5800 Aldım 1 Hafta Oldu 1 Kaç Soru 5800 Kullanıcıları İçeri Lütfen. :(

Sponsorlu Bağlantılar

staLky

Üye
    Konu Sahibi
5800 Aldım 1 Hafta Oldu 1 Kaç Soru 5800 Kullanıcıları İçeri Lütfen. :(
Arkadaslar s.a öncelikle telefonumu vodafone bayinden aldım kırmızı reng baska reng yoktu mecbur kaldım kasada acıklık var sag üstte son üretim olmasına ragmen pek sorun yaratmıyor ama kafama takmıom aldgm gün kafama taktm uyuyamamıstım ertesi sabah götürdgmde oradakı satıs elemanı bayan bana bunun bı sorun olmadıgını dokunmatık telefonlarda esneme payı bırakıldıgını normal bisey oldgnuu ve kvknın bunu sorun olarak görüp deyistirmeyecegini + telefonu ilk günden actırmamamı onerdı böyle devam et acıklı kbüyürse getir deyistirttiririz dedi tamam dedim. telefonumda bulunan sürüm v31.0.101 16.09.2009 aldgmdan beri güncellemedim hic yeni güncellemelerin cıktıgı söyleniyo benim daha once 5320 xpress musıcım vardı onu güncelledim güncelledigime bin pisman oldm sesı kısılmıstı kasmaya baslamıstı msj yazarkende kasmalar oluyodu bundada ole olur dıye korkuyorum güncelleyip memnun kalan arkadaslar olumlu yanlarını ve olumsuz yanlarını yeni güncellemenin söleyeblirmi? bir diyeride telefonumun ekranında bulunan orjinal bantı yanı ekran koruyucusu hala duruo bu ekranı net görmemi engellıyo cızılmesın dıye kıyamadgımdan sokmedım fakat 10-15 tlye bunların seffaf %99 seffaf ekranın görünümünü engellemeyecek sekılde filmler oldgu söyleniyo ankarada oturuyorum nerden bulablırım ve fıyatları ne kadardır tahmınen? cevaplar icin simdiden cok ama cok tesekkür ederim.:)
 
  • Beğen
Tepkiler: alpidinho, bodrumtrl, aliarapoglu ve 6 diğerleri


_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
Kardesım mrb.

Bende 5800 XM kullanıcısym benımde bı kac sorunum vardı senın gıbı ozellıkle mesaj yazarken kasma sorunu wirelesten baglanırken ağ geciti sorunu gibi...

V20.0.012 vardı telefonumda bugun V40 a yukselttım Sonuc olarak . mesaj yazarken donma sorunu ortadan kalktı . Wireles ıle ılgılı sorunum ıse onun ufak bı ayarı oldugunu soyluyorlar hala cozmus degılım.

Herhangı bi sorun yok Dokunmatıgın daha hassas oldugunu fark ettım kı bu quzel olmus. Kitentık tus ozellıgı eklenmıs Seste qoruntulerde herhangı bı degısıklık yok Son wersıyon u atmanı tavsıye ederim
 

Lacrymosa

Üye
Telefon yavaşlar diye güncelleme yapmamak yanlış bir düşünce tabii ki güncelleyin. 5800'da öyle bir sorun yok. Şu anda v40 sürümü var. Telefonunuz yeni güncelleme yok diyorsa forumda anlatılan yöntemleri deneyin ya da bekleyin bir süre sonra tüm modeller için güncelleme aktif olacak sanırım.

O açıklığı takmayın kafaya bende de var. Hiç sorun yapmıyor.

O kağıdı ekrandan hemen sökün bence. Onun amacı kutudayken ekranı korumak standart zaten her telefonun ekranı ilk açıldığında bantlıdır. 5800'ınkini görüyorum çıkartmıyor. "Abi böyle telefon mu kullanılır ekran görünmüyor?" diyorum o şekilde kullananlara. Benim ekranda koruma bantı yok hiç çizilme filan olmuyor. Sadece yağlanma oluyor o da doğal. Siz yine de şeffaf olanlardan alabilirsiniz. Güzelim telefon o kılıfla kullanılmaz yani. Telefon bayilerinde vardır o bantlardan.
 
mustafa

mustafa

Üye
Arkadaslar s.a öncelikle telefonumu vodafone bayinden aldım kırmızı reng baska reng yoktu mecbur kaldım kasada acıklık var sag üstte son üretim olmasına ragmen pek sorun yaratmıyor ama kafama takmıom aldgm gün kafama taktm uyuyamamıstım ertesi sabah götürdgmde oradakı satıs elemanı bayan bana bunun bı sorun olmadıgını dokunmatık telefonlarda esneme payı bırakıldıgını normal bisey oldgnuu ve kvknın bunu sorun olarak görüp deyistirmeyecegini + telefonu ilk günden actırmamamı onerdı böyle devam et acıklı kbüyürse getir deyistirttiririz dedi tamam dedim.
hata etmişsin arkadaşım keşke geri verseydin bir hafta içerisinde telefonu geri verme hakkın var. normal bir şey değil kasa açıklığı. iphone da neden yok diye sorsadın.
telefonumda bulunan sürüm v31.0.101 16.09.2009 aldgmdan beri güncellemedim hic yeni güncellemelerin cıktıgı söyleniyo benim daha once 5320 xpress musıcım vardı onu güncelledim güncelledigime bin pisman oldm sesı kısılmıstı kasmaya baslamıstı msj yazarkende kasmalar oluyodu bundada ole olur dıye korkuyorum güncelleyip memnun kalan arkadaslar olumlu yanlarını ve olumsuz yanlarını yeni güncellemenin söleyeblirmi?
yok sorun olmuyor. telefonun dışarı verdiği ses gayet güzel onda bir sıkıntı yok. yalnız kulaklıktan iyi bir ses performansı alamıyorsun kullandığın sürümdede güncelleme yapacağın sürümdede durum aynı. gözüme takılan bir diğer konuysa yeni güncellemede telefonun biraz daha kasılması o da ev ekranı temasını açınca oluyor. güncel sürümde bir diğer olumsuz yönse uygulamalardan atması(web tarayıcısında çok sık oluyor)
bir diyeride telefonumun ekranında bulunan orjinal bantı yanı ekran koruyucusu hala duruo bu ekranı net görmemi engellıyo cızılmesın dıye kıyamadgımdan sokmedım fakat 10-15 tlye bunların seffaf %99 seffaf ekranın görünümünü engellemeyecek sekılde filmler oldgu söyleniyo ankarada oturuyorum nerden bulablırım ve fıyatları ne kadardır tahmınen?
invisible shield for 5800 yazıp googledan arattırırsan istediğin şeyi bulabilirsin
cevaplar icin simdiden cok ama cok tesekkür ederim.:)
ben teşekkür ederim arkadaşım.
 

staLky

Üye
    Konu Sahibi
mstfckmk kardesim o dedigin shieldin fiyatı ne kadar ben simdi telefonu aldımya para elıme gcmıo en fazla 10 tl flan vereblırım 10 tlye falan bulablrımyım ekranı koruyabılecek otür bisey ? bu arada güncelleme yapmayacam madem kasıyomus hic bulasmayım benım ıstedgm hızlı olması zaten. ha bide bazı forumlarda okudum arkadaslar dıyorkı ben telefonumda fılm falan cok ızlıyorum ben ızleyemıyorum telefona uygun film bulamıyorum boyutuna uygun :s nerden film indirebilecegm hakknda bı fıkrı olan varmı böle 5800 icin film paylasılan siteler?
 
_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
hata etmişsin arkadaşım keşke geri verseydin bir hafta içerisinde telefonu geri verme hakkın var. normal bir şey değil kasa açıklığı. iphone da neden yok diye sorsadın.

iphone la ne lakası var krdsm 5800 ın bı kere uretıcı fırmalar ayrı markalar ayrı.. 5800 da olan ufak bı uretım hatasını iphone la karsılastıramazsn kı . zaten üretici fırmada soyluor sağ ust kosede ufak bı acıklık oldugunu we bunun herhangı bır sorun yasatmadıgını son cıkan 5800xm lerde yok denılıyor ama qecen hafta arkadasım aldı ondada var yanı telefonun genel uretımınden kaynaklanan bişi
 

Lacrymosa

Üye
5800 kulaklıktan iyi performans alınmıyor mu? :o

Siz galiba Nokia'nın verdiği dandik kulaklığı kullanıyorsunuz.

5800 müthiş ses veriyor kulaklığa. 2-3 liralık kulaklıklarla ya da Nokia'nın verdiği o insanın takmaya utandığı kulaklıklar tabii ki sesi sizin kulağınıza iyi iletemez.
 
mustafa

mustafa

Üye
mstfckmk kardesim o dedigin shieldin fiyatı ne kadar ben simdi telefonu aldımya para elıme gcmıo en fazla 10 tl flan vereblırım 10 tlye falan bulablrımyım ekranı koruyabılecek otür bisey ? bu arada güncelleme yapmayacam madem kasıyomus hic bulasmayım benım ıstedgm hızlı olması zaten. ha bide bazı forumlarda okudum arkadaslar dıyorkı ben telefonumda fılm falan cok ızlıyorum ben ızleyemıyorum telefona uygun film bulamıyorum boyutuna uygun :s nerden film indirebilecegm hakknda bı fıkrı olan varmı böle 5800 icin film paylasılan siteler?

filmlerini free video converter kullanarak 5800 a uygun hale getirebilirsin. invisible shield içinse bu linke bir bak arkadaşım.
 
_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
mstfckmk kardesim o dedigin shieldin fiyatı ne kadar ben simdi telefonu aldımya para elıme gcmıo en fazla 10 tl flan vereblırım 10 tlye falan bulablrımyım ekranı koruyabılecek otür bisey ? bu arada güncelleme yapmayacam madem kasıyomus hic bulasmayım benım ıstedgm hızlı olması zaten. ha bide bazı forumlarda okudum arkadaslar dıyorkı ben telefonumda fılm falan cok ızlıyorum ben ızleyemıyorum telefona uygun film bulamıyorum boyutuna uygun :s nerden film indirebilecegm hakknda bı fıkrı olan varmı böle 5800 icin film paylasılan siteler?


5800 3gp ,mp4 desteklıyor krdsm. boyut konusunda sıkıntın olucagını zannetmıyorum kı 8 gb hafıza kartı yanında verılıyor telın. Ve surdan ustune basa bsa soyluorm kı telefonu V40 a guncelle cok fark oldugunu goreceksın sana kesın kesın garantı werıyorum donma, yavaslama, takılma gibi bi sorun yok cok cok daha quzel bır dokunmatıkle karsı karsıyayım..

Film izlemek ıstıyorsan benm gibi .avi ( normal film ) Vea herhangı bı formattakı fılm ı SmartMovie adlı programla rahatlıkla ızleyebılırsn , ayrıca programın pc yuklenılebılır bır converter ı var bu da tel modelını secerek her turlu wıdeo yu telefonuna uydun bıcıme sokabılır Film ın renk kalıtesı boyutunu ses oranını ayarlıyabılırsn.
 
aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadaslar s.a öncelikle telefonumu vodafone bayinden aldım kırmızı reng baska reng yoktu mecbur kaldım kasada acıklık var sag üstte son üretim olmasına ragmen pek sorun yaratmıyor ama kafama takmıom aldgm gün kafama taktm uyuyamamıstım ertesi sabah götürdgmde oradakı satıs elemanı bayan bana bunun bı sorun olmadıgını dokunmatık telefonlarda esneme payı bırakıldıgını normal bisey oldgnuu ve kvknın bunu sorun olarak görüp deyistirmeyecegini + telefonu ilk günden actırmamamı onerdı böyle devam et acıklı kbüyürse getir deyistirttiririz dedi tamam dedim. telefonumda bulunan sürüm v31.0.101 16.09.2009 aldgmdan beri güncellemedim hic yeni güncellemelerin cıktıgı söyleniyo benim daha once 5320 xpress musıcım vardı onu güncelledim güncelledigime bin pisman oldm sesı kısılmıstı kasmaya baslamıstı msj yazarkende kasmalar oluyodu bundada ole olur dıye korkuyorum güncelleyip memnun kalan arkadaslar olumlu yanlarını ve olumsuz yanlarını yeni güncellemenin söleyeblirmi? bir diyeride telefonumun ekranında bulunan orjinal bantı yanı ekran koruyucusu hala duruo bu ekranı net görmemi engellıyo cızılmesın dıye kıyamadgımdan sokmedım fakat 10-15 tlye bunların seffaf %99 seffaf ekranın görünümünü engellemeyecek sekılde filmler oldgu söyleniyo ankarada oturuyorum nerden bulablırım ve fıyatları ne kadardır tahmınen? cevaplar icin simdiden cok ama cok tesekkür ederim.:)

Arkadasım İlk Önce senin O ßahsettiğin Kasa Acıklığı Değil Herhalde..1 mm gibi bir bosluk var arka kapakda eğer ondan bahsediorsan o telefonun kendi stli :D ayrıca eski verisonda msjlarda fln kasma oluordu ama smdiki v40 da o srn ortadan kalkmıs durumda vede yeni özellikler eklenmiş.. En büyük Özelliğide Kinetic scroll :) Evd arkadasım o dediğin Seffaf Koruyucu pisayada gezior 15-20 tl arasında bir fiyatı var..
 

staLky

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar acayıp tesekkür ederim burdan 5800 kullanan herkezede sunu soylemek ısterım bu telefon dokunmatıgı bozulmasa gercekten piyasayı bırak dünya capında gelısmıs en uygun fıyata ve encok ozellıgı olan telefon dıyeblırım alıcılar hic düsünmesin evet 1mm falan gibi bi acıklık var kafama takmıyorum sorun deyıl bu arada invisible shield dediginiz 35-40 tlmıs ben en fazla 10-15 tl vereblırm yaw bulamammı sızce o fıyata ankarada oturuyorum ben maltepe pazarı falan var burda orda blurmuyumkı :D bu arada güncellemede yavaslar dıye korkuyorum daha once basıma geldı 5320 xpress vardı demıstım engüncelini yükledim güncel sürümde türkce karakter yokmus msj yazarken i ü falan yazdgm anda tuslardan elımı cekıodum ekrana yazılar 1-2-3 saniye sonra gelıodu yıne ole olacak ve telefondan soguyacam dıye cok korkuyorum. . . bu arada film konusuna gelnce bana bu fılm olayları hakknda detaylı bılgı anlatabılcek bırısı varmı lütfen? [email protected] eklesin bi film falan 5800 dan izleyen bırı varsa anlatsın lütfen cok sevınırım.

--------------- Ekleme ---------------

ha bu arada arkadaslar kinetic scrool noluyo ne ise yarıyor o ? iyi biseymi
 

Perfect!

Üye
film izlemek için converter kullanmak gerekli ben xilisoft video converter kullanıyorum programı bul indir.sonra istediğin film mi mp4 formatına çevir ama mobile phone kısmındaki blackberry mp4 ü seçerek yapacaksın ben yaptım gayet iyi.
 

staLky

Üye
    Konu Sahibi
mp4 ü acıyorsa diye bi site var orda var mp4 filmler ama ben bitane indirdim acmadı? ses var görüntü yok madem mp4 acıyo neden öyle oldu ozaman? :S
 

karkarkara

Üye
mp4 ü acıyorsa diye bi site var orda var mp4 filmler ama ben bitane indirdim acmadı? ses var görüntü yok madem mp4 acıyo neden öyle oldu ozaman? :S

codec desteklemiyor olabilir, görüntü çok büyük olabilir (ki bu biraz da zor olan ihtimal çünkü mp4 filmler genelde o ekran için baya baya ufak kalıyor zaten) çeşitli sebepleri olabilir bunun n73 dede yaşıyordum bunu real player arkadaşımın telefonunda çektiğimiz bazı videoların sadece seslerini gösteriyordu ancak smartmovie'yi kurunca çoğu formatı çalıştırdığını görüyorsunuz tavsiye ederim smartmovie'yi
 

staLky

Üye
    Konu Sahibi
o sıteden ındırdgm mp4 filmleri direk acacaksa smart movieyi indiriyim? ama ses olup goruntu olmayacaksa yıne bı anlamı yok :S

--------------- Ekleme ---------------

kardes bide videoları mp4 olarak ındırecem ılk basta demi? sonra o dedıgınız programla cevırecem? cevırmek ne kadar üsrüyo cevirirken boyut büyüyormu ? ?
 
acule

acule

Üye
merhaba s.a bende 5800 kulanıcısıyım kesinlikle yeni güncellemyi yaptırın ben yaptırdım ve çok farketti özellikle kinetik kaydırma beni çok etkiledi ses de hiç değişiklik olmadı ilk gün nasılsa güncelledikten sonra da öyle....
 

staLky

Üye
    Konu Sahibi
mesajda kasma olur dıye ve telefon agırlasır yavaslasır diye güncellemeyecem ben bi süre.
 
brawo_41

brawo_41

Üye
bu kasa acıklıgı 1 part var sanırım.2.part da byle bsy yokmus.pekı telın 2,part oldugunu nasıl anlıcam.
 
Progressivity

Progressivity

Üye
öncelikle konuyu açan arkadaşın bahsettiği şey tamda kasa açıklığı ve keşke 2.günü götürdüğünde geri verseydin böyle saçma şey mi olur nokia da bunu doğruluyormuş açıklık var die o zaman amerikada neden toplattılar bu ürünü geri götür adam gibisini versinler hayır garanti 1e1 değişim vermezse tüketici haklarına başvurabilirsin ben şahsen öyle yapıcam koskoca nokia firması adam gibi yapsın bizim suçumuz ne
 

staLky

Üye
    Konu Sahibi
bosver kardes napalım ya ugrasmak ıstemıyorum ben basını agrıtır adamın o ısler deymez yani anlatablıommu bı cıkıklık ıcın senınde sımdı basn agrır hıc ugrasma daha ıyı garantıyede goturmem yerınde olsam actırmam telefonu hıc bi acıklık yüzünden.kvkya herkez güven diyo kvknın ne yedını kmse blmıo parca deyısımı yapıyolar onlar hep benım arkadasımın telefonu bı gıttı bı geldı tus takımına kadar deyıstırmısler ve telefonuna taktıkları tus takımı baska bı musterıden alınmıs numaraları bıle sılık bı tus takımıydı düsün.hic bulasma saglk olsn ne diyelm.
 


Üst Alt