5130 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ilgin23

Üye
evet ilk basta kötu gözkuyo 10 15 sn sonra düzelıyo görüntü ama cok ilginc okadar gec gelmemesi gerekıyo aslında esas görüntünün.. nese demekkı bende olmuyo bitek sevindim bide sarj kısa sürmesi normalmı?

msti12345

Üye
Size Birkaç Şey söyLemek istiyorum bende 5130Xm Kullanıyorum kamerasının bulanma sebebi normalde o telefonun ekranı eğer 6300 ekranı olsaydı bulanmayacaktı.Ama Ekran boyutu büyük olduqu için görüntü bulanıyor..My Nokia ya kayıt olmak iyidir telefonunla online olunca sana özeL hizmet veriyorlar ve bazı qüncellemelerde lazım oluyor...Telefon gerçekten harika Almak isteyenlere gönül rahatlıqıyla alın derim..Tüm Maxicep Üyelerine Selam...SAYGILAR

ilgin23

Üye
peki sarjın az gitmesi hakkında ne düsünuyosunuz?

emre54hendek

Üye
Sizi uyarıyım şu lanet telefonu almayın. Başınıza det alırsınız. İlk 3-4 ay cicim ayları sonra telefon kafayı yiyo. müzik çalara girmiyo , ekran beyaz oluyo-kapanıyo , mesajlar hatalı gidio , kendi kendine veri siliyo. Ben tavsiye etmem . Piyasadan çıkarsınlar şunu.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde daha bişiyok maşallah taş gibi odar yere dusurdum suya dustu yine bişi olmadı alalı 1 yıl oldu

emre54hendek

Üye
seninkindede yakında başlar sorunlar

Larismus

Larismus

Üye
arkadaşlar acaba bu nokia 5130 için nasıl oyun bulucaz? bir türlü bulamadım.. özellikle assassins creed arıyorum fakat benim telefonum için hangisi uygundur anlayamadım. oyun başlıklarına girdiğiimde bir türlü benim telefonumun adını bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. :)
ayrıca darkorbit oynayan var mı :D

ordulu100

Üye
evet yukarıdaki arkadaşa katılıyorum benim telde ilk 7 ay takır takır çalıştı 8. aydan itibaren telefon 2 ay içinde 7 kez servise gitti önermem arkadaşlar bu telefonu 3120 alın ben 5130 aldım çok pişmanım ekran beyaz kalıyor bütün sitelerdeki kullanıcılar böyle diyor almayın o yüzden alan oç dir!!!

Larismus

Larismus

Üye
evet yukarıdaki arkadaşa katılıyorum benim telde ilk 7 ay takır takır çalıştı 8. aydan itibaren telefon 2 ay içinde 7 kez servise gitti önermem arkadaşlar bu telefonu 3120 alın ben 5130 aldım çok pişmanım ekran beyaz kalıyor bütün sitelerdeki kullanıcılar böyle diyor almayın o yüzden alan oç dir!!!
tamam ama küfür etmene gerek yoktu. önce sen düzgün konusmasını öğren

SilentOne

SilentOne

Üye
yok yha taş gibi telelfon bişioladı bide çok araştıam yaptım bu tele modifiye çok rahat yapılıyor

kursadxx

Üye
5130 XpressMusic kullanıyorum... Hiç arıza çıkmadı ses kalitesi ve yüksekliği çok güzel ses seviyesi 2. kademedeyken e250 nin son sesi kadar ses çıkıyor(tabiiki daha kaliteli) Tasarımı da süper! Fiyatı da uygun.

pulupulu

Üye
evet çok güzel bi telefon herşeyi muhteşem ama şu renklerinin siyahı olsaymış daha iyi olurmuş ben siyah taktırdım 30 tl ye siyah renklisi

_NoMeRcY_

_NoMeRcY_

Üye
Arkadaşlar bnde 3120 classic ile 5130 Xm arasında kaldım bazı arkadaslar cok kotu diyo bazıları cok iyi diyo oysa 3120'de hiç bir sorun yok bnm snıf arkadasımda var oyuununuda yukluyo temasınıda prosunuda bnm başka bi arkda da var 5130 onda maşşallah 1 seneye yakın oluyo hiç bişeyi yok tıkır tıkır teması+oyunu+programları süper şuan bide elektronik'te şans da olcak fakat ben hala kararsızım yazın ikisinden birini alıcam ikisininde ozellikleri aynı xm'nin sesi güzel ckıo ve karizma,fakat bn hala kararsızım :D

efsane111

Üye
ben fabrika ayarlarına geri dondermek istiyorum ama şifreyi bilmiyorum ne yapmalıyım

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
arkadaşta var fotoğraf çekerken aşırı yavaş gibi geldi bana ?

muratx58

Üye
slm arkadaşlar bn 5130 xm ve 5320 xm arasında kaldım çoğu sitede bu tel ler hakkında sorunlardan bahsediliyor kafam karıştı batarya srunu varmış bnm alacağım telin ilk olarak oyun kapasitesinin olması gerek bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum lütfen şimdiden tşk ederm :)

karaefe87

karaefe87

Üye
s.a millet elime bi 5130 xm geldi şuanda fiyatları kaçdan gidiyor bilgisi olan 2ci tel olarak kullanıyorum n73le takaslıcam yorumlarınızı bekliyorum...

Dolunay192

Üye
arkadaşlar birşey soracağım. ben 5130 alalı yaklaşık bir sene oldu gayet güzel telefon ancak bir sorun dışında. Telefonda 20mb hafıza kartında 1,2 gb hafıza olmasına rağmen müzik çaları 'yeterli hafıza yok' diyor ve açmıyor. yardımınızı bekliyorum...

izmirim_live

Üye
5800 alacaklara duyurulur telefon alacağınız zaman kırmızı siyah almayın bozuk olma ihtimali çok yüksek 2 arkadaşımda sorun çıkardı aldığı ilk günden beri 1 ayda 3-4 kez servise gitti biri netten aldı diğeri telefoncudan netten alan parasını geri aldı diğeri tüketici mahkemesi sonucunu bekliyor ben şahsen siyah olanı kullanıyorum hiçbir sorunu yok diğer arkadaşım da benim tavsiyemle siyahını aldı taş gibi telefon son olarak tv izlemek için nete girmek gerekiyo yani ücretli wireless de ağı görüyo ama bağlanmıyo başka bişeyi yok

meskeli genc

Üye
Benim bi sorunum var bilgisayardan attım videoları izleyemiyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim