5800 Alacağım fakat sorunlarım var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkanoz07

erkanoz07

Üye
    Konu Sahibi
5800 Alacağım fakat sorunlarım var?
Merhaba 5800 alacağım fakat gezdiğim formlarda 5800 da ses problemi, kilitlenme ve kapanıp açılma problemi varmış. Sorunsuz olan bir versiyonu olduğu söyleniyor, bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Hangi çıkış tarihli olanını almalıyım, macaristan veya finland üretimi arasında bi fark varmı.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Hiç bir fark yoktur telefonda sorun felanda yok 2 aydır kullanıyorum nerdeyse en ufak bir sorun yaşatmadı telefonu hackledimde versiyonda yukselttim bir sorun yok.....

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
finlandiya üretimini türkiyede bulamassın zaten macaristan malı türkiyedekiler

scuf

scuf

Üye
şu an çoğu tanınmış mağazalarda zaten son çıkan 2. parti ürünler satılıyor sorunlu olanlar ilk çıkan partilerdi onlarda sadece köşe bucakta satılan küçük telefon dükkanları satıyordur , yeni çıkan serilerinde de yine bazı sorunlar var ama bütün marka telefonlarda olabilen ufak tefek sorunlar bunlar , bu sorunlarda önemsenmeyecek kadar aza indi diyebilirim heleki v.40 güncellemesi çıktıktan sonra .

erkanoz07

erkanoz07

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim . Yarın cihazı alıyorum. Öncelikle üst kapağında boşluk varmı onu kontrol edeceğim, araştırdığım kadarıyla ses gidip gelmesinde sorun oluşturuyormuş. Ürünü alacağım satıcı Genpa ürünlerini satıyor, cihazı 500 TL 12 taksite veriyor. Acaba elindeki 2. parti ürünmü, bunu anlamanın bir yolu varmı? (üretim tarihini görmek gibi)
Son sorum; v40 versiyonu Standart Ovi Suite kullanarak güncelleştirilebilirmi, ve v40 hacklenebilirmi. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
V40 bildiğim kadarıyla hacklenebilir...telefonu alırken ustte açıklık varmı ona bak zaten yoksa bir sorun olmaz büyük ihtimalle yoktur zaten....

mkryvz

mkryvz

Üye
Şimdiden hayırlı olsun :)

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
harikla bir telefon çok dğru tercih yapmşsın kardeş şimdiden hayırlı olsun

RobotOperator

RobotOperator

Üye
Merhaba,
Alırken üst kapağında boşluk varmı ona bakacağım denilmiş, bu nedir ?
Nasıl bir boşluk ve ne gibi sorun kaynağıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt