Valla arkadaşım, bende ilk aldığımda senin kullandığın sürümden kullanıyordum. Telefonda ilk etapta sorun olmazken, daha sonraları mesajları yazamamalar, ardından telefonda donmalar ve kapandığında da açılmama gibi sorunlar baş gösterdi. Bu noktada telefona format attırıp bir üst sürümü yüklettim. O tarihden sonra da telefon kendine geldi. Her hangi bir sorun yaşamadım. En sonda yaklaşık 1 hafta önce son sürümü yükledim. Yani başka bir deyişle iki kez sürüm yüklettim. Her seferinde telefon daha iyi olmaya başladı. Neyse işin özetine gelince, ben sürüm yükledim ve telefondan da memnunum. Ancak o bayanın dediği gibi bu tarz telefonlarda açıklık bırakıldığını ve esneme payının da bulunduğunu zannetmiyorum. Unutma telefonu değiştirmeleri için garanti içinde gerekli. Ve bu açıklığında senden kaynaklandığını söylerlerse hiç şaşırmam.
İnternet hakkında ise evet onun bir ayarı var ancak o ayarı da ben yapmadım. Daha önce bu telefonu kullanan bir arkadaşım yapmıştı. Şefaf bantları kesinlikle tavsiye ederim. Ben o şekilde kullanıyorum. Bu telefonun camının çizilmesini engelliyor. Fakat bu bantları yapıştıranın iişin ehli biri olması lazım çünkü hava kabarcıkları kalınca hoş bir görüntü olmuyor...