5800 Alayım Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senduran78

senduran78

Üye
wirilesi ağır diyen arkadaş,
700 mb lık divx (avi) dosyasını 1 saat 10 - 1 saat 20 dakika arasında indiriyor. (symtorrent proğramı ile)
daha sonra smart movie ile veya bilgisayara atarak izliyorum.
benim bu telefonu alma amacın wi-fi olmasıydı, sende amacını belirle ona göre telefon al.
sesli müzik dinlemeyi seviyorsan tavsiye etmem. ama benim gibi internette sörf yapmayı (skyfire tavsiyem)
seviyorsan kesinlikle almalısın...
NEREYE GİDECEĞİNİ BİLMİYORSAN, HANGİ YOLDAN GİTTİĞİNİN HİÇ BİR ÖNEMİ YOKTUR...

almora_

Üye
ben 1.5 haftadır 5800 kullanıyorum telefon çok harika
1. dokunmatiği yavaş falan değil . yavaş diyenler iphone kıyaslıolar ki iphone zaten dokunmatikte 1 numara
2. telefonuma o kadar program oyun vs yukledim hiç bi hata almadım. hata var diyenler telefona uyumsuz program yuklediklerindendir
3. wi-fi kullandım gerçekten güzel bi şi ağır falan da dğil üstelik ama bazen kopmalar oluyor bulundğun ortamdan dolayı ve wi-fi nin sana olan uzaklğından dolayı
4. hergün nerdeyse 1 saat ovi mapsteyim (ücretsiz olduu için vakit geçirmek istiyorum :P) bluetoothla veri alıp gödneriorum wi-fi ilie internete bağlanıyorum(30dk flan) ve kulaklık veya hoparlörden müzik dinliyorum sabah 7 de batarya dolu olarak evden cıkıyorum akşam 12 de telefonumun şarjı bittiği için kapandığını görüyorum

mrchakal3

mrchakal3

Üye
    Konu Sahibi
Anladım :) zaten almaya karar verdim yani şikayeti olan bi kısım hakkaten şanssız ama bi kısmıda tel.i kullanmayı bilmiyor. bide sabah 7den akşam 12ye kadar dediklerini yaparsan şarjı biter zaten o problem değil :)

CyberStein

bu konu gerçekten bana feyz verdi... "yarın gidip alıyorum uleyn":P

recep_uysal

recep_uysal

Üye
bende almak istiyorum zaten sana önerirm benc3 al

matocu

Üye
Kesinlikle al

drana111

Üye
güzel telefon herşeyi ile bende bayadr kullanyrm istrsen verebilrm sana :))

idilnaz

idilnaz

Üye
kısaca al.

ortioktay

ortioktay

Üye
ne yazı yazması sorun nede başka bi hatası var bence 5800 almayıpta bk. atanlar bu telefonu kötülüyor ben 8-9 aydır kullanıyırum bi problem görmedim allaha şükür.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
daha iyisine 700tlye imkanın yoksa kaçırma

Perfect!

Üye
5800 al tabiki ama şuanda yeni çıkan x serisi yada c serisine bakabilirsin

omeratif01

omeratif01

Üye
peki en ucuz fiyatını ne gördünüz:deal:

ibibiq

ibibiq

Üye
kesinlikle bir telefon muadili yok :oke:

--------------- Ekleme ---------------

süper yazmayı unuttum :kop:

Soraux

Soraux

Üye
Çok güzel bir telefon almalısın bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt