varya kesinlikle katılıyorum arkadaşa böle bişi yok ya süper ses hem çok hem kaliteli alacaklar bence 10 numara tavsiye ederim hem kullanışlı hem şık hem sade alın yani sağlam gibi de duruyor baya düşürdüm5130 XpressMusic kullanıyorum... Hiç arıza çıkmadı ses kalitesi ve yüksekliği çok güzel ses seviyesi 2. kademedeyken e250 nin son sesi kadar ses çıkıyor(tabiiki daha kaliteli) Tasarımı da süper! Fiyatı da uygun.
Tavsiye ederim şuan 260 tl sıfır 150-200 arası çok temiz bulabilirsiniz 2.el ii forumlarbence uzak durun alınacak en son nokia cihazı bile değil sesi yüksek doğru ama ilk 5-6 aydan sonra yazılım hataları başlıyor güncellesen bile 1-2 hafta sonra tekrar çöküyor ben 1 yıl anca dayandım 9 defa servise gitti geçenlerde sattım cidden alacak arkadaşlar almasın sonra pişman olurlar ama iş işten geçer umarım bu yazım bi çok kişinin parasını kurtarırvarya kesinlikle katılıyorum arkadaşa böle bişi yok ya süper ses hem çok hem kaliteli alacaklar bence 10 numara tavsiye ederim hem kullanışlı hem şık hem sade alın yani sağlam gibi de duruyor baya düşürdümTavsiye ederim şuan 260 tl sıfır 150-200 arası çok temiz bulabilirsiniz 2.el ii forumlar
not 5130 xpress musicle ilgili sorularınız ipuçları ve bilinmeyenler için : [email protected]bencede çok kullanışlıtelefon gercekten güzel ve kullanışlıama bu my nokia kaydı falan filan diyor anlamadım gitti kayıt olmak mı iyidir olmamak mı çözemedim
![]()
bende aldım arkadaşlar kamera pek hoşuma gitmedi seside az geldi bana pek memnun deilim...