46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Sadece senin için deneme yapıyorum.:naughty:
yarım saat sonra sonucu yazarım.
youtube 2.4.4 sürümünü kullanıyorsun değil mi ?
hacım yarım saati geçti,o clip senin öteki benim halâ youtbe programı açık.Ne bir tekleme ne kasma ne de programdan çıkma olmadı.bence g-force ile bir temizlik yap telefonda.:oke:

doğru diyorsun aslında yaa :D du yapayım bari heheh :D yorumlarımı yaparım denedikten sonra...
Bir şey soracam iphone widget indirdim ekstradan o çalışıo mu bu son cfw ile bi arkadaş sorun var demiş emin olayım dedim...

Elbette tüm gadgetler kendi stabillikleri ölçüsünde çalışacaktır.Kim demiş sorun var diye,hatırlayamadım? Olan sorunları zaten kabul edip anında düzeltme yoluna gidiyorum.Lafım size değil;ama kullanıcıların kişişel performansları için ;hatayı kendilerinde aramaları gerekiyor.

Souldreath

Souldreath

Üye
Şimdi yazabiliyorum ancak akşam kurdum CFW yi açılış olayı benim çok hem de çok hoşuma gitti. Her şey güzel gözüküyordu tek bir sorun var benden mi kaynaklanıyor bilemedim ama yine de bir sorayım dedim. Şimdi dns ayarlarını,
88.248.155.141 ve 88.248.155.142 yaptıktan sonra kendi browser ından adresiyle youtube a girdikten sonra videolara tam ekran dersem ana ekrana atıyor, bir önceki CFW de böyle bir sorun yoktu. Bir fikri olan var mı?

youtube 2.4.4 programını kurdum oradan deneyeyim dedim orada tam ekran oluyor zaten ama kalitesi normal browser daki gibi değil.

--------------- Ekleme ---------------

Bir de yine kendi browserından youtube da tam ekran denediğim zaman olmadıktan sonra browser ı kapatmak isteyince kapanmıyor tel e reset atmadan da düzelmiyor...

henes_42

henes_42

Üye
fatih kardeş modifiyede hafıza kartında mp3 ler için music klasörü zorunlu yapmaman uygun olmuş, isteyen istediği klasörde düzenleyebilsin mp3.lerini. bu gerçekten çok isabetli bi karar olmuş, hazırlayacağın v4 ü bekliyoruz, senin otomatik kurulan programlarla ilgili daha önceki talebi dikkate alacağını okumakta güzeldi, minimum seviyede bir kaç program olursa seninde dediğin gibi ramblow gibi geri kalanları kullanıcı isterse kendisi ekleyebilir. çok teşekkür ediyor, hoşgörü ve nezaketinden dolayı da kutluyorum. gerçekten zor böyle bi sayfa açıp takip etmek, gelebilecek olan taleplerle ilgilenmek falan. teşekkür ve takdir

Aang67

Aang67

Üye
Şu donanımhaber'deki kalite kontrolü işine beni de alırmısın :ehe Günler önce istemiştim ama anlamadın sanırım :naughty: Bir arkadaşa teklifte bulunmuşsun.. Yarın Zonguldak'a gideceğim kısa bir yol. Onun haricinde istediğin her yardıma hazırım. Bana güvenebilirsin :)

--

Aklımda bir efekt yok. Senin CFW'lerden şaşmadığım için başka efekt yükleme gereksinimi duymadım.

cacamert

cacamert

Üye
:( Fatih jaf sırasında bitince done yazıyodu ama bu sefer v51 yüklerken hata werdi en son ve telefon açılmıyo sadece titriyo açma tuşuna basınca ne yapmam lazım bi yardım eder misin ? yes ' no diye bi kutu çıkıyo en son artık ve açılmıyo kardeşim :(

:( Fatih jaf sırasında bitince done yazıyodu ama bu sefer v51 yüklerken hata werdi en son ve telefon açılmıyo sadece titriyo açma tuşuna basınca ne yapmam lazım bi yardım eder misin ? yes ' no diye bi kutu çıkıyo en son artık ve açılmıyo kardeşim :(

Aang67

Aang67

Üye

Resimde gösterilen şekilde tekrar flaşlamayı denermisin?

cacamert

cacamert

Üye
böyle kardeşim hata <:(

denedim olmuyo kardeşim telefonum açılmıyo bu resimdeki hatayı weriyo :( :(

Denedim olmuyo kardeşim :(

Aang67

Aang67

Üye
böyle kardeşim hata <:(

denedim olmuyo kardeşim telefonum açılmıyo bu resimdeki hatayı weriyo :( :(

Telefonun kapalı mı? Pek birşey anlamadım Fatih abi yardımcı olacaktır. (Umarım sonu kötü bitmez telefonun :( )

cacamert

cacamert

Üye
eve kapalı şu anda kardeşim :( ve açılmıyor. Açma tuşuna bastığımda sadece titriyor. tekrar jaf atmayı deniyorum herşey güzel bir şekilde giderken en son done derken orda hata weriyo: YeS No diye bi hata kususu çıkıyo ve orda kalıyo telefon :( yardm edin bana

Hard format da yemiyo :(

Aang67

Aang67

Üye
eve kapalı şu anda kardeşim :( ve açılmıyor. Açma tuşuna bastığımda sadece titriyor. tekrar jaf atmayı deniyorum herşey güzel bir şekilde giderken en son done derken orda hata weriyo: YeS No diye bi hata kususu çıkıyo ve orda kalıyo telefon :( yardm edin bana

Hayıra basınca ne oluyor? Çok fazla anladığım söylenemez ama en iyi yardım gelene kadar elimizdekilerle yetinmekte fayda var. Orijinal firmware kurmayı da deneyin bir.

maviay54

Üye

Hard format da yemiyo :(
orjinal fw yükle ondan sonra hacklı cfw yüklersin... ondan sonra inş. telefonun acılcak

cacamert

cacamert

Üye
bi deniyeyim kardeşim şimdi yardımlarınız için sağolun inşallah olur :(

OLmuyo hiçbirşey olmuyo hep bu resimdeki hata :(

Souldreath

Souldreath

Üye

Kardeşim samırsam çözümünü biliyorum :D driver sorunu şimdi forumda var jaf kurulumu anlatımında ama bulamazsan ben de eklerim buraya telefon en son anda açılıp kapanırken farklı bir sürücüye geçiyor o düzgün yüklenmediyse telefon bulunamıyor. O nedenle driverlerın tam olduktan sonra jaf atacaksın. Deneme yapman için şöle bir şey önerebilirim. Bilgisayarının aygıt yöneticisini aç, sonra telefonun kapalı halde bilgisayara bağla ve açma kapama tuşuna bi kere bas çek bi ses gelecek ve wireless ... device olarak bişiler görmesi lazım orada ünlem falan göreceksin hemen tıkla driverı dediğim gibi forumda var :D umarım işine yarar...

benim de aynı yerde aynı hatayı vermişti ama şans pili çıkartıp taktım düzeldi bi de öyle dene istiyorsan. Ama yukarıda anlattığım kesin çözüm :D

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi yazabiliyorum ancak akşam kurdum CFW yi açılış olayı benim çok hem de çok hoşuma gitti. Her şey güzel gözüküyordu tek bir sorun var benden mi kaynaklanıyor bilemedim ama yine de bir sorayım dedim. Şimdi dns ayarlarını,
88.248.155.141 ve 88.248.155.142 yaptıktan sonra kendi browser ından adresiyle youtube a girdikten sonra videolara tam ekran dersem ana ekrana atıyor, bir önceki CFW de böyle bir sorun yoktu. Bir fikri olan var mı?

youtube 2.4.4 programını kurdum oradan deneyeyim dedim orada tam ekran oluyor zaten ama kalitesi normal browser daki gibi değil.

Bir de yine kendi browserından youtube da tam ekran denediğim zaman olmadıktan sonra browser ı kapatmak isteyince kapanmıyor tel e reset atmadan da düzelmiyor...

Size bu konuda son defa yazıyorum;Telefonun kendi browseri web gezintisi yapmak için.Film seyretmek için değil.Telin browserini fazla zorlamayın.Hata almanız kaçınılmaz.Youtube nasıl izleyeceğinizi önceki mesajlarımda size anlattım.Normal browser de olsa yotube programı da olsa sonuçta telin flash playerini kullanıyor.Neymiş o öyle kendi browserinde kaliteli de yotube programında görüntü kalitesiz.
Görende elimizde 32' HD TV ile dolaşıyoruz sanacak.Alt tarafı 3.2' ekrana sahip bir cihaz elimizdeki:kop:Olanla yetinmesini bilelim.

fatih kardeş modifiyede hafıza kartında mp3 ler için music klasörü zorunlu yapmaman uygun olmuş, isteyen istediği klasörde düzenleyebilsin mp3.lerini. bu gerçekten çok isabetli bi karar olmuş, hazırlayacağın v4 ü bekliyoruz, senin otomatik kurulan programlarla ilgili daha önceki talebi dikkate alacağını okumakta güzeldi, minimum seviyede bir kaç program olursa seninde dediğin gibi ramblow gibi geri kalanları kullanıcı isterse kendisi ekleyebilir. çok teşekkür ediyor, hoşgörü ve nezaketinden dolayı da kutluyorum. gerçekten zor böyle bi sayfa açıp takip etmek, gelebilecek olan taleplerle ilgilenmek falan. teşekkür ve takdir

Teşekkürler kardeşim.Seninki gibi iç aydınlatıcı mesajları görmek iyi geliyor.:oke:

Şu donanımhaber'deki kalite kontrolü işine beni de alırmısın :ehe Günler önce istemiştim ama anlamadın sanırım :naughty: Bir arkadaşa teklifte bulunmuşsun.. Yarın Zonguldak'a gideceğim kısa bir yol. Onun haricinde istediğin her yardıma hazırım. Bana güvenebilirsin :)

Aklımda bir efekt yok. Senin CFW'lerden şaşmadığım için başka efekt yükleme gereksinimi duymadım.

Tamamdır kardeşim.:oke:

Panik yapma ama umarım teline zarar vermemişsindir.Telini Downgrade yapmaya çalışıyorsun.ilk olarak orjinal v51 yazılımını yükle ve sonrasında içine CFW dosyarını at.yüklemeye çalıştığın v50 ye ait euro2Turkey kodu.burada bir hata yapıyorsun.Sakin ol ve v51 için herşeye sıfırdan başla.
Dediğim gibi yüklemen ve seçmen gereken euroTurkey2 51.0.006 koduna ait olmalı.Sen 50.0.005 yüklemeye çalışıyorsun.

cacamert

cacamert

Üye
:(

Rebooting...
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
Phone not found...
Done!
Buraya kadar gliyo burda hata veriyo jaf sırasında ve bi kutu çıkıyo arkadaşlar o da şu resimde olan kutu :( lütfen yardım edin :(

Tmm bi dediklerini deniyorum fatih kardeşim :(

Souldreath

Souldreath

Üye
Size bu konuda son defa yazıyorum;Telefonun kendi browseri web gezintisi yapmak için.Film seyretmek için değil.Telin browserini fazla zorlamayın.Hata almanız kaçınılmaz.Youtube nasıl izleyeceğinizi önceki mesajlarımda size anlattım.Normal browser de olsa yotube programı da olsa sonuçta telin flash playerini kullanıyor.Neymiş o öyle kendi browserinde kaliteli de yotube programında görüntü kalitesiz.
Görende elimizde 32' HD TV ile dolaşıyoruz sanacak.Alt tarafı 3.2' ekrana sahip bir cihaz elimizdeki:kop:Olanla yetinmesini bilelim.

Ben sadece yaşadığım bir şeyi söylemiştim. Haklısın 3.2 ekrandan fazla bir şey beklenmeyebilir ama mobile youtube sitesine veya youtube programına değil de desktop versiyonuna browserdan girersek cidden kaliteli bir görüntü elde ediyoruz diğerinde karelenmeler olurken normal sitede güzel bir görüntü var. Senin v50 paylaşımında ve diğer yüklediğim cfw de böyle bir durum ile karşılaşmamıştım. Siteye girip tam ekran tuşuna bastığımda gayet düzgün izliyordum. O nedenle söyleme ihtiyacı duydum. CFW ne söyleyecek sözüm yok cidden çok güzel...

cacamert

cacamert

Üye
:) :) Seizi çok seviyorum çok teşekkür ederim sizlere telefonum düzelti fatih arkadaşın dediği gibi 006 yerine 005 yüklemeyi deniyo muşum çok sevinçliyim çok sağolun arkadaşlar :))))))

:) :) Seizi çok seviyorum çok teşekkür ederim sizlere telefonum düzelti fatih arkadaşın dediği gibi 006 yerine 005 yüklemeyi deniyo muşum çok sevinçliyim çok sağolun arkadaşlar :) :)

Souldreath

Souldreath

Üye
Hadi geçmiş olsun Fatih kardeşin dikkati sağolsun... Senin adına çok sevindim...

Aang67

Aang67

Üye
:) :) Seizi çok seviyorum çok teşekkür ederim sizlere telefonum düzelti fatih arkadaşın dediği gibi 006 yerine 005 yüklemeyi deniyo muşum çok sevinçliyim çok sağolun arkadaşlar :))))))

:) :) Seizi çok seviyorum çok teşekkür ederim sizlere telefonum düzelti fatih arkadaşın dediği gibi 006 yerine 005 yüklemeyi deniyo muşum çok sevinçliyim çok sağolun arkadaşlar :) :)

Allah telefonunuza uzun ömür versin :heyo:

Üst Alt