46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

volkanvlkn

Üye
arkadaşım eline sağlık demicem bence hiç stabil değil vede yüklemesi bela bence sen bunu test et ondan sonra piyasaya sür

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım eline sağlık demicem bence hiç stabil değil vede yüklemesi bela bence sen bunu test et ondan sonra piyasaya sür

Vallahi ne diyeyim ,eline sağlıkk deyip dememen ; o da sizin takdiriniz.İlk mesajımın ilk paragrafını okuduysanız CFW'yi kimseye zorla kurdurmuyorum,kurmak zorunda değilsiniz diye yazdım.hattâ isteyenler gidip Nokia teknik serviste orjinal yazılım yükletebilirler diye belirttim....sizce stabil olmayan tarafı nedir diye sormayacağım ama madem çamur atıyorsunuz ,ben de size şunu diyebilirim;Stabil ve şahane bir CFW yapın da onu ben dahil herkes yüklesin.

Ayrıca belki inanmayacaksınız ama ben bu CFW leri kendim için modifiye ediyorum siz(sen) kullan diye değil ,kendi telefonumda günlerce denedikten sonra en stabil hali ve olumsuzluklarını belirterek belki hoşuna giden olup da faydalanmak isteyen,telefonlarında değişik özellikler görmek isteyenler olabilir diye yayınlıyorum ve usulunce sorulan tüm sorulara cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum.

Yine dikkatinizi çekmemiş;başkalarının yaptığı gibi;ben bunu yaptım,çok emek harcadım bana teşekkür edin , emeğe saygı v.s..de yazmadım.Teşekkür de beklemiyorum emeğime saygı da beklemiyorum.Sadece insana saygı bekliyorum.Sizin davranış tarzındaki insanlar yüzünden Donanım Haber'deki paylaşımları durdurmuştum ve yaklaşık bir aydır yeni paylaşımda bulunmuyordum.

Burada bir paylaşımda bulundum ve bu paylaşımımı sağlık sorunlarım elverdiği ölçüde sizin tarzınızdakilere rağmen sürdürmeyi düşünüyorum.

kuzenix

Üye
epey zorlansamda kurdum ellerine sağlık

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler fatih kardeşş sonunda başardım on numara olmuş gerçekten eline koluna sağlık. ufak tefek hatalar var ama önemli değil onlar yaptığın cfw den sonra görmek mümkün değil. Çok güzel olmuş. Teşşekürler. Devamını bekleriz :oke:

henes_42

henes_42

Üye
fatih kardeş eline sağlık, bende 5800 da başka bir modifiye kullanıyorum, modifiyeni inceledim ve emek verip hazırladığın birşeyi kullanıma sunmak gerçekten güzel, bazı kıymet bilmeyenlere bakma sen, takdir etmek bile zor birşeydir, herkes yapamaz, o yüzden sen aldırma. madem adın Fatih, adın gibi gönülleri fethedip fatih ol

TheRock72

Üye
samsung widgets i çalıştıramayan arkadaşlar, gadget.swf dosyasını e kök dizinine kopyaladıktan sonra ev ekranı temasından samsung u seçin ve telefonu yeniden başlatın. biraz bekleyin işlem tamamdır...

mutluadam

Üye
vay fatih burayamı geldin :) 10 temmuz modunu çıkarmışında bize haber vermemişin. çok darıldım sana :) şaka şaka kafana göre takıl. dh yide unutmasan iyi ama bence ;)

majorx

Üye
Vallahi ne diyeyim ,eline sağlıkk deyip dememen ; o da sizin takdiriniz.İlk mesajımın ilk paragrafını okuduysanız CFW'yi kimseye zorla kurdurmuyorum,kurmak zorunda değilsiniz diye yazdım.hattâ isteyenler gidip Nokia teknik serviste orjinal yazılım yükletebilirler diye belirttim....sizce stabil olmayan tarafı nedir diye sormayacağım ama madem çamur atıyorsunuz ,ben de size şunu diyebilirim;Stabil ve şahane bir CFW yapın da onu ben dahil herkes yüklesin.

Ayrıca belki inanmayacaksınız ama ben bu CFW leri kendim için modifiye ediyorum siz(sen) kullan diye değil ,kendi telefonumda günlerce denedikten sonra en stabil hali ve olumsuzluklarını belirterek belki hoşuna giden olup da faydalanmak isteyen,telefonlarında değişik özellikler görmek isteyenler olabilir diye yayınlıyorum ve usulunce sorulan tüm sorulara cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum.

Yine dikkatinizi çekmemiş;başkalarının yaptığı gibi;ben bunu yaptım,çok emek harcadım bana teşekkür edin , emeğe saygı v.s..de yazmadım.Teşekkür de beklemiyorum emeğime saygı da beklemiyorum.Sadece insana saygı bekliyorum.Sizin davranış tarzındaki insanlar yüzünden Donanım Haber'deki paylaşımları durdurmuştum ve yaklaşık bir aydır yeni paylaşımda bulunmuyordum.

Burada bir paylaşımda bulundum ve bu paylaşımımı sağlık sorunlarım elverdiği ölçüde sizin tarzınızdakilere rağmen sürdürmeyi düşünüyorum.

takma kardeş sen bunlara kendini bilmezler işte bence şuana kadar ki en güzeli tabi bu bana göre en güzeli belirtiğim gibi bi tek t9 u hallet tamamdır

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Fatih kardeş gerçekten büyük emek harcamışsın çok çok teşekkürler.

kuzenix

Üye
samsung widgets i çalıştıramayan arkadaşlar, gadget.swf dosyasını e kök dizinine kopyaladıktan sonra ev ekranı temasından samsung u seçin ve telefonu yeniden başlatın. biraz bekleyin işlem tamamdır...

bende bunu soracaktım, teşekkürler bilgi için

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
bybilal , alper_42 , majorx , mapavri ; teşekkürler arkadaşlar.

Zaten konu anlatımında açıklamıştm,herhalde gözden kaçıyor.Hatırlattığın için teşekkürler.:oke:

vay fatih burayamı geldin :) 10 temmuz modunu çıkarmışında bize haber vermemişin. çok darıldım sana :) şaka şaka kafana göre takıl. dh yide unutmasan iyi ama bence ;)
dayanamadım napıyim :kop:10 gün daha var dönmeme bekle bekle geçmedi.Faal adamım işte :hmmm
Balıkesir'de misin sen ? Memleketim benim orası.

Bu arada T9 Metin Tamamlama sorununu hallettim.Düzeltilmiş CFW linki ilk sayfaya eklendi (yenilendi)

--------------- Ekleme ---------------

T9 Metin tahmin sorunu giderildi.İlk sayfadaki CFW linki yenilendi.
Sabrınız için teşekkürler.

suat__2006

suat__2006

Üye
benim şöyle bir sorum olacak arkadaşlar. yazılım yüklemeden yani hack yapmadan bu temaları kullanamıyomuyuz. en azından tusunami. sertifikalasak olmaz mı?

mutluadam

Üye
dayanamadım napıyim :kop:10 gün daha var dönmeme bekle bekle geçmedi.Faal adamım işte :hmmm
Balıkesir'de misin sen ? Memleketim benim orası

yok fatih ben bilecik osmanlı yurdundan :) bekliyoz seni ..

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
benim şöyle bir sorum olacak arkadaşlar. yazılım yüklemeden yani hack yapmadan bu temaları kullanamıyomuyuz. en azından tusunami. sertifikalasak olmaz mı?

Tsunami'yi sertifikalayarak kullanabilirsin.Bu CFW'de kullandığım Tsunami'yi aşağıdan indirebilirsin.

Diğer ev ekranlarından Orange'yi de kullanabilirsin.forumlarda araştırma yaparsan orange için de sis dosyasına ulaşabilirsin.Diğer ev ekranları için durum biraz karışık maalesef :ehe

Offtopic, Liseyi Ertuğrul Gazi Lisesi'nde bitirdim.5 ylım geçti Bilecik'te

everest11

everest11

Üye
Idare eder hız konusunda aynı

harita02

harita02

Üye
fatih bey ancak pc başına glebildim.sayfaları hepsini takip ettim ama tam emin olamadım t9 problemini giderip yeni link verdigin link mi yoksa bekleyelim mi_? teşekkürler Sabahtandır kullanıyorum bi sorun yok yanlız samsun ev ekranını kullanınca müzik çalarda ses artırma ve azaltma tuşları çalışmıyor görüntü olarak geliyor ama yan tuşlar işe yaramıyor ancak ekranda müzik çalar menüsündeyken azaltma ve artırma yapabiliyorsun.diger ev akranlarında böyle bir sorun yok bunada bakarsan sevinirim.

mutluadam

Üye
Alıntı: mutluadam göndermiş. >

Offtopic, Liseyi Ertuğrul Gazi Lisesi'nde bitirdim.5 ylım geçti Bilecik'te

tamam fatih hemşeride çıktık :)

suat__2006

suat__2006

Üye
yükledim ama tema gelmiyor ekrana. ev ekranı temalarına giriyorum oratsu yu seçiyorum ama eski hali geliyor. teli yeniden başlattım.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih bey ancak pc başına glebildim.sayfaları hepsini takip ettim ama tam emin olamadım t9 problemini giderip yeni link verdigin link mi yoksa bekleyelim mi_? teşekkürler Sabahtandır kullanıyorum bi sorun yok yanlız samsun ev ekranını kullanınca müzik çalarda ses artırma ve azaltma tuşları çalışmıyor görüntü olarak geliyor ama yan tuşlar işe yaramıyor ancak ekranda müzik çalar menüsündeyken azaltma ve artırma yapabiliyorsun.diger ev akranlarında böyle bir sorun yok bunada bakarsan sevinirim.
Bir kaç msj üstte verdiğim linki ayrıca ilk sayfaya ekledim.T9 (Metin Tahmin) sorunu halledildi.Gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz.Samsug Widget Ev Ekranı Müzik Çalarında zaten ses artırma ve azaltma özelliği yok.Sadece çalan parçaları ileri veya geri alabilirsiniz.(Telin kendi yan tuşundan bahsediyorsanız.O tuş maalesef sadece kulaklık sesini açıp kapatmaya yarıyor.) Samsung Widgets Ev Ekranı PNHT grubunun bir çalışması olduğundan benim müdahale edebilmem mümkün değil.Ev ekranındaki bugları düzeltir yeni sürüm yayınlarlarsa ancak o zaman düzeltilmiş sürümü CFW'ye ekleyebilirim.İlginiz için teşekkür ederim.
yükledim ama tema gelmiyor ekrana. ev ekranı temalarına giriyorum oratsu yu seçiyorum ama eski hali geliyor. teli yeniden başlattım.
ilk açılışta tema gelmemesi normal,kurulum sonrası için yazdıklarımı uygulamanız gerekiyor.Menü ye girip ev ekranı teması olarak ilk olarak "temel" i seçin ve teli yeniden başlatın düzelecektir.bu arada gadget.swf yi hafıza kartı kök dizinine atmayı da unutmayın.

Üst Alt