5130 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ayyuce

Üye
bende girerken aabone olun yazıyor

gs_5354

Üye
arkadaşlar 5130 için güzel probram varsa atn bn yükliyem bana mesaj atn

darbem

darbem

Üye
5130 da office programı nasıl yükleyebilirim

ferhat010101

ferhat010101

Üye
Valla benımki harika ve 8gb hafıza kartı hemen hemen fullemişim :D kasma olayı yok bişi yok. kameraya gelince kamerasıda güzel foto için uygun ortamda cekıp pcye attıgın zaman cam gibi gösterıyor

by-ixmail

Üye
Bende bu telefonu aldım açıkçası telefon güzel ama bir eksikliği var sis uzantılı dosyaları çalıştırmıyor :)

ramos97

Üye
link yazsanız ama arsında bi bosluk birakın ki biz de girebilelm

Sezer_81

Sezer_81

Üye
Agalar Bence Muhtesem Bır Telefon Valla Msj YAzması kolay Ve de Super calıo ekran Led olgdan Hıc Goz yormuoooo x

kido

kido

Üye
Ya Allahınızı Severseniz Yardım :vur

Express 5130 Bır Telefonum Var..

Telefonu Alalı Bu Ay Tam Bır Yıl Oldu . Telefon Sıfır .

Sımdı Ben Telefonu Acıyorum Nokia Yazısı falan normaL geLiyor ..

Fakat Telefonu Acarken Ekran Bır Gıdıyor Bır Daha Gelmıyor ..

Arada Sırada Basıyorum Tuşlara Cok Nadir Geliyor :off:

Yardıııım :(

farukfiliz

Üye
5130 da bedava facebook'a girebiliyormuyuz ? arkadaşın telefonunda urln facebook dan bedava giriyordu bana yardım eden varmı lütfennnn

yusuf9191

Üye
Bende kullanıyorum. Ses kalitesi gerçekten güzel. Yanındaki ileri, geri ve oynat tuşlarının varlığıyla çok kullanışlı. Telefonunla internete girdiğinde. ayarlar menüsünden telefonu yatay olarak kullanabiliyorsun... :oke: Ayriyetten internette gördüğün resimleri rahatlıkla indirebiliyorsunuz.. Çok güzel bir telefon...
woldemort12: Çok sayıda oyun ve program yükledim diyorsunuzda, acaba nereden yüklüyorsunuz.. Ben oldukça zor buluyorumda.....:hmmm

metallicaaski

metallicaaski

Üye
mükemmel telefon arkadaşlar. kesinlikle kaçırmayın. kullanmayı bildikten sonra mucizeler yaratırsınız. bende 2 gb hafıza kartı takılı. ve tamamen dolu. hiçbi zaman 2 sn bekleme yapmadı. mobile boost programı kullanırsanız ve güncellemeleri takip ederseniz asla bırakmıcagınız bi telefon..

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Ben de 5130'umdan çok memnunum.kamerasından pek bir beklentiniz olmasın ama müzik ve şarj konusunda harika.20 saat kesintisiz müzik çlabiliyor.Telefonu bilgisayarınıza takıp,modem gibi kullanıp nete de girebiliyorsunuz.oyun konusunda da sınıfına göre güzel.Bence sınıfının en iyi telefonu.fiyatı da hesaplı.

Burak

Üye
telefon çok harika. alalı 5 ay oldu ve şu güne kadar tek bir sorun bile çıkarmadı.
ses kalitesi ve kamerası çok çok iyi.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Eğer mesajlaşmak için alıyorsanız çok berbat.tuşları falan güzel ancak kısa bi süre sonra telefonda beyaz ekran hatası verip duruyor ( beyaz ekran gelip açıp kapatıyor kendini ).bu hata bi zamanda sonra kapandımı açmıyor telefonu :D almayın sakın .ben aldım pişmanım

Burak

Üye
Eğer mesajlaşmak için alıyorsanız çok berbat.tuşları falan güzel ancak kısa bi süre sonra telefonda beyaz ekran hatası verip duruyor ( beyaz ekran gelip açıp kapatıyor kendini ).bu hata bi zamanda sonra kapandımı açmıyor telefonu :D almayın sakın .ben aldım pişmanım

o beyaz ekran telefonla çok ugrasırsan oluyor. bknz:hafızayı çok doldurmak :)

ki ben 5 ay önce aldım ve telefonu çözdüm her detayına kadar. ne zaman ne yapacagını biliyorum :)
beyaz ekran genelde hafızayı çok ddoldurunca oluyor ve ilk baslarda kasılmaya başlıyor. sonrasında her türlü şeyde beyaz ekran vermeye başlıyor ve format kaçınılmaz :D

ama benim şu güne kadar hiçbir sorunu olmadı. teknik serviste staj yaptıgım zamanlarda teknisyenlerimiz telefonuma yama yaptılar ve hiç beyaz ekran vermez oldu :) herşeyin çözümü var. sadece güvenilir yerlere yaptırın bozuldugunda.
ben bozulmadan önlemimi aldım ve taş gibi telefon :)

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
nasıl yama yaptılar :S eğer o çözümse bizde yama yaptıralm :D

Sezer_81

Sezer_81

Üye
Beyler Bazen muzık dınlerken Donma yapıo ses gıdıo 2 sn fılan ndne ola bılır

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
5130 mu:d:Bu devirde androide yönelin biraz tekno gidiyor:oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5130 mu:d:Bu devirde androide yönelin biraz tekno gidiyor:oke:
Sana desem ki en pahalı Nokia ile en ucuz androidli telefonu karsılastır.
Sonra sana sorsam hangisi daha iyi diye.Ama bu soru hayatımdaki en kolay soru olur eminim;tabiki android'li telefn degl mi?Adamlar almıs kullanıyor memnunlar ve toplanmıslar,sen yazdın diye gidip androd mi alcaklar sanıyosun.Sana söylüyorum süphesiz alacak olanlarda sizin gibiler yüzünden almayacak.Adamlar halinden memnun toplanmıslar ateist toplantısına huraa dalan papazlar gibi davranma.
Herkes istedigini alır senin istedigini degil...

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Adam uyarıyor kardeşim ne var bunda,çokda haklı 5130un ömrü kısa,hatta ve hatta nokianın ve symbianın ömrü kısa .Kalkıpda hakaret etmene gerek yok:angry: