henes_42
Üye
hayırlı olsun kardeşim.Arkadaşlar çıkacak CFW'de bu açılış animasyonunu kullanmamı istemişti.V3.5 yükleyenler bu açılış animasyonunu kalıp kalmaması hakkında fikrini söylerse sevinirim.çünki 1.5 MB yakın bir animasyon,oldukça yer kaplıyor.
Şu anda v3.5 da göze batan bir sorun veya hata yok.olursa söyleyin.halletmeye çalışırım.
animasyon öyle yer kaplıyorsa hiç gerek yok benim fikrimce. ayrıca sanki bu kez dokunma hassasiyeti biraz sertleşmişmi ne? daha sert basmam gerekiyor, biraz dokunma hassasiyeti sert gibi geldi. Ayrıca otomatik yüklenen programların sayısı sanki biraz fazla gibi, kullanıcı isterse kendisi yükleyebilir ve bunlar en aza indirilince modifiye böylelikle daha stabil çalışır düşüncesindeyim. kullanıcı istediği programı sonradan kendisi kurabilir. (özür dileyerek yazdım.)

Özellikle direk tarayıcan internete bağlanamıyorum şu an... klasörlere tıkladıktan sonra 2-3 saniye bekliyorum. Senin CFW de böyle sorunlar yoktu eğer v51 den kaynaklanıyorsa onu bilmiyorum. Dokunmatik çok çok güzel olmuş acaba diyorum senin yaptığın iyileştirmeleri onlarda mı uyguladı biraz daha değiştirip
o nedenle v4 ünü beklemedeyim. v3.5 kurmayayım dedim 2-3 gün için... Şimdiden kolay gelsin. Kullandığın tema efekti cidden çok güzel benim de çok hoşuma gidiyor. Umarım pazardan daha önceye de hazır olur
Kurduğun cfwlerdeki sorunlar için yorum yapmak istemiyorum.Ama dokunmatik iyileştirmesi v51 in genel özelliği.İşte en geç pazar akşamaı dedim.Pazartesi ye sarkmasın da