5130 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel telefon ama fazla minciklamıyın yeter yoksa kafayı yiyyor

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
çok güzel telefon bendede var müzik ışıkları gece süper oluyor :D ama tuş takımı biraz sorunlu bi iki tuş zamanla sertleşiyor

by_index

by_index

Üye
Arkadaşlar ben tam 1 yıl 1 aydir kullanıyorum 5130xm şuana kadar 3 kez garantiye gönderdim telefonu. Müzik çalar a girmiyordu telefon. Başka yerlerde sitelerde falan araştırdım bi kaç kişi daha da olmuş aynı şeyler. Güzel kullanışlı şık bir telefon almanızı tavsiye ederim ama benim gibi çok hızlı kullanmayın telefonu telefon bi müddet sonra hızınıza yetişemiyo artık. 3 kez yazılım güncellemesi yapıldı telefonuma 3unde de gelen yazılım türkçe idi. Arkadaşlar eğer telefonunuz garantisi dolmadı ise kendiniz değil de garantiye verin onlar güncelleme yapsınlar derim ben sonra başınızi ağrıtabilir kendinizin güncellemesi......

123456789.

123456789.

Üye
telfon bendede var çok iyi bir telefon ses yüksek temalar oyunlar süper bende birşey sorucam bu telefon da klasör şifreleme olabiliyoo mu bilen var sa bi yardım edebilirmişimdiden çok teşekkür edeerimm:D

_YsF_

Üye
AkadeŞleR bnde de 5130 wa r Çooq süPer bi Tel.. Herkeşe Tavsiye ederim Benım arkadaşım Bana Bellek kartından 500 tane oyun ottı ama bn artık bu oyunlardan sıkıldım nasL yenileerini indiRcem YaRdIm PLeaSe..

yerter

Üye
5130 um var facebook bedava girmek istiyorum yardım lütfen ?????

ece1999

Üye
yhaa burdakii temaLarr neden indiriLmioo indiriLmee yerii açıLıoo ama indir die bişeyy yazmıo ??

challenger43

challenger43

Üye
yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve bir defa garantiye gidip geldi ama yine aymnı sorun çıktı ben pek menun kalmadım 5130dan

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
5130 XpressMusic kullanıyorum... Hiç arıza çıkmadı ses kalitesi ve yüksekliği çok güzel ses seviyesi 2. kademedeyken e250 nin son sesi kadar ses çıkıyor(tabiiki daha kaliteli) Tasarımı da süper! Fiyatı da uygun.
varya kesinlikle katılıyorum arkadaşa böle bişi yok ya süper ses hem çok hem kaliteli alacaklar bence 10 numara tavsiye ederim hem kullanışlı hem şık hem sade alın yani sağlam gibi de duruyor baya düşürdüm :eheTavsiye ederim şuan 260 tl sıfır 150-200 arası çok temiz bulabilirsiniz 2.el ii forumlar

djsalih91

djsalih91

Üye
varya kesinlikle katılıyorum arkadaşa böle bişi yok ya süper ses hem çok hem kaliteli alacaklar bence 10 numara tavsiye ederim hem kullanışlı hem şık hem sade alın yani sağlam gibi de duruyor baya düşürdüm :eheTavsiye ederim şuan 260 tl sıfır 150-200 arası çok temiz bulabilirsiniz 2.el ii forumlar
bence uzak durun alınacak en son nokia cihazı bile değil sesi yüksek doğru ama ilk 5-6 aydan sonra yazılım hataları başlıyor güncellesen bile 1-2 hafta sonra tekrar çöküyor ben 1 yıl anca dayandım 9 defa servise gitti geçenlerde sattım cidden alacak arkadaşlar almasın sonra pişman olurlar ama iş işten geçer umarım bu yazım bi çok kişinin parasını kurtarır :oke: not 5130 xpress musicle ilgili sorularınız ipuçları ve bilinmeyenler için : [email protected]

busj

Üye
arkadaşlar ben bir kaç video attım fakat oynatmıyor napabilirim yardımcı olursanız sevinirm :)

menaf009

Üye
trhh

trabula_hacker

trabula_hacker

Üye
kaydolmak en iyisi kardeşimm telefonun çalınmasına karşı güvencede oluyor dha önce benm bi tel kayboldu buldular.(yolda düşürmüşüm:D)

beyaz tehlike

Üye
ev t

--------------- Ekleme ---------------

satılık cin malı n95 tel 05346679204

--------------- Ekleme ---------------

100 tl ye n95

züxbey

Üye
<arkadasım senden kaynaklanan bi sorun değil karşıdakı kısının teli sen t9 modelini desteklemıo bndede oluodu o

darkplacess1

Üye
oyun atmak için oyunun jar uzantılı olması lazım
bu siteler modawap liderwap ve hitcep bu sitelere telefondan girip oyun indirebilirsiniz !

ffg1712

Üye
hacılar güzel telefon da ben de ikidir aynı sorun oluyor. telefonun ne kadar orjinal dosyası varsa siliniyor. iki defa garantiye gitti. ama alacak olanların içini karartmayım. çok şukela bir telefon.

trombonist

Üye
bende aldım arkadaşlar kamera pek hoşuma gitmedi seside az geldi bana pek memnun deilim...

Nasıl memenun deilsin be telefonu kötülemek iççin mi uğraşıyosun. gayet güzel herkese tavsiye ederim.:yuru

hasan424

hasan424

Üye
Ben de kullanıyorum, harika bir telefon.Hem sesi çok çıkıyor hem ses kalitesi çok güzel.Hemen hemen her türlü programı,oyunu kaldırıyor.Tek eksiği fotoğraf kalitesi(o kadar da olur:) )