ellerine sağlık kardeşim

sabahın köründe kalkıp flashımı attım simdi keyfime bakıyorum
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.
ellerine sağlık ustam...

işte bu tam istediğim gibi olmuş....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim teşekkürler.Yalnız hack dosyalarını indirdiğin linke dikkat et.Altından eski linke yönlendiriyor.Sanırım forum hatası bu.sonunda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazanını indireceksin.
teşekkürler güzel paylaşım
ben teşekkür ederim.
f@tih kardeşim burada da seni görmek ne güzel

)
Seni de görmek çok güzel kardeşim.
Dostum öncelikle çok teşekkürler. Fakat bende samsung ev ekranı gözükmedi. Nerede hata yapmış olabilirim? Hafıza kartına format attıktan sonra kök dizine attım fakat kurmadı. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Ya su samsung teması bendede gelmedi ev ekranı kısmına
Ortak Cevap:
JAF Kurulumunda bir hata olmalı.tekrar kurmayı denemelisiniz.kurulum sorası uyarılarına da dikkat edin.
kardeşim hack dosyalarını tıklayınca mahkeme kararı diyir nerde hack dosyaları ?
Kişisel problem:
Bilgisayarınızın DNS ayarlarını kontrol etmeniz gerekiyor.
arkadaşlar dosyayı nasıl indirecem 4 karakter şifre istiyor
o şifreleri yandaki kutucuğa girin ve 60 sn yenin bitmesin bekleyip entere basın.
fatih bey CFW nizi yükledim gayet hoş güzel fakat şöyle bir hata gördüm bunu düzeltirseniz daha güzel olacak.
Mesaj yazarken T9 yani metin tahmini işlemi yapılmıyor Ayarlar-Telefon-Dil menüsünde görebilirsiniz.Msj için olmazsa olmazlardan biri bu işlem acilen ilgilenin.
Artı bi not daha düzenlemesini yapmış oldugunuz FW lerin başına gelen Rem yazılarını silmemişsiniz dikkatiniz olsun yüklemede arkadaşlar sorun yaşaya bilir. bunlar benim ilk gördügüm noksanlar sonra yine dönerim size.
iyi günler...
T9 yani metin tahmini işlemi yapılamadığını; ilk mesajda CFW Tüm özellikleri kısmında zaten belirttim.Samsung Widget Ev Ekranının kurulabilmesi için kapatılması gerekiyor.Hata olarak görmemek lazım.Çözülebilecek bir durum;bu konu üzerinde halâ çalışıyorum.
REB yazılarını silmemem konusunda haklsınız.Zaten farkeder etmez düzelttim.Fakat forumdan kaynaklanan bir durum var yeni link eklememe rağmen eski linke yönlendiriyor.üstte gözüken linki kopyalayıp dosyanın o şekilde indirilmesi lazım.Yukarıda da açıkladım.
CFW'yi sorunsuz urabilip kullanmanıza sevindim.
fatih arkadaşım yükledim fw ni fakat nir türlü ekran gelmek bilmiyor. Göz kkırpıp duruo . İlk telefonu açtıktan sonra restar uyarısı geldi ama bir türlü basılmıyordu tamama. Tuş kilidini açıp kapıyorum Ok tuşuna basılmıyor. Bende söktüm bataryayı daha da gelmiyo o restart yazısı , küstümü napptı x))
KAFAYI YİCEM YA DENİLENİ AYNEN YAPIYORUM TELEFONA FORMAT ATMAKTAN MAL OLDU YA. Bekliyorum restart to finiş diyor tuş kilidini açıyorum tamam denmiyor ya ha bire tuş kilidini aç deyip duruyo sinirimi bozuyo vur duvara göster tuş kiilidini diyo yaaa

.
YA ABİ
-Tel açıldıktan sonra ekran ışığı kendiliğinden sönene kadar bir işlem yapmayın.Bu arada göz kırpma işlemi halâ devam edebilir. Diyosun tamam belioyurm ekran ışını sönmesini dua ediyom ama sönmüyo kuruyo bişeler yapıyo kafasına göre takıılıyo. ondan sonra aç kapa diyosun teli 5 program kurulcak diyosun onların hepsi olup bitiyo ilk seferde ama hiç ekran kararmıyo şunu keşke vidyolu veya resimli anlatsaydın ne güzel olurdu. parmaklarım acıdı walla tuşlara basıp format atmaktan.
Samsung widgets uğruna maalesef telin ilk açılışında sorunlar çıkıyor.Bu konuda hem biraz sabır hem de şansa ihtiyacınız var.Eğer ay gün ve saati girip ana ekrana ulaştıysanız.orta menü tuşuna basın ve menüye girin.buradan ayaralar ev ekranı seçeneklerinden "Temel" ev ekranını seçtiğinizde sorununuz hallolacak.Videolu anlatım için şu an imkanım yok.olduğu takdirde eklerim.Zaman olayım kısıtlı.Ancak geç vakitlerde söz vermeyeyim ama
bir ihtimal ekleyebilirim.
Ayrıntılı olarak anlatıma göre kuran ve CFWyi kullanan arkadaşlarım var.