staLky
Üye
5800 Aldım 1 Hafta Oldu 1 Kaç Soru 5800 Kullanıcıları İçeri Lütfen. :(
Arkadaslar s.a öncelikle telefonumu vodafone bayinden aldım kırmızı reng baska reng yoktu mecbur kaldım kasada acıklık var sag üstte son üretim olmasına ragmen pek sorun yaratmıyor ama kafama takmıom aldgm gün kafama taktm uyuyamamıstım ertesi sabah götürdgmde oradakı satıs elemanı bayan bana bunun bı sorun olmadıgını dokunmatık telefonlarda esneme payı bırakıldıgını normal bisey oldgnuu ve kvknın bunu sorun olarak görüp deyistirmeyecegini + telefonu ilk günden actırmamamı onerdı böyle devam et acıklı kbüyürse getir deyistirttiririz dedi tamam dedim. telefonumda bulunan sürüm v31.0.101 16.09.2009 aldgmdan beri güncellemedim hic yeni güncellemelerin cıktıgı söyleniyo benim daha once 5320 xpress musıcım vardı onu güncelledim güncelledigime bin pisman oldm sesı kısılmıstı kasmaya baslamıstı msj yazarkende kasmalar oluyodu bundada ole olur dıye korkuyorum güncelleyip memnun kalan arkadaslar olumlu yanlarını ve olumsuz yanlarını yeni güncellemenin söleyeblirmi? bir diyeride telefonumun ekranında bulunan orjinal bantı yanı ekran koruyucusu hala duruo bu ekranı net görmemi engellıyo cızılmesın dıye kıyamadgımdan sokmedım fakat 10-15 tlye bunların seffaf %99 seffaf ekranın görünümünü engellemeyecek sekılde filmler oldgu söyleniyo ankarada oturuyorum nerden bulablırım ve fıyatları ne kadardır tahmınen? cevaplar icin simdiden cok ama cok tesekkür ederim.

nerden film indirebilecegm hakknda bı fıkrı olan varmı böle 5800 icin film paylasılan siteler?
ayrıca eski verisonda msjlarda fln kasma oluordu ama smdiki v40 da o srn ortadan kalkmıs durumda vede yeni özellikler eklenmiş.. En büyük Özelliğide Kinetic scroll