[SWF HomeScreens] [Özelleştirilebilir Ev Ekranları] [19.08.2010]

Sponsorlu Bağlantılar

labkamil

Üye
samsung bar kullananlar ve kullanmayanlar demişsiniz samsung bar harici hangi ev ekranında çalışır bu swf menuler. bende samsung ev ekranı alttaki tuşlar olmasın istiyorum

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
samsung bar kullananlar ve kullanmayanlar demişsiniz samsung bar harici hangi ev ekranında çalışır bu swf menuler. bende samsung ev ekranı alttaki tuşlar olmasın istiyorum
Samsung Widget ev ekranı olmadan çalışmamaktadır. Zaten Samsung Widgets ev ekranının gadget.swf dosyasıyla değiştirildiği için başka bir ev erkanında çalıştırmanız mümkün değil.

Eğer alt bar'ı Samsung Widgets ev ekranınızdan çıkarmak istiyorsanız anlatımlar mevcut.

baba3232

baba3232

Üye
Peki telefon hafızasına yani cfwye bu ev ekranlarını nasıl gömebiliriz ?

relaxensar

relaxensar

Üye
Teşekkürler...

relaxensar

relaxensar

Üye
Samsung ev temasında alttaki 4 kısayolu nasıl kaldırabilirim ? İphone temasını yükleyince onlar gitmiyor.

punqermojo

Üye
Teşekkürler neler yapıyorlar yaa azım açık kalıyor.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
teşekkürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
güzel çalışma saol

SilentOne

SilentOne

Üye
teşşekürler

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bunu nasıl yapacagız biri düzgünce anlatabilirmi?daha dogrusu ben blue spectrum hs yüklemek istiyorum,benim tel 5800 v52 ve hackli ama modlu cfw degil sadece hackli.şu anda ben onu nasıl kurabilirim?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5800 için artık orange tsunami widget destekli müzik tuşları :http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-durdur-oynat-tuslari-432292.html#post3005562

gktggg06

Üye
kardeşim ben bunu telefonuma istiyorumm nasıl yapıcam hiç bşi anlamadımmmm yardım et lütfenn rar indiriyo onu nasıl sis yapıcam ?? yardıımm

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeşim ben bunu telefonuma istiyorumm nasıl yapıcam hiç bşi anlamadımmmm yardım et lütfenn rar indiriyo onu nasıl sis yapıcam ?? yardıımm
arkadaşım ilk önce telefonunda i8910 ev ekranı entegreli bi modifiye cfw olucak.sonra onun gadget dosyasıyla bunu degiştireceksin.ama ben mesela modifiyeli cfw kurmadım.onu yerine şunu yaptım:http://www.maxicep.com/symbian-s60v...widget-gdesk-degildir-434653.html#post3024034
tabi bunu yapınca telefonu bu ev ekranı açıkken kapatmamak gerekiyor.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
tamam ev ekranları güzel ama birşey soracagım:şimdi mesela bluspectrum veya andre hs bunlarda tuş çevirici(normalinde telefon da deniyor) girdigimde,ve *123kare yaptıgımda arıyor.sorgulama sayfası çıkmıyor.onun bir çözümü var mıdır?dünden beri çıldırdım.kontör sorgulayacam arıyor.lütfen acele yardım edin...

sinan2195

Üye
Abilerim ellerinize sağlık. iphone u yaptım her şey tamam ama arka plan beyaz çıkıyor. onu nasıl düzeltebilirim veya nasıl değiiştirebilirim.icon.xml yi senin verdiğinin aynısı yaptımm ;) yardımcı olursanız sevinirim:tşk:

GöLgE_PrEnS

GöLgE_PrEnS

Üye
sen insanmısın kardeşim yaa neler yapmışsın böyle ellerine sağlık

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşlar,ben iphone ev ekranını uyguladım,ancak bana telefon tuşunun exesi gerekiyor(numara çeviricinin exe si)bilen varsa paylaşabilir mi?

palaa

Üye
bu nokıa n8 de olurmu

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Teşekkürler

sinanayba

sinanayba

Üye
teşekkürler BlueSpectrum cfw içine naaıl koyabiliriz acaba rofs2 içine de detaylı bilgi verebilir misin ?

Üst Alt