arkadaşlar lütfen yardım edin ben iphone firmware indirdim ama htc gadget falan yok wodafone var oratsu var birde şu gadget paketini indirdim beğendim 1 tane telefona nasıl atıcam ?

Fatih abi ayri333'ün yaptığı v51 e v50 entegre çalışmasının üstüne bunu yüklememe gerek yoktur herhalde değil mi? v4'ü bekleyeyim?

Sen bilirsin;fakat o çalışmada uygulamalar klasöründe bir sorun vadı.benim çalışmamda o sorun giderildi.Fakat benim çalışmamda da ovi maps 3.0.4 yok.

bir kaçını almak istedim 10 dk.dır arıyorum ne kartta nede telefonda bulamadım bu sesleri özellikle noki,a_tune.mp3 sesini başka bir turlu alma şansım yokmu acaba? Ben o yazılımı denedim , yalnız Ovi Maps 3.0.4 yüklü gelmesine rağmen , 3.0.4'ün bence en radikal özelliği olan gözükmüyordu, bende "v51 9HS v3.5 - Tuş ışıkları ve Tuş Kilidi Titreşimi Açık " yazılımını yükledim. Bunda 3.0.3 geliyo ama olsun.Bence gayet güzel olmuş yani bu telefon bundan daha stabil olabilir mi merak ediyorum.![]()
fatih kardeşim eline sağlık emeğin için çok sağol hemen denicem fakat bir sorum olucak ben bi onceki kurduğum v50 samsun CFW nin içindki nokia tonlarını müzikleri çok beğendimbir kaçını almak istedim 10 dk.dır arıyorum ne kartta nede telefonda bulamadım bu sesleri özellikle noki,a_tune.mp3 sesini başka bir turlu alma şansım yokmu acaba?
buarada bende burdan sizlerin ve tüm islam aleminin mubarek ramzanı şerifini kutlar ve hepimiz için hayırlı olmasını dilerim...
ya bu x-plore programını telefonumda kurulu olduğğu halde ne menude var nede uygulamalarda yeniden kuruyorum gene herhangi biyerde bulamıyorum çok amatorce belki ama gertcekten bulamıyorum işte acaba benim bilmediğim biyerlere saklanmıs olabilirmi?3.04 ü dışarıdan yükleyebilirsiniz ama bu seferde bu haritalar C'ye kurulduğu için 15 mb'a maloluyor."Konumlama Yöntemleri" ndeki "Wifi Bağlantı" seçeneği kurulumla birlikte gelecektir.
CFW'yi beğendiğine sevindim.
Sağol kardeşim.Birkaç mesajda daha belirttim ama yine söyleyeyim.
File browser veya x-plore ile Z:\Data\Ringtones içinden kopyalayabilirsin.
X-plore özelliklerden ilk dört seçeneği (tikleri işaretleyin)aktif edin.Aksi halde sistem dosyalarını göremezsiniz.ya bu x-plore programını telefonumda kurulu olduğğu halde ne menude var nede uygulamalarda yeniden kuruyorum gene herhangi biyerde bulamıyorum çok amatorce belki ama gertcekten bulamıyorum işte acaba benim bilmediğim biyerlere saklanmıs olabilirmi?
X-plore özelliklerden ilk dört seçeneği (tikleri işaretleyin)aktif edin.Aksi halde sistem dosyalarını göremezsiniz.

menüde hack dosyasının içine kuruluyor x-plore arkadaşımtşk.ederim kusuruma bakma farkedemedimö:S
--------------- Ekleme ---------------
ya bu x-plore programını telefonumda kurulu olduğğu halde ne menude var nede uygulamalarda yeniden kuruyorum gene herhangi biyerde bulamıyorum çok amatorce belki ama gertcekten bulamıyorum işte acaba benim bilmediğim biyerlere saklanmıs olabilirmi?

yaa arkadaslar birşey soracaktım bu hack olayında neden ovi çalışmıyor ve ınternette hotmail vs adrewslere giremiyoruz bazı programlar hep kilitli bunun çözümü yokmudur
sayfanın en üst kısmında mağaza edinin şeklinde bi şey olacak orayı tıklayıp indirin
hocam heralde kastı sistem dosyaları değil x-plore'ın kendisi![]()

İlk mesajda "ovi son kurulum dosyası" nın liki var onu indir.ovi mağaza çalıştır."Güncelle" çıkacak.Güncellemeyi yapın "ovi mağaza" hizmetinizde.yaa arkadaslar birşey soracaktım bu hack olayında neden ovi çalışmıyor ve ınternette hotmail vs adrewslere giremiyoruz bazı programlar hep kilitli bunun çözümü yokmudur

f@tih bişi sorcam bu iphone hs mi???
fatih kardeş v4 bekliyorum demiştim ama dayanamadım ve v51 için hazırladığın 3.5 yükledim. umarım v4 çıkana kadar bi sorunla karşılaşmam. açılış nokia animasyonu pek bi cafcaflı geldi yaailgi ve emeğine teşekkürler.