Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
aveada hediye internet var mı

0MG90

0MG90

Üye
:ehe

• Beğen
Tepkiler: Koradam ve Silinen Üye 440290
lazye

lazye

Üye

Buda benden Isparta Merkez TT

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
Vodafone birde abartmış

Koradam

Üye
Arkadaşlar Vodafone kesinlikle kapsama olarak en iyisi olabilir.Geceden beri 4G yi koklayamadım. Türk Telekom burada çekmiyor. Binanın içinde bile Vodafone 4G çekiyor iken camlara yakın Turkcell çekiyor. Yaşadığım ilçede dolaştım yüksek yere çıktım lanet olası Türk telekom baz istasyonu bile koymamış.

phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar Vodafone kesinlikle kapsama olarak en iyisi olabilir.Geceden beri 4G yi koklayamadım. Türk Telekom burada çekmiyor. Binanın içinde bile Vodafone 4G çekiyor iken camlara yakın Turkcell çekiyor. Yaşadığım ilçede dolaştım yüksek yere çıktım lanet olası Türk telekom baz istasyonu bile koymamış.
Adamlar her yere koymuyor

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
TT s5 istanbul

Onur K.

Onur K.

Üye

Bu mu şimdi 4g?
Cihaz 6s

man20

man20

Üye
İstanbul.
Türk Telekom.
Sony Xperia z2. Evimde 3 diş çekiyor ama yinede hıza bak. Üstelik çokta bi fark hissetmedim açıkçası hız olarak 3.5G'den.

Onur K.

Onur K.

Üye
İstanbul.
Türk Telekom.
Sony Xperia z2. Evimde 3 diş çekiyor ama yinede hıza bak. Üstelik çokta bi fark hissetmedim açıkçası hız olarak 3.5G'den.
Ben 140 mbps i gördüm. Bulunduğunuz bölgedeki alt yapı ile alakalıdır. İlk günden tam performans beklemek yanlış olur.

• Beğen
Tepkiler: phasan
man20

man20

Üye

brkbt

Üye
ben hala geçemedim, öncesinde hattımı taşımayı düşünüyorum. iki kez bankaları aramayayım diye. 4,5 milyon abone kullanmaya başlamış.

0MG90

0MG90

Üye
İlk günden falan ne olacak diyorsunuz da 3G'ye ne zaman geçtik hala her yerde doğru düzgün çekiyor mu? Operatörler saçma sapan reklamlara para harcayacağına altyapıya para harcasın.
Bu da yaptığım son test

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cyborg78 ve phasan
Sarangni

Sarangni

Üye

Türk Telekom bugün kampanyayı yeniden aktif etmiş anlaşılan. HEDIYE 10GB 5555 gönderin.

Üst Alt