5800 Aldım 1 Hafta Oldu 1 Kaç Soru 5800 Kullanıcıları İçeri Lütfen. :(

Sponsorlu Bağlantılar

ystanblue_1910

ystanblue_1910

Üye
Arkadaslar s.a öncelikle telefonumu vodafone bayinden aldım kırmızı reng baska reng yoktu mecbur kaldım kasada acıklık var sag üstte son üretim olmasına ragmen pek sorun yaratmıyor ama kafama takmıom aldgm gün kafama taktm uyuyamamıstım ertesi sabah götürdgmde oradakı satıs elemanı bayan bana bunun bı sorun olmadıgını dokunmatık telefonlarda esneme payı bırakıldıgını normal bisey oldgnuu ve kvknın bunu sorun olarak görüp deyistirmeyecegini + telefonu ilk günden actırmamamı onerdı böyle devam et acıklı kbüyürse getir deyistirttiririz dedi tamam dedim. telefonumda bulunan sürüm v31.0.101 16.09.2009 aldgmdan beri güncellemedim hic yeni güncellemelerin cıktıgı söyleniyo benim daha once 5320 xpress musıcım vardı onu güncelledim güncelledigime bin pisman oldm sesı kısılmıstı kasmaya baslamıstı msj yazarkende kasmalar oluyodu bundada ole olur dıye korkuyorum güncelleyip memnun kalan arkadaslar olumlu yanlarını ve olumsuz yanlarını yeni güncellemenin söleyeblirmi? bir diyeride telefonumun ekranında bulunan orjinal bantı yanı ekran koruyucusu hala duruo bu ekranı net görmemi engellıyo cızılmesın dıye kıyamadgımdan sokmedım fakat 10-15 tlye bunların seffaf %99 seffaf ekranın görünümünü engellemeyecek sekılde filmler oldgu söyleniyo ankarada oturuyorum nerden bulablırım ve fıyatları ne kadardır tahmınen? cevaplar icin simdiden cok ama cok tesekkür ederim.:)

kardeşşş Eryaman etamlarda optimum var bilıomusun bilimiorum ama 10 liraya cekdırmıstım ben orda

AMA56

Üye
2 ay falan oldu aldım ama güncelleme yaptıktan sonra bazen ekran kararıp ince ince yatay çizgiler olup tlf kapanıp tekrar açılıyor anlayan varsa lütfen cevap yazsın tşk.

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
bende yorum yapmak ıstedım benımde 5800 ımda acıklık vardı teleservıse verdım garantı kapsamında on kasa sıfırlandı sımdı oyle bı sorun yok artı esnemeye dıye gıcından sallamıs herıf oyle bısey olamaz.ayrıca pilimde kutudan arızalı cıktı onuda yenıledıler cekınmeden servıse goturun verın

ystanblue_1910

ystanblue_1910

Üye
bende yorum yapmak ıstedım benımde 5800 ımda acıklık vardı teleservıse verdım garantı kapsamında on kasa sıfırlandı sımdı oyle bı sorun yok artı esnemeye dıye gıcından sallamıs herıf oyle bısey olamaz.ayrıca pilimde kutudan arızalı cıktı onuda yenıledıler cekınmeden servıse goturun verın

kardeş çekinmeye gerek yokki dünya para verilmişşş para kolay kazanılıymıyo varsa bı sorun verıceksın tabı eşşek gibi yapıcaklar

gegecan

Üye
kardeşim internette sayılıyor ekran koruyucular bende kıyamadım almayı düşünüyom aşağı yukarı lira tanesi

eagle_man_

Üye
ekran koruyucu kılıfı ıle bırlıkde gıttı gıdıyorda 10 15 lıra arası 3 tane ekran koruyucusu verıyor bır tanede kılıf 10 15 lıra arası bı fıyatı var kasa acıgı bı problem degıl takma onu versıyon guncellemesını kesınlıkle yap telefonun hızlanır film istiyorsan eğer bu sıteye gir sadece 5800 icin bı site her turlu ıhtıyacını karsılyabılırsın fılmlerı ben telefonuma ordan atıyorum istersen daha cok sıte adresi 5800 icin pm at ben sana yollarım sadece 5800 ıcın sıteler var

rapkolik67

Üye
bn kullanıorm bnde hiç bir sorn yok

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
eski telefonun 5800 dı genelinde hata olduğu için bozulmuştu parasını geri aldım htc touch 2 aldım 5800 çok yavaşlıyor ve en fazla düzeltilmiş modellerde 6 ay dayanıyor

kaanunutkan

Üye
arkadasım benda allaha sukur kasa acıklıgı falan yok ama becede seffaf ekran koruyucudan almalısın bunun yanında seffaf slıkon kılıfta alırsan super olur . etrafımdakı 5800 kullanıcılarında ufak tefek cızıkler var amam bende bu ıkısı sayesınde hıcbır cızık yok. telefonun sevıyor ve korumak ıstıyorsan bunların ıkısını al.:oke:

furkanbayraktar

Üye
arkadaslar benım 5800 'da buyuk sorunlar cıktı ben servıse verıp degısım talep ettım.. 5800 tlf degıl hurda yıgınından baska bısey degıl... n900 nasıl bılenınız var mı mutıs dıyolar...

mustafalaca

mustafalaca

Üye
mesajda kasma problemii ben servisten formatlayarak giderdim ve T9 kullanmıyorsanız mesaj dilini ingilizce yapın oluyorr...

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
bence orjinal kulaklık fenada değil hani

hacibaba44

Üye
s.a arkadaşlar bende ki 5800 da ise su şekilde bir sıkıntım var indirdiğim exe uzantılı programları yükleyemiyorum ve indirdigim site ise ovi mağazasından acaba raryada zip dosyasımı istiyor birde youtube ve facebook tan indirdigim videolarıda acmıyor yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

mecnunadam

Üye
tel de film izlemek için ''total video converter'' den filmi tel formatına çevirebilirsin
sonra telde rahat izlersin
mp4 de çevirirsen rahat izlersin

mımagi

Üye
hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

delirogue

Üye
ya bendede 5800 xm var ilk aldım gibi değil sesi versiyonda attım ama düzelmedi neden acaba ?

mehmet2763

Üye
sürümü attır bir şey olmaz

cerorumut2

Üye
peki bu guncellemeyı nasıl yapıcaz?

mavizeybek

mavizeybek

Üye
arkadaşlar benim de bi sorum olacak! şimdi benim telefonda tuş kilitli iken arandığımda ekranda çıkan cevapla kaydırmasından teli acamıorum. ancak tuş kilidini acıp tekrar kapatınca cevapla kaydırmasından cevaplaya biliyorum aramayı. bu neden olur.. yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler şimdiden..

orada cevapla ve kapat şeklinde iki tuş yanar ve hiç bir şekilde basamazsınız o tuşlara ekrana dokunarak tuş kilidini açınca da menü tuş kilidi kapalıyken ki menü değildir zaten değişir. bunun mantığı da şudur cevapla yeşil renktedir, kapat kırmızı. onun nedeni ise telefonun alttaki 3 tuşundan ihtiyacına göre kırmızı ya da yeşil olanı kullanmanı istemesidir tuşlar kilitli iken boş yere çırpınmayın yani dokunmatik ekranda açmaya paşa gibi basın klasik yöntemle tuşlara :D . tuş kilidini açınca da o menü değişir bu episode da da zaten dokunmatik ekranı kullanmana izin verir :) ama yine de istersen yeşil tuşa basıp aramayı yanıtlama ya da kırmızı tuşa basıp reddetme seçeneğin vardır yani 2 in 1 olayı :P

umarım yeterince açıklayıcı olmuştur :)

------------------------

bu arada bende de bir problem var telefonun hafıza kartında bir problem oluştu galeriye girince donuordu telefon kitleniyordu ve pilini çıkartıp eski haline dönderebiliyordum yine kameraya girince de aynısı oluodu (galeriyi kullandığı için) fotoğrafı çekior ikincisine izin vermiordu. galeriyi kullanan bütün uygulamalarda bir sinir nöbeti geçirmeme neden oluordu. sonra sinirlendim önce telefona format attım düzelmedi (hafıza kartındakileri kaybetmeye göze alamadığım için :) ama baktım yine düzelmedi hafıza kartına da attım formatı tahminim doğruymuş düzeldi... ama şu an da da ovi mağazaya girmiyor (program açılıor ve sunucuya bağlanamadı dior) ve güncellemeleri yapmıor kendi orjinal sitesinden pc üzerinden muhtemelen yapabilirim ama nedenini harbiden merak ediyorum.. ovi magazada bir şekilde telefonun internetinden kullanılabiliyor ama ovi mağazadaki kadar hızlı olmuor... bu problemin nereden kaynaklandığını bilen var mı? son sürümünü yükle yanıtını kabul etmiorum zaten onu 41 milyon kez denedim silip silip değişen bişi olmadı bu konuda bilgisi olan bir arkadaş bilgisini paylaşırsa gerçekten sevinirim şimdiden kolay gelsin iyi forumlar....

Üst Alt