46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

cd99

Üye
fatih arkadasım oncelıkle ellerıne saglık sana bişey sormak istiyorum sen forumdonanımhaberdeki fatıhmısın

ilkgul

ilkgul

Üye
megaupload DA BİR SORUN VAR GALİBA

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih kardeş r9 için teşekkür ederim sağol
bende yükledim,güzel oldu,sorunsuz..teşekkürler ;)
Ben teşekkür ederim arkadaşlar,güle güle kullanın:oke:

megaupload DA BİR SORUN VAR GALİBA

Linklerin arasında yıldız çıkıyorsa onları kaldırmanız gerekiyor.CFW yi ise multiupload a gönderdim.Herhangi bir linkte problem varsa diğerini deneyebilirsiniz.Yine de tam olarak hangi programa ait linkte hata var ise belirtirseniz ona göre yardımcı olabilirim.:hmmm

fatih arkadasım oncelıkle ellerıne saglık sana bişey sormak istiyorum sen forumdonanımhaberdeki fatıhmısın
Teşekkürler kardeşim.evet ben oyum:heyo:biliyorsun kendimi uzaklaştırmıştım forumdan ama dayanamadım 10 gün daha var dönmeme.boş durmak istemedim.MaxiCep de paylaşım açısından güzel bir ortam:oke:o yüzden buraya geldim.

efe574

efe574

Üye
bu lınk sorunlu fatıh kardesım y enı cwf kurmak ıstedım tabı bunu kuramadım bır bakarsan sevınırım

ilkgul

ilkgul

Üye
dün tel. format attım dünden beri yanıp sönüyo bataryayı cıkardım tekrar açtım hala yanıp sönüyo menülere ulaşamıyorum nerde yanlış yapmış olabilirim 5 programdan 4 tanesini kurdu bir sebebi var ama bulamadım bu işi çözmem lazım :)

cd99

Üye
fatih arkadasım o zaman hosgeldın dıyelim senın yazılımlarını sureklı takıp edıyorum ve burada paylasıyorum cok guzel seylere imza atıyorsun ellerine saglık

Lyre1907

Üye
dostum nıhayet buldum senı :D sımdı yabancı sıtelerden gordum bu SamsungWidgetHS olayını dedım ınsallah fatıh bunu duzenler sonra side_effect arkadas dedı fatıhın bunu duzenlemedıgını nerden bılıon bıraz arastır dedı demekkı arastırınca senı de bulabılıyormusuz bu netın gozunu sevıım :D

ama sanırım daha cok eksıklerı var beta surum gıbı bırsey bu dımı? daha duzenlenmesını beklıcem bıde ben gunlerdır senın daha eskı bu versıyonunu arıyorum dostum bu kurulumu da degısık olan bı surum vardı o cok stabıldı ozellıkle vıdeolarda ben mp4 fılm ızlıyorum sureklı 480*272 yaparak onda hıc takılma olmuyordu ama bu son surumlerde cok olmasada 2-3 sanıye suren ve fılm boyunca da 2-3 kere tekrar eden donmalar var acaba neden bılmıyorum sızde de oluyormu ama senden rıcam bu son surum daha bı duzelene kadar o eskı surumu tekrar paylasabılırmısın ozelden yada burddan lutfen ? tarıhını hatırlamıyorum ama orange hs ıngılızceydı o surumde ve kurulum cok farklı ıdı....

UniqueDemon

Üye
Bu göz kırpma şeklindeki şey hiç gitmiyor.
Temel ev ekranını seçtim telefonu kapattım, açtım 10-15 dakka bekledim sonra Samsung Widget'i seçtim tekrar göz kırpmaya başladı. Bunun nedeni nedir. E Dizininde gadget.swf diye bir dosya var.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
bu lınk sorunlu fatıh kardesım y enı cwf kurmak ıstedım tabı bunu kuramadım bır bakarsan sevınırım

Linkte bir sorun yok;fakat,artık gaget.swf dosyasını kurulumdan önce hafıza kartına kopyalamak zorunda değilsiniz.Gadget.swf CFW içine eklendi.Yenilenen linkten CFW'yi indirmeniz yeterli.

Bu göz kırpma şeklindeki şey hiç gitmiyor.
Temel ev ekranını seçtim telefonu kapattım, açtım 10-15 dakka bekledim sonra Samsung Widget'i seçtim tekrar göz kırpmaya başladı. Bunun nedeni nedir. E Dizininde gadget.swf diye bir dosya var.
dün tel. format attım dünden beri yanıp sönüyo bataryayı cıkardım tekrar açtım hala yanıp sönüyo menülere ulaşamıyorum nerde yanlış yapmış olabilirim 5 programdan 4 tanesini kurdu bir sebebi var ama bulamadım bu işi çözmem lazım :)
Arkadaşlar size önerebileceğim,tekrar bir kurulum yapın ve tel açılır açılmaz menü tuşuna basıp ev ekranınından TEMEL ev ekranını seçin.Kurulum sonrası ayarları gözden geçirin.Bu 6 maddeyi dikkatlice gözden geçirin.Günde en az 3 defa flash atıyorum bir problem yok arkadaşlar.

cd99 teşekkürler kardeşim.

dostum nıhayet buldum senı :D sımdı yabancı sıtelerden gordum bu SamsungWidgetHS olayını dedım ınsallah fatıh bunu duzenler sonra side_effect arkadas dedı fatıhın bunu duzenlemedıgını nerden bılıon bıraz arastır dedı demekkı arastırınca senı de bulabılıyormusuz bu netın gozunu sevıım :D

ama sanırım daha cok eksıklerı var beta surum gıbı bırsey bu dımı? daha duzenlenmesını beklıcem bıde ben gunlerdır senın daha eskı bu versıyonunu arıyorum dostum bu kurulumu da degısık olan bı surum vardı o cok stabıldı ozellıkle vıdeolarda ben mp4 fılm ızlıyorum sureklı 480*272 yaparak onda hıc takılma olmuyordu ama bu son surumlerde cok olmasada 2-3 sanıye suren ve fılm boyunca da 2-3 kere tekrar eden donmalar var acaba neden bılmıyorum sızde de oluyormu ama senden rıcam bu son surum daha bı duzelene kadar o eskı surumu tekrar paylasabılırmısın ozelden yada burddan lutfen ? tarıhını hatırlamıyorum ama orange hs ıngılızceydı o surumde ve kurulum cok farklı ıdı....

Araştırmacı ruhunu takdir ettim :ehe
Beta demeyelim de sadece ilk kurulumda uğraştırıyor.Ben de zaten bunu düzeltmek için uğraşıyorum.Eski sürümler dersen ; maalesef elimde yok.Her yeni sürüm sonrası bir eski sürümü siliyorum.480*272 oynatmanı tavsiye etmem.Telin özelliği 360*640 olduğundan özellikleri dışına çıkmaya gerek yok.Bu sürümü kurmanı tavsiye ederim.

maviay54

Üye
çokkk teşekürler fatih...... seni donanımhaberden takip ediyordum...ellerine kollarına vede yüreğine sağlık f@tih arkadaşım..yeniliklerini takip etmeye devam edeceğiz arkadaşım...yeni cfw harika olmuş...ufak tefek hataları düzelteceğini biliyorum ve calışmalarında ve hayatın başarılar.....

Haddat

Üye
Merhaba fatih kardeş sizin dh deki wersiyonu kulanıyorum çok memnunum ellerine sağlık ... Mutlaka bu cfw de çok güzel olmuştur ama şimdilik yüklemeyeceğim... İlerde format atmam gerekirse yüklerim... Başarılarının devamını diliyorum...

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bu sürüm iyi midir fatih telefonumda şu an senin eski fw kurulu özellikle şu samsung ev ekranı güzelmiş menünün altında da çıkıyor mu o tuşlar peki samsungdaki gibi bu arada efektler eski sürümdeki ile aynı mı bir de kotukoylu arkadaşımızın gönderdiği açılış çok güzelmiş gerçekten bir dahaki sürümde onu koyarsan memnun olurum bu arada bu fw ler için sana site kurabiliriz yeni açtığım siteden alabilirsin

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
çokkk teşekürler fatih...... seni donanımhaberden takip ediyordum...ellerine kollarına vede yüreğine sağlık f@tih arkadaşım..yeniliklerini takip etmeye devam edeceğiz arkadaşım...yeni cfw harika olmuş...ufak tefek hataları düzelteceğini biliyorum ve calışmalarında ve hayatın başarılar.....

İyi dileklerin için teşekkürler kardeşim.:anlas:Dediğin gibi ufak tefek sorunlar var,o sorunları da halletmeye çalışıyorum.Tekrar teşekkürler.

Merhaba fatih kardeş sizin dh deki wersiyonu kulanıyorum çok memnunum ellerine sağlık ... Mutlaka bu cfw de çok güzel olmuştur ama şimdilik yüklemeyeceğim... İlerde format atmam gerekirse yüklerim... Başarılarının devamını diliyorum...

Çok teşekkür ederim kardeşim.:tebessüm:

bu sürüm iyi midir fatih telefonumda şu an senin eski fw kurulu özellikle şu samsung ev ekranı güzelmiş menünün altında da çıkıyor mu o tuşlar peki samsungdaki gibi bu arada efektler eski sürümdeki ile aynı mı bir de kotukoylu arkadaşımızın gönderdiği açılış çok güzelmiş gerçekten bir dahaki sürümde onu koyarsan memnun olurum bu arada benim adım da fatih istersen fw dosyalarını benim sitemin ftplerine atabilirim konuya eklersin

iyimidir dersen,ben kullanıyorum,bir hata gözlemlemedim şu ana kadar.Zaten eksikliklerini,hata olarak değerlendirilecek kısımlarını;günahını sevabını ilk mesaja yazdım.İlk başta T9 çalışmıyordu,gadget.swf ayrıca hafıza kartına kopyalanması gerekiyordu.Bunları hallettim.Ayrıca açık sözlülükle yazıyorum; sizlerin görmediği fakat benim görebildiğim bazı minör hatalar vardı onları hallettim.Şu anda en can sıkan ;ilk kurulumdaki yanıp sönme yani göz kırpma.Ama sadece bir kereye mahsus bu olay.
O tuşlar sadece ana ekrana ait.menü ve diğer yerler bildiğimiz gibi.Efektlerde değişiklik yapmadım.tüm Özellikler bölümünde ayrıntılar var.Yapılanlar eski CFW üzerine yeniliklerin eklenmesi şeklinde devam ediyor.
Kotukoylu arkadaşın gönderdiği açılış ekranı benim de hoşuma gitti.Fakat boyut olarak (1.2 Mb) çok büyük.Açılışta patlıyor.boyutunu düşürmek lazım.Fakat photosop işlerinden anlamıyorum.Bilen bir arkadaş gif özelliklerini kaybetmeden 1/10 oranında küçültmesi lazım.
Elbette senin için sakıncası olmayacaksa ftp yi kullanabiliriz.
Adaş olduğumuz gibi sanırım hemşeriyiz de.Balıkesir'liyim ben de.

Not : Sonradan düşündüm.Ftp'ye ekleme işi kalsın.Dosyaların Açık hostlarda olması(kalması) daha iyi.

suat__2006

suat__2006

Üye
p- dongle not detected. please insert activated dongle!!!!! hatası olıyorum sürekli. yardım lütfen jaf kurulumunu aynen yaptım. 5 kere sildim yeniden kurdum yine aynı. sistem wista

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
p- dongle not detected. please insert activated dongle!!!!! hatası olıyorum sürekli. yardım lütfen jaf kurulumunu aynen yaptım. 5 kere sildim yeniden kurdum yine aynı. sistem wista

JAF programını kendi kısayollarından çalıştırmayacaksınız.
JAF programını "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe" ' ye tıklayarak açacaksınız

efe574

efe574

Üye
tusunamı ev ekranı müzik calar acıkken yanı play acık ana menuden msesjlara gırmek ıstedıgımde tel acayıp kasılıyor .işlem yapılmıyor ama stopba basıp muzıcalar acık yıne o zaman sorun yok neden kı bu hafıza kartı bıcımledım ıcınde on adet müzik var baska bırsey yok sorunu nedenı nedır acaba

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
mykeylock ekleyebilirsin 1.1.9 sürümünü elimde iphone modu da var istersen veririm

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
tusunamı ev ekranı müzik calar acıkken yanı play acık ana menuden msesjlara gırmek ıstedıgımde tel acayıp kasılıyor .işlem yapılmıyor ama stopba basıp muzıcalar acık yıne o zaman sorun yok neden kı bu hafıza kartı bıcımledım ıcınde on adet müzik var baska bırsey yok sorunu nedenı nedır acaba

Normal değil mi sizce?Hem Tsunami çalışıyor hem müzikçalar.açın Ramblow'u kontrol edin,Serbest kaç MB Ram kalıyor sadece ikisi açıkken? ; 50 MB kalıyor.Aslında işlem yapmak için yeterli miktar.Fakat kasılma yaşamayacaksınız diye de bir kural yok. Telefonun toplam rami 120 MB zaten.8GB ramli masaüstü bilgisayar kullanmadığımızı hafızamızın bir köşesine kazımamız gerekiyor.
120Mb ramli bir cihaza Modifiye edilmiş Custom Firewarler ile zaten yeterince takla attırmıyor muyuz?:allalla:

mykeylock ekleyebilirsin 1.1.9 sürümünü elimde iphone modu da var istersen veririm

Verirsen test aşamalarını geçerse eklemeyi düşünebilirim.Ama ben bu tarz programların her zaman kurulumdan sonra eklenmesi taraftarıyım.:hmmm
Mesela malum yabancı sitede iPhone Ev Ekranı diye Myphone 2.50 sürümünü yüklemişler,ama bu seferde samsung widget ev ekranını çkarmak zorunda kalmışlar.Zaten Myphone programı dışarıdan da yüklendiğinde olumlu sonuç veriyor.:oke:

majorx

Üye
fatih kardeş seninle birşey konuşmam lazım özelden msn mi ekler misin yada sen ver ben ekliyim msn adresim [email protected]

efe574

efe574

Üye
Normal değil mi sizce?Hem Tsunami çalışıyor hem müzikçalar.açın Ramblow'u kontrol edin,Serbest kaç MB Ram kalıyor sadece ikisi açıkken? ; 50 MB kalıyor.Aslında işlem yapmak için yeterli miktar.Fakat kasılma yaşamayacaksınız diye de bir kural yok. Telefonun toplam rami 120 MB zaten.8GB ramli masaüstü bilgisayar kullanmadığımızı hafızamızın bir köşesine kazımamız gerekiyor.
120Mb ramli bir cihaza Modifiye edilmiş Custom Firewarler ile zaten yeterince takla attırmıyor muyuz?:allalla:

haklısın fatıh kardesım sana lafım yok sadece bılgın varmı dıye sordum bu olaydan senın cfw dıger fordan berı bırol ustanınkınle bırlıkte takıp edıyorum en ıyısı bu basarılarının devamı becere bılsem bende yapacagım fw ama bıraz kabılıyet kok .kolaylıklar:yuru

Üst Alt