmam lazım formatıyla falanmı alakalı program demo ondan olablırmı? alttan 5800 ı secıyorum programda donusturmeden once yınede olmuyor ? :S BU SORUNUMA KIM YARDIMCI OLACAK ACABA? :( FİLM İZLEMEK ISTIYORUM KALITELI SEKIDLE OLMUO YA OFF ..

zaferizm

zaferizm

Üye
format factory programını indir zaten free bi program ayarlardan 5800 xm ayarlarını sec videoyu surukle bırak programa ve convert tuşuna bas bundan daha kolay kullanımlı bi program daha bulamazsın piyasada

anlam2059

Üye
bu arada bende bir soru sorayım arkadaşlar 5800 xm alalı daha 4 gun oldu vodafone kullanıcıyım. şebeke bır an gıtsın (aman sızde gıtmesın) bır daha gsm operatoru geri gelmıyor telefonu acıp kapamak zorunda kalıyorum boyle bırseyle karsılasan varmı acaba... yoksa 3-4 gunluk telefonu servise yollamaya nıyetım var.şimdiden tesekkurler...

Lacrymosa

Üye
bu arada bende bir soru sorayım arkadaşlar 5800 xm alalı daha 4 gun oldu vodafone kullanıcıyım. şebeke bır an gıtsın (aman sızde gıtmesın) bır daha gsm operatoru geri gelmıyor telefonu acıp kapamak zorunda kalıyorum boyle bırseyle karsılasan varmı acaba... yoksa 3-4 gunluk telefonu servise yollamaya nıyetım var.şimdiden tesekkurler...

Öyle bir sorun yok telefonda.. Ayarlar>Bağlantı>Şebeke>Şebeke Modu'nu Çift Mod yapın. Yapılıysa ellemeyin.

Aslıda sorun şebekenizin. Niye kesiliyor diye bir soru sormanız gerek?

Not: Telefonun kapama düğmessine basarak ya da ana ekranda tarihin olduğu yere dokunarak tercihleri açın oradan Hatsız seçeneğini seçin daha sonra tekrar Genel seçeneğine alın. Bu sayede tekrar şebekeyi bulur. Kapamanıza gerek kalmaz.

anlam2059

Üye
arkadasım dediklerinin hepsi telefonumda su anda aynı yazdıgın gıbı sabah işe gigerken cukurun bırısınde 10sn falan hat kesılıyo daha sonra sehir merkezıne geldıgımde bıle hat yok nedense acıp kapatıyorum hat gelıyo sorunum bu ben bunu bu sekılde acıp kapamak zorunda mıyım? sadece forumda boyle bı sorunla karsılasan varmı yok mu ogrenmek ıstedım yoksa benım telde mı sorun var acaba..

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım tesekkur ederım ilgilendiğin için dedıklerının hepsı telde aynen duruyor sabah işe giderken cukurun bırınde 10 sn falan hat gıdıyor sehir merkezıne gırsemde hat gelmıyor acıp kapamak zorunda kalıyorum ben bunu hep yapmak zorundamıyım ayrıca forumda boyle bır sorunla karsılasan varmı ogrenmek istedım sadece

petrucci82

petrucci82

Üye
öncelikle konuyu açan arkadaşın bahsettiği şey tamda kasa açıklığı ve keşke 2.günü götürdüğünde geri verseydin böyle saçma şey mi olur nokia da bunu doğruluyormuş açıklık var die o zaman amerikada neden toplattılar bu ürünü geri götür adam gibisini versinler hayır garanti 1e1 değişim vermezse tüketici haklarına başvurabilirsin ben şahsen öyle yapıcam koskoca nokia firması adam gibi yapsın bizim suçumuz ne
dostum peki sen değişim yaptırttın mı ya da yaptıracan mı? bakıorum bi kaç konuda sen de muzdaripsin bu kasa açıklığından..bu arada arkadaşa esneme payı demişler...o çok ayıp bişe yaaaa..ne bu koltuk mu?değiştirecen mi dostum senden cevap bekiyorum ona göre harekete geçicem ben de...

ReaqL

ReaqL

Üye

teLefona hard format at Ondan sonra sorun Olcagını sanmıorum:)

onuraslan

onuraslan

Üye
BEN DAHA İKİ GÜN ÖNCE GÜNCELLEDİM ŞİMDİLİK Bİ PROBLEM YOK ÖNDEKİ KORUYUCUYU ÇIKAR İÇİNE HUZURSUZLUK VERMESİN ÇİZİLECEK DİYE HİÇBİRŞEY OLMUYOR ZATEN CEBİNDE BÖYLE Bİ TEL OLUNCA PARA METAL VB. ŞEYLER KOYAMIYORSUNN İYİ Bİ TELEFON GÜZELL GÜZELLL:naughty:

melih_-_

Üye
yeni olan 5800larda da kasa acıklıgı aluyo mu bi bilgi verir misiniz??

orhaan48

orhaan48

Üye
hata etmişsin arkadaşım keşke geri verseydin bir hafta içerisinde telefonu geri verme hakkın var. normal bir şey değil kasa açıklığı. iphone da neden yok diye sorsadın. yok sorun olmuyor. telefonun dışarı verdiği ses gayet güzel onda bir sıkıntı yok. yalnız kulaklıktan iyi bir ses performansı alamıyorsun kullandığın sürümdede güncelleme yapacağın sürümdede durum aynı. gözüme takılan bir diğer konuysa yeni güncellemede telefonun biraz daha kasılması o da ev ekranı temasını açınca oluyor. güncel sürümde bir diğer olumsuz yönse uygulamalardan atması(web tarayıcısında çok sık oluyor) invisible shield for 5800 yazıp googledan arattırırsan istediğin şeyi bulabilirsin ben teşekkür ederim arkadaşım.
birincisi 5800 daki o açıklık ki açıklık bile denemez cihazda herhangi bir sorun teşkil etmiyor ve yeni sürüm eski serüm hikaye hepsi aynı cihaz mükemmel ötesi bir cihaz arkadaş iphone ile kıyaslama yapmış bırakın ufacık kasa açıklığınıda bir de o çok överek kıyasladığınız iphone durumuna bi bakın
iPhone alayım mı almayayım mı iPhone artıları eksileri hepsi burada
* (-) Türkiye’de 3G yok!
* (-) iTunes, yani tekil şarkı veya albüm satın alma hizmeti Türkiye’de verilmiyor
* (-) 2 operatör de toplamda 1600YTL’nin üzerinde fiyat biçmiş. Değer mi? Eve veya arabaya girmek daha mantıklı değil mi?
* (-) Ses kalitesi ve kulaklığı harika.
* (-) MMS mesaj atma yok!
* (-) Başka operatöre ait sim kartla çalışmaz.
* (-) Türkçe menü yok!
* (+) Youtube’e kapalı olsa bile iPhone üzerinden ulaşmak mümkün!
* (-) Gerçekten hakkını vererek kullanırsanız pili 1 buçuk gün anca dayanıyor.
* (-) A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok.
* (+) İçinde cep telefonu, browser, gmail ve ipod touch barındırıyor.
* (-) 2 yıl sonra hâlâ iPhone 3G kullanmak mı? Yani 2 yılda yeni iPhone(lar), Google G1(lar) çıksa bile devam.
* (-) İçinde gelen oyun yok! Almak veya yüklemek gerek
* (+) Geniş ve parlak bir ekrana sahip. Film izlemek çok ketifli.
* (-) kullanım klavuzu yok
* (-) Kilitlendiğinde resetlemesi zor. Çoğu insan ne yapacağını bilmediğinden şarjının bitmesini bekliyor.
* (+) Okul ortamında hava atmak için ideal
* (-) Sim kart değiştirmek eziyet.
* (-) Hazırda Türkçe klavyesi yok!
* (-) Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra pili serviste fahiş fiyatlara değiştirmek gerek.
* (+) Safari ile harika web gezinimi sağlıyor.
* (-) Kopyala yapıştır özelliği yok!
* (-) iPhone aksesuarları da kendisi gibi pahalı. Kılıfından, bluetooth kulaklığına kadar.
* (-) Java ve Flash desteği yok. Java oyunları unutun!
* (+) Hızlı dokunmatik ekran
* (-) Sınırlı internet paketleri ile sunuluyor
* (-) Taslak mesaj yazılamıyor
* (-) 2 megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok. Çamur gibi fotoğraflar çekiyor.
* (-) Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor.
* (-) Hafıza kartı kullanılamıyor. Belleği arttırılamıyor
* (-) FM radyosu yok.
* (+) Jailbreak ile her türlü program yüklenebiliyor!
* (-) Türkiye satış fiyatına süper bir dizüstü bilgisayar alınır!
* (-) iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor.
* (-) SMS mesaj grupları oluşturulamıyor. Toplu mesaj göndermek işkence
* (-) Safari tek tabı yükleyebiliyor. Aynı anda birden fazla tabda site yüklemek mümkün değil
* (-) Sesli arama, sesli komut ve ses kayıt yok.
* (-) Miniminnacık telefonlar varken onların yanında kalas gibi kalıyor.
* (-) Telefonun içindeki mp3′ler melodi olarak kullanılamıyor.

quietLyo6

Üye
birincisi 5800 daki o açıklık ki açıklık bile denemez cihazda herhangi bir sorun teşkil etmiyor ve yeni sürüm eski serüm hikaye hepsi aynı cihaz mükemmel ötesi bir cihaz arkadaş iphone ile kıyaslama yapmış bırakın ufacık kasa açıklığınıda bir de o çok överek kıyasladığınız iphone durumuna bi bakın
iPhone alayım mı almayayım mı iPhone artıları eksileri hepsi burada
* (-) Türkiye’de 3G yok!
* (-) iTunes, yani tekil şarkı veya albüm satın alma hizmeti Türkiye’de verilmiyor
* (-) 2 operatör de toplamda 1600YTL’nin üzerinde fiyat biçmiş. Değer mi? Eve veya arabaya girmek daha mantıklı değil mi?
* (-) Ses kalitesi ve kulaklığı harika.
* (-) MMS mesaj atma yok!
* (-) Başka operatöre ait sim kartla çalışmaz.
* (-) Türkçe menü yok!
* (+) Youtube’e kapalı olsa bile iPhone üzerinden ulaşmak mümkün!
* (-) Gerçekten hakkını vererek kullanırsanız pili 1 buçuk gün anca dayanıyor.
* (-) A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok.
* (+) İçinde cep telefonu, browser, gmail ve ipod touch barındırıyor.
* (-) 2 yıl sonra hâlâ iPhone 3G kullanmak mı? Yani 2 yılda yeni iPhone(lar), Google G1(lar) çıksa bile devam.
* (-) İçinde gelen oyun yok! Almak veya yüklemek gerek
* (+) Geniş ve parlak bir ekrana sahip. Film izlemek çok ketifli.
* (-) kullanım klavuzu yok
* (-) Kilitlendiğinde resetlemesi zor. Çoğu insan ne yapacağını bilmediğinden şarjının bitmesini bekliyor.
* (+) Okul ortamında hava atmak için ideal
* (-) Sim kart değiştirmek eziyet.
* (-) Hazırda Türkçe klavyesi yok!
* (-) Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra pili serviste fahiş fiyatlara değiştirmek gerek.
* (+) Safari ile harika web gezinimi sağlıyor.
* (-) Kopyala yapıştır özelliği yok!
* (-) iPhone aksesuarları da kendisi gibi pahalı. Kılıfından, bluetooth kulaklığına kadar.
* (-) Java ve Flash desteği yok. Java oyunları unutun!
* (+) Hızlı dokunmatik ekran
* (-) Sınırlı internet paketleri ile sunuluyor
* (-) Taslak mesaj yazılamıyor
* (-) 2 megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok. Çamur gibi fotoğraflar çekiyor.
* (-) Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor.
* (-) Hafıza kartı kullanılamıyor. Belleği arttırılamıyor
* (-) FM radyosu yok.
* (+) Jailbreak ile her türlü program yüklenebiliyor!
* (-) Türkiye satış fiyatına süper bir dizüstü bilgisayar alınır!
* (-) iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor.
* (-) SMS mesaj grupları oluşturulamıyor. Toplu mesaj göndermek işkence
* (-) Safari tek tabı yükleyebiliyor. Aynı anda birden fazla tabda site yüklemek mümkün değil
* (-) Sesli arama, sesli komut ve ses kayıt yok.
* (-) Miniminnacık telefonlar varken onların yanında kalas gibi kalıyor.
* (-) Telefonun içindeki mp3′ler melodi olarak kullanılamıyor.

doStm walla ben bu kadar bıLmıyordm :)

bunLar doqru ıse cooo..ook kotu.
5800 XM daha avantaJLı ..

we ben su 1 mm açığı bulamadım tam neresnde telefnun ?

orhaan48

orhaan48

Üye
doStm walla ben bu kadar bıLmıyordm :)

bunLar doqru ıse cooo..ook kotu.
5800 XM daha avantaJLı ..

we ben su 1 mm açığı bulamadım tam neresnde telefnun ?

kesinlikle yaptım yorum doğrudur isterseniz iphone hakkında ufak bir araştırma yaparak bu yazılanları teyid edebilirsiniz. bir arkadaşım iphone almıştı sokakta gerilerek hava atıyordu ona bana bir müzik gönderirmisin dsedim tabiiii diyerek böbürlendi ve ardından bluetooth un bi işe yaramadığını yani veri gönderelemediğini anladı ve sonuç hüsrandı onun için şimdi cihazından nefret ediyor

cizreweb

Üye
Microsonic Nokia 5800 Xpressmusıc Ekran Koruyucu Film

google den aratıp uygun olan ekran koruyucular alabilirsiniz..

melih_-_

Üye
bende daha bgn aldım caok gzl bi telefon aldıgımda telefon v40 tı güncellestrmeye gerek kalmadı bn bi sorum olacak bnm telefon evimde kablosuz aga olmasına regmen grmiyo buluyo modemi ama baglanmıyo şifreyi grdikten snra baglanamıyo die uyarıyo ne yapmam lazım yazarsanız cok sevinirm

u-bout

Üye
arkadaşlar bende de 5800 var bu gps denen olayda kontör gidiyormu haritalara girip çıktığımda telefondan kontör gidiyor ve telefndan zaman zaman kontür eksiliyor şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı bir yerede üye olmadm anlamadm bu kontör nasıl nerden esiliyor acaba tel. biyerimi açık bırakıyorm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm yoksa kafayı yicem... teşekkrler

Üst Alt