46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

harita02

harita02

Üye
Bir kaç msj üstte verdiğim linki ayrıca ilk sayfaya ekledim.T9 (Metin Tahmin) sorunu halledildi.Gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz.Samsug Widget Ev Ekranı Müzik Çalarında zaten ses artırma ve azaltma özelliği yok.Sadece çalan parçaları ileri veya geri alabilirsiniz.(Telin kendi yan tuşundan bahsediyorsanız.O tuş maalesef sadece kulaklık sesini açıp kapatmaya yarıyor.) Samsung Widgets Ev Ekranı PNHT grubunun bir çalışması olduğundan benim müdahale edebilmem mümkün değil.Ev ekranındaki bugları düzeltir yeni sürüm yayınlarlarsa ancak o zaman düzeltilmiş sürümü CFW'ye ekleyebilirim.İlginiz için teşekkür ederim.

Göstermiş oldugunuz ilgiye ve emeginize çok tşk ederim. Gerçekten Aranılan kan misali çıkageldiniz çok sagolun hemen idirip deniyorum.
Saygılarımla...

suat__2006

suat__2006

Üye
gadget.swf die bi dosya yokki. ben yazılım yüklemeden sadece ev ekranı teması yükledim.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
gadget.swf die bi dosya yokki. ben yazılım yüklemeden sadece ev ekranı teması yükledim.
pardon,ben sizi bir an cfw'yi kurdunuz diye düşündüm.Sonra farkettim.Siz sadece Tsunami kurdunuz.gadget.swf nin sizle bir ilgisi yok :islik

abd..acar889

Üye
Dostum sık sık nette kopmalar yaşıyorum :(

suat__2006

suat__2006

Üye
Tsunami'yi sertifikalayarak kullanabilirsin.Bu CFW'de kullandığım Tsunami'yi aşağıdan indirebilirsin.

Diğer ev ekranlarından Orange'yi de kullanabilirsin.forumlarda araştırma yaparsan orange için de sis dosyasına ulaşabilirsin.Diğer ev ekranları için durum biraz karışık maalesef :ehe

Offtopic, Liseyi Ertuğrul Gazi Lisesi'nde bitirdim.5 ylım geçti Bilecik'te

pardon,ben sizi bir an cfw'yi kurdunuz diye düşündüm.Sonra farkettim.Siz sadece Tsunami kurdunuz.gadget.swf nin sizle bir ilgisi yok :islik

fatih kardeş senin modife yazılımı yüklüyüm dedim en iyisi. ama linkler çalışmıyor şuanda. sedece orjinal yazlımı indirdim. gerisi yok.

--------------- Ekleme ---------------

bana yardımcı olurmusunuz. sadece ev ekranı teması yüklesemde olur. yükledim ama tema gelmedi.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sık sık nette kopmalar yaşıyorum :(
Kullandığınız wi-fi bağlantının o anki durumuna,girdiğiniz sitelere,modeme olan uzaklığa,hattâ modemin cinsine bile göre değişebilir.3G ile de bazı sorunlar yaşanabilir.O yüzden bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum,ama tüm gün wi-fi ile evin içinde 3G ile dışarıda dolaştım bir sorun yaşamadım.:hmmm

fatih kardeş senin modife yazılımı yüklüyüm dedim en iyisi. ama linkler çalışmıyor şuanda. sedece orjinal yazlımı indirdim. gerisi yok.

bana yardımcı olurmusunuz. sadece ev ekranı teması yüklesemde olur. yükledim ama tema gelmedi.

Sis dosyasını sertifikalayıp yüklerseniz.Oratsu ekranı ev ekranı seçeneklerine yerleşir.buradan seçerek kullanabilirsinz.

CFW yüklemek istiyorum demişsiniz,linkler çalışmıyor diyorsunuz.Hangi linkler çalışmıyor dostum ? Söylersseniz yardımcı olayım.
Ayrıca çalışmıyor dediğiniz linklerde arada yıldız beliriyorsa o yıldızları kaldırmanız gerekiyor.

suat__2006

suat__2006

Üye
jaf programı felan

kusura bakma yıldızlara dikkat etmemiştim. şimdi indiriyorum. temayıda sertifikaladım dediğin gibi ev ekranı temalarından seçtim ama yinede olmadı. şimdi cwf yi yükleyecem zaten. cam bu işlemi inşallah sorunsuz yükleyebilirim. tşk ederim.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
jaf programı felan

kusura bakma yıldızlara dikkat etmemiştim. şimdi indiriyorum. temayıda sertifikaladım dediğin gibi ev ekranı temalarından seçtim ama yinede olmadı. şimdi cwf yi yükleyecem zaten. cam bu işlemi inşallah sorunsuz yükleyebilirim. tşk ederim.
Saat 03'e kadar buradayım.Sorun olursa yaz.|-)

toligargala

toligargala

Üye
kardeş ellerine sağlık güzel oldu gerçektende bazı saygısız insanlarada kulak asma senin cwfyi yarın kuracam bende yanlı ram blowu kaldıracam bende çok erkenden sarjı bitiriyor bunun hakkında bi fikrin varmı

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ellerine sağlık güzel oldu gerçektende bazı saygısız insanlarada kulak asma senin cwfyi yarın kuracam bende yanlı ram blowu kaldıracam bende çok erkenden sarjı bitiriyor bunun hakkında bi fikrin varmı
teşekkürler kardeşim.ram blow arka planda çalıştığında dediğin gibi şarjı etkiliyor,3cü parti yazılm olduğundan müdahale etme imkanı yok.ben sadece ihtiyac halinde çalıştırıyorum.:oke:

muaythai

muaythai

Üye
Teşekkür ederim fatih :oke: süper oldu samsungun ana ekranına hayradım 5800'a çok yakıştı:) öyle zor bişeyde değil aslında bende tek sorun ekran kararmadı, temayı değiştirmeden 5 yükleme tamamlandı. ama işi birazcık bilen biri rahatlıkla yapar;) zaten bilmeyen biride korkar yapmaz ;) eline sağlık gerçekten süper olmuş. "hızlı değil, stabil değil" filan diyenler gayet süper bence ;)

bybilal

bybilal

Üye
anime plus yükledim çalışmıyor. Bu sürümden mi kaynaklanır

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim fatih :oke: süper oldu samsungun ana ekranına hayradım 5800'a çok yakıştı:) öyle zor bişeyde değil aslında bende tek sorun ekran kararmadı, temayı değiştirmeden 5 yükleme tamamlandı. ama işi birazcık bilen biri rahatlıkla yapar;) zaten bilmeyen biride korkar yapmaz ;) eline sağlık gerçekten süper olmuş. "hızlı değil, stabil değil" filan diyenler gayet süper bence;)

Teşekkürler kardeşim,kullanmasını bilen için fark ortada işte :oke:

anime plus yükledim çalışmıyor. Bu sürümden mi kaynaklanır

3.cü parti yazılım sorunu ;
"Bu sürümden mi kaynaklanır" derken CFW ile alakalı olmayan bir durum var ortada.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...n-yeni-efekt-programi-animenuplus-268364.html

Üstteki linkte Animenu Plus ile ilgili bilgiler verilmiş.Orada anlatılanların tamamını uygulamama rağmen program çalışmıyor.programın sürümü ile alakalı bir durum.Çalışmamasının CFW ile bir alakası yok.
AnimePlus v.2 (YENİ EKLEDİM) versiyonu aşağıdaki linkten indiriyoruz.
İçersinde 3 tane dosya göreceksiniz.
Önce; Animenu Plus'ı ardından addons 1 ve 2'yi kuruyoruz. Kurulum işlemini tamamlamış olduk. Şimdi sıra efektleri kullanmaya geldi.

İçersinde 3 tane dosya göreceksiniz.
Önce; Animenu Plus'ı ardından addons 1 ve 2'yi kuruyoruz. denmesine rağmen linkten inen rar dosyasının içinde bu bahsedilen dosyalar yok.

Anime plus konusunu açan arkadaşa bu durum hakkında bilgi verirseniz size yol gösterecektir.3cü parti yazılımlara ait sorunları ilgili başlıklarda belirtmeniz sorununuzun çözümü açısından kolaylık sağlayacaktır.

mathman20

Üye
Ana ekranda tuşkilidi simgesi hiçbir işe yaramıyor.Yine ana ekranda operatör logosu,sinyal seviyesi ve batarya göstergesi görünmüyor.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
telefonda tarih saat vs ayar yapıp acınca yükleniyor yazısı cıkıyor 2 dk sonra ingilizceyle telefonu resetleyin diyor ama tuş kilidi kapalı olduğu için birşey yapamadım.açılmıyorda tuşlar.bataryayı cıkardım taktım actım teli aynı sorun yine wardı.

başka bir şey deneyeceğim.

yine de teşekkürler

sideffect666

sideffect666

Kapalı Hesap
Fatih abi, ellerine sağlık. Eski yazılımlardan çok daha güzel olmuş.. Güle güle kullanalım...

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Ana ekranda tuşkilidi simgesi hiçbir işe yaramıyor.Yine ana ekranda operatör logosu,sinyal seviyesi ve batarya göstergesi görünmüyor.

Samsung widget ana ekrandaki.Tuş simgesinin özelliği şu ;
- Tuş kilidi simgesi Açıkken ; yan bardan ana ekrana taşınan simgeleri ekranın istediğiniz yerine sürükleyebilirsiniz.
- Tuş kilidi simgesi Kapalıyken ; yan bardan ana ekrana taşınan simgeler sabitlenmiş olur.
- Tuş kilidi simgesinin telefon tuş kilidi ile bir alakası yok.O simge Samsung widget ev ekranına ait.
- Operatör logosu,sinyal seviyesi ve batarya göstergesi olmaması ise Samsung Widget'in kendi bugu.
Bu bug da düzeltilmek üzere,yabancı forumlarda bununla ilgili çalışmalar devam ediyor.Bu bug düzeltilir düzeltilmez ben de yeni CFW hazırlayacağım.
- Anlayacağınız herşeyin başı biraz sabır ve kullandığımızı anlamak çözebilmek.

telefonda tarih saat vs ayar yapıp acınca yükleniyor yazısı cıkıyor 2 dk sonra ingilizceyle telefonu resetleyin diyor ama tuş kilidi kapalı olduğu için birşey yapamadım.açılmıyorda tuşlar.bataryayı cıkardım taktım actım teli aynı sorun yine wardı.
başka bir şey deneyeceğim.
yine de teşekkürler
Kurulum sonrası için ilk sayfadaki kırmızı ile yazılmış 8 maddelik uyarıyı okursanız sorununuza çözüm olacaktır.Ben teşekkür ederim.

Fatih abi, ellerine sağlık. Eski yazılımlardan çok daha güzel olmuş.. Güle güle kullanalım...

Hoşgeldin abicim.Hayırlısı ile inşallah.

majorx

Üye
fatih kardeş r9 için teşekkür ederim sağol

sinan681

sinan681

Üye
bende yükledim,güzel oldu,sorunsuz..teşekkürler ;)

ilkgul

ilkgul

Üye
linklerde bir anormallik mi var yoksa ben mi indiremedim samsung teması 0 by görüyo birde formatlı link yarım kaldı

Üst Alt