46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

bybilal

bybilal

Üye
KAFAYI YİCEM YA DENİLENİ AYNEN YAPIYORUM TELEFONA FORMAT ATMAKTAN MAL OLDU YA. Bekliyorum restart to finiş diyor tuş kilidini açıyorum tamam denmiyor ya ha bire tuş kilidini aç deyip duruyo sinirimi bozuyo vur duvara göster tuş kiilidini diyo yaaa :off:.

--------------- Ekleme ---------------

YA ABİ -Tel açıldıktan sonra ekran ışığı kendiliğinden sönene kadar bir işlem yapmayın.Bu arada göz kırpma işlemi halâ devam edebilir. Diyosun tamam belioyurm ekran ışını sönmesini dua ediyom ama sönmüyo kuruyo bişeler yapıyo kafasına göre takıılıyo. ondan sonra aç kapa diyosun teli 5 program kurulcak diyosun onların hepsi olup bitiyo ilk seferde ama hiç ekran kararmıyo şunu keşke vidyolu veya resimli anlatsaydın ne güzel olurdu. parmaklarım acıdı walla tuşlara basıp format atmaktan.

regasoft

regasoft

Üye
f@tih kardeşim burada da seni görmek ne güzel :))

ahmet meço

ahmet meço

Üye
kardeşim hack dosyalarını tıklayınca mahkeme kararı diyir nerde hack dosyaları ?

7610ncu

7610ncu

Üye
Ya su samsung teması bendede gelmedi ev ekranı kısmına

abd..acar889

Üye
ya bi ilgilenin telefona format atmaktan kafayı yedik

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık kardeşim :) sabahın köründe kalkıp flashımı attım simdi keyfime bakıyorum :D
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.:oke:
ellerine sağlık ustam...:aha:işte bu tam istediğim gibi olmuş....

Kardeşim teşekkürler.Yalnız hack dosyalarını indirdiğin linke dikkat et.Altından eski linke yönlendiriyor.Sanırım forum hatası bu.sonunda yazanını indireceksin.

teşekkürler güzel paylaşım;)
ben teşekkür ederim.

f@tih kardeşim burada da seni görmek ne güzel :))
Seni de görmek çok güzel kardeşim.:oke:

Dostum öncelikle çok teşekkürler. Fakat bende samsung ev ekranı gözükmedi. Nerede hata yapmış olabilirim? Hafıza kartına format attıktan sonra kök dizine attım fakat kurmadı. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Ya su samsung teması bendede gelmedi ev ekranı kısmına

Ortak Cevap:
JAF Kurulumunda bir hata olmalı.tekrar kurmayı denemelisiniz.kurulum sorası uyarılarına da dikkat edin.

kardeşim hack dosyalarını tıklayınca mahkeme kararı diyir nerde hack dosyaları ?

Kişisel problem:
Bilgisayarınızın DNS ayarlarını kontrol etmeniz gerekiyor.

arkadaşlar dosyayı nasıl indirecem 4 karakter şifre istiyor

o şifreleri yandaki kutucuğa girin ve 60 sn yenin bitmesin bekleyip entere basın.

fatih bey CFW nizi yükledim gayet hoş güzel fakat şöyle bir hata gördüm bunu düzeltirseniz daha güzel olacak.
Mesaj yazarken T9 yani metin tahmini işlemi yapılmıyor Ayarlar-Telefon-Dil menüsünde görebilirsiniz.Msj için olmazsa olmazlardan biri bu işlem acilen ilgilenin.
Artı bi not daha düzenlemesini yapmış oldugunuz FW lerin başına gelen Rem yazılarını silmemişsiniz dikkatiniz olsun yüklemede arkadaşlar sorun yaşaya bilir. bunlar benim ilk gördügüm noksanlar sonra yine dönerim size.
iyi günler...

T9 yani metin tahmini işlemi yapılamadığını; ilk mesajda CFW Tüm özellikleri kısmında zaten belirttim.
Samsung Widget Ev Ekranının kurulabilmesi için kapatılması gerekiyor.Hata olarak görmemek lazım.Çözülebilecek bir durum;bu konu üzerinde halâ çalışıyorum.
REB yazılarını silmemem konusunda haklsınız.Zaten farkeder etmez düzelttim.Fakat forumdan kaynaklanan bir durum var yeni link eklememe rağmen eski linke yönlendiriyor.üstte gözüken linki kopyalayıp dosyanın o şekilde indirilmesi lazım.Yukarıda da açıkladım.
CFW'yi sorunsuz urabilip kullanmanıza sevindim.:oke:

fatih arkadaşım yükledim fw ni fakat nir türlü ekran gelmek bilmiyor. Göz kkırpıp duruo . İlk telefonu açtıktan sonra restar uyarısı geldi ama bir türlü basılmıyordu tamama. Tuş kilidini açıp kapıyorum Ok tuşuna basılmıyor. Bende söktüm bataryayı daha da gelmiyo o restart yazısı , küstümü napptı x))
KAFAYI YİCEM YA DENİLENİ AYNEN YAPIYORUM TELEFONA FORMAT ATMAKTAN MAL OLDU YA. Bekliyorum restart to finiş diyor tuş kilidini açıyorum tamam denmiyor ya ha bire tuş kilidini aç deyip duruyo sinirimi bozuyo vur duvara göster tuş kiilidini diyo yaaa :off:.
YA ABİ -Tel açıldıktan sonra ekran ışığı kendiliğinden sönene kadar bir işlem yapmayın.Bu arada göz kırpma işlemi halâ devam edebilir. Diyosun tamam belioyurm ekran ışını sönmesini dua ediyom ama sönmüyo kuruyo bişeler yapıyo kafasına göre takıılıyo. ondan sonra aç kapa diyosun teli 5 program kurulcak diyosun onların hepsi olup bitiyo ilk seferde ama hiç ekran kararmıyo şunu keşke vidyolu veya resimli anlatsaydın ne güzel olurdu. parmaklarım acıdı walla tuşlara basıp format atmaktan.

Samsung widgets uğruna maalesef telin ilk açılışında sorunlar çıkıyor.Bu konuda hem biraz sabır hem de şansa ihtiyacınız var.Eğer ay gün ve saati girip ana ekrana ulaştıysanız.orta menü tuşuna basın ve menüye girin.buradan ayaralar ev ekranı seçeneklerinden "Temel" ev ekranını seçtiğinizde sorununuz hallolacak.Videolu anlatım için şu an imkanım yok.olduğu takdirde eklerim.Zaman olayım kısıtlı.Ancak geç vakitlerde söz vermeyeyim ama bir ihtimal ekleyebilirim.Ayrıntılı olarak anlatıma göre kuran ve CFWyi kullanan arkadaşlarım var.

majorx

Üye
arkadaşlar fatih kardeşimizin ilk verdiği link başka linke yönleniyo ve flsh işlemi yapınca orjinal nokia oluyo buna dikkat edin ben 5 kez flsh lama yaptım değişiklik olmadı fatih arkadaşımız sonradan doğru adresi vermiş ama tıklayınca eski verdiğine yanı orjinal nokia yha geri dönüyo haberinize burdan indirin fw dosyalarını işte link

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar fatih kardeşimizin ilk verdiği link başka linke yönleniyo ve flsh işlemi yapınca orjinal nokia oluyo buna dikkat edin ben 5 kez flsh lama yaptım değişiklik olmadı fatih arkadaşımız sonradan doğru adresi vermiş ama tıklayınca eski verdiğine yanı orjinal nokia yha geri dönüyo haberinize burdan indirin fw dosyalarını işte link

Evet kardeşim yaa,neden böyle oluyor anlamadım.
Her ihtimale karşılık dosyaları bir de MultiUpload'a yolladım.MutiUpload'da Değişik link alternatifleri mevcut.Linki buraya da veriyorum ve ilk sayfaya da ekleyeceğim.

abd..acar889

Üye
dostum kurulum sonrası 4 dosya kuruldu 1 tane kurulamadı uyarısı veriyor ve samsung widgets ev ekranı seçenekleri arasında cıkmıyor.

majorx

Üye
fatih kardeş senin verdiğin fw de hata mı var ya demin den sonra 7 . flsh işlemim tl i hep orjinal nokia kuruluyo kafayı yicem yha neden böyle oluyo

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
dostum kurulum sonrası 4 dosya kuruldu 1 tane kurulamadı uyarısı veriyor ve samsung widgets ev ekranı seçenekleri arasında cıkmıyor.
5 dosyanın da atmamının kurulması lazım.Dediğim gibi Samsung widgets uğruna;ilk açılışta pürüz olabiliyor.yenilenen linkten cfw dosyasını indirip ;bir kez daha dene ve kurulum sonrası açıklamalarına uygun davranmaya çalış.Denenmemiş veya hiç kurulmamış bir cfw olsa haklısın diyeceğim.:oke:

abd..acar889

Üye
5 dosyanın da atmamının kurulması lazım.Dediğim gibi Samsung widgets uğruna;ilk açılışta pürüz olabiliyor.yenilenen linkten cfw dosyasını indirip ;bir kez daha dene ve kurulum sonrası açıklamalarına uygun davranmaya çalış.Denenmemiş veya hiç kurulmamış bir cfw olsa haklısın diyeceğim.:oke:

Sağol dostum şimdi tekrar deneyeceğim :oke:

majorx

Üye
yaw arkadaşım 9, oldu bu flash attıığım herşeyi sırasıyla yapıyorum olmuyo olmuyo olmuyo nokianın orjinal sürümü oluyo senin verdiğin fw de bence bi hata var dostum

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaşım 9, oldu bu flash attıığım herşeyi sırasıyla yapıyorum olmuyo olmuyo olmuyo nokianın orjinal sürümü oluyo senin verdiğin fw de bence bi hata var dostum
fatih kardeş senin verdiğin fw de hata mı var ya demin den sonra 7 . flsh işlemim tl i hep orjinal nokia kuruluyo kafayı yicem yha neden böyle oluyo

Dostum olur ya bir hata yapmış olabilirim diye , üşenmedim;son verdiğim linkten CFW yi indirip tekrar kurdum.Kurulum sonrası hiç bir hata veya problemle karşılaşmadan cfw kuruldu.Sadece dediğim gibi ilk açılış biraz pürüzlü onda da sabır göstermek gerekiyor.Son göderdiğim linkten indirip kurulum denedin değil mi? Yine de halledemezsen Ö.M olarak MSN ni yolla gece 12'den sonra sana yardımcı olayım.

abd..acar889

Üye
yarım saattir göz kırpıyor bana bi sorun mu var :kop:

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
yarım saattir göz kırpıyor bana bi sorun mu var :kop:

Kurulum sonrası uyarılarını oku kardeşim.orada anlatılanları uygulayıp ; menü-ayarlar - ev ekranı seçeneklerinden "temel" ev ekranını seçtiğin an herşey başarı ile tamamlanmış olacak.o seçeneğe ulaşamıyorsan pili çıkarıp yeniden tak ve teli tekrar başlat :evet:

abd..acar889

Üye
Kurulum sonrası uyarılarını oku kardeşim.orada anlatılanları uygulayıp ; menü-ayarlar - ev ekranı seçeneklerinden "temel" ev ekranını seçtiğin an herşey başarı ile tamamlanmış olacak.o seçeneğe ulaşamıyorsan pili çıkarıp yeniden tak ve teli tekrar başlat :evet:

Dediğin gibi pili çıkarıp taktıktan sonra ayarlara girebildim ve düzelttim dostum yardımların için çok teşekkür ederim bu sefer sorun yok sanırım:oke:

İlgin için çok teşekkürler:bye2:

majorx

Üye
Dostum olur ya bir hata yapmış olabilirim diye , üşenmedim;son verdiğim linkten CFW yi indirip tekrar kurdum.Kurulum sonrası hiç bir hata veya problemle karşılaşmadan cfw kuruldu.Sadece dediğim gibi ilk açılış biraz pürüzlü onda da sabır göstermek gerekiyor.Son göderdiğim linkten indirip kurulum denedin değil mi? Yine de halledemezsen Ö.M olarak MSN ni yolla gece 12'den sonra sana yardımcı olayım.

herşeyi harfiyen yaptım senin verdiğin v50 ema birşey var yha onu pc den kaldırdım öyle yükledim bu sefer oldu ışık sönmedi bende de uzun süreli ama ben o halde ev ekranını temel yaptım tam yl kapatacakken 5 dosya yükleme geldi 5 0 oldu restart at dedi attım ama programlar yani o 5 pro yüklenmedi sanırım coplete 5 0 yazdı tekrardan mı flshlasam acaba ne dersin ?

tl e format attım gene aynı dedi temel ekranı seçince 5 pro yüklenmeden restart dedi tamam dedim attı gene yüklenmedi sanırım 5 pro yüklenmezse bi sorun var mı yada yüklenirse ne gibi yararları var fatih kardeş

fatih kardeş fw de tek eksik msjlar kismında t9 olmaması acilen bi çözüm bulursan sevinirim

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi harfiyen yaptım senin verdiğin v50 ema birşey var yha onu pc den kaldırdım öyle yükledim bu sefer oldu ışık sönmedi bende de uzun süreli ama ben o halde ev ekranını temel yaptım tam yl kapatacakken 5 dosya yükleme geldi 5 0 oldu restart at dedi attım ama programlar yani o 5 pro yüklenmedi sanırım coplete 5 0 yazdı tekrardan mı flshlasam acaba ne dersin ?

tl e format attım gene aynı dedi temel ekranı seçince 5 pro yüklenmeden restart dedi tamam dedim attı gene yüklenmedi sanırım 5 pro yüklenmezse bi sorun var mı yada yüklenirse ne gibi yararları var fatih kardeş

fatih kardeş fw de tek eksik msjlar kismında t9 olmaması acilen bi çözüm bulursan sevinirim

Sanırım yükledin sonunda:oke: 5-0 demesi programların sorunsuz kurulması ,yüklenmesi anlamına geliyor.o 5 pro içinde birisi tsunami ev ekranı ve diğerleri de orange şeffaf ev temasının müsic player tuşları Yani yüklenmesi gerekiyor.yüklenip yüklenmediğini uygulama yöneticisinden görebilirsin.kolay gelsin.
metin tamamlama ile uğraşıyorum.dediğin gibi tek eksik şu anda o.çözer çözmez cfw yi yenileyeceğim.

majorx

Üye
iyii o zaman demekki sorunsuz yüklemişim xD t9 da düzelttinmiydi harika olur bu fw şuana kadar ki en kapsamlısı gibime geliyo

Üst Alt