najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
arama butonu güzel olmuş logosuz sade kırmızı buna daha güzel olur bu arada temalar ikonunu ekrana nasıl koydun ilk defa gözüme çarptı
yok abi öbürü daha güzel
arama butonu güzelmiş dostum eline sağlık kusurabakma bir süre siteden uzak kalmam gerekti yorum yapamadım
çok teşekkür ederim oldu ve çok güzel oldu istedigim herşeyi ekrana ekleyebiliyorum
estağfurullah kusurumu olur yaa böle deip durmabeğenmene sewindim kardeşim bide şu pil modeline tam karar werseler bi kerede düzenleyecem hepsini
- - - Eklendi - - -
rica ederim kardeşim önce anlamadım haaoldu herşeyi ekrana ekliyom deince ben werdiğim linki unutmuşum ben avkonu düşünüyom ne alaka diom iyimi
estağfurullah kusurumu olur yaa böle deip durmabeğenmene sewindim kardeşim bide şu pil modeline tam karar werseler bi kerede düzenleyecem hepsini
- - - Eklendi - - -
rica ederim kardeşim önce anlamadım haaoldu herşeyi ekrana ekliyom deince ben werdiğim linki unutmuşum ben avkonu düşünüyom ne alaka diom iyimi
olurmu dostum ne kırılıyorsun ne darılıyorsun her isteğimize elinden geldiğince yardımcı oluyorsun, bırak o kadar olsun konu için o kadar emek veriyorsun bizde bir yorum yapmalıyız yani
dostum şu alttaki avkon2 ye fenerbahçeli arama butonunu eklermisin
ama ben bida elden geçirecedim o ikonu sadece benim gözümemi batıyo kenarlarda azıcıkta olsa beyazlık wartamam dostum bunu istemiştim eline sağlık dikkat sorunu göremedim linki soruyorsun diye üstün körü bakmışım
dur konu açim
ama ben bida elden geçirecedim o ikonu sadece benim gözümemi batıyo kenarlarda azıcıkta olsa beyazlık war
ben birşey göremedim dostum ama yenilersen linki değiştiririz
bunun arama butonu çok güzel olmuş aynısını gs için yapabilir miyiz
Kardeşim kusura bakma fazla giremiyom nete malum yurt ortamı sohbetin ortasında elinde telefon olunca hoş durmaz. Şu eski avkon moduna arama butonunu ekler misin? Eskisi benim baya hoşuma gitti paylaşıldığı günden beri onu kullanıyom vallaha hiç değişmedim içine logo bırakmak biraz zor gibi zaten belli de olmuyo fazla o yüzden fikrimden vazgeçtim. Ama bi arama butonu eklersen eski gs moduna çok mutlu edersin beni.
4. Sayfadaki değil yaren dedenin açtığı konudaki arama butonu varya onu demiştim
İkinci eklediğini kastediyorum kardeşim. Şu pil sarı kırmızı olanı. Ona çevirmeli telefon şeklinde sarı kırmızı arama butonu güzel gider vallaha. Bir de sorum olcak bunların dışında avkon a başka birşey eklenebiliyor mu?
buda senin ki kardeşim4. Sayfadaki değil yaren dedenin açtığı konudaki arama butonu varya onu demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?