Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Cidden ben 4G nin sarj performansını beğendim forumda masaüstü sürümde dolaşıyorum bayadır başka sitelere de girip çıkıyorum cihaz ne çok ısındı ne de batarya beklediğim gibi sönüp bitmedi.

• Beğen
Tepkiler: Onur K.

Onur K.

Onur K.

Üye
Cidden ben 4G nin sarj performansını beğendim forumda masaüstü sürümde dolaşıyorum bayadır başka sitelere de girip çıkıyorum cihaz ne çok ısındı ne de batarya beklediğim gibi sönüp bitmedi.
3G hem yavaş, hemde doğru düzgğn alt yapı yok. İnternette dolaşırken sayfayı yükleyene kadar ısınıyor zaten cihaz. 4g de hız gayet yeterli bence de.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
3G veri bağlantısı berbat milletin pil konusunda yakınmalarının en büyük sebebi 3G mobil veri.
4.5G iyi gibi inşallah daha da iyi olur bu konuda.

• Beğen
cyborg78

cyborg78

Üye
3g yavaş, alt yapısıda yeterli değil "diyorlarr" _ 4g daha iyi "diyorlarr" - varmı katılan buna.:hmmm

adamlar alt yapıyı 4g'ye çevirmek için memleketteki tüm baz istasyonlarını söküp değiştirmesi lazım, mümkün olmadığına göre 3g nin baz istasyonlarından devam 4g'ye :p

phasan

phasan

Üye
3g yavaş, alt yapısıda yeterli değil "diyorlarr" _ 4g daha iyi "diyorlarr" - varmı katılan buna.:hmmm

adamlar alt yapıyı 4g'ye çevirmek için memleketteki tüm baz istasyonlarını söküp değiştirmesi lazım, mümkün olmadığına göre 3g nin baz istasyonlarından devam 4g'ye :p
Öyle yapacaklar hatta 2g nin yerine 4.5g olcak 2 ve 3g bitecek 13 seneye

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Hediye 1gb paketim bitmek üzere. Dün yenilendi bide.
Instagram'da 2 geziyorum paket yarıya iniyor.

D6503 cihazımdan gönderildi

Sarangni

Sarangni

Üye
%20~25 daha fazla şarj süresi verdiğini söyleyen yorumlar okudum. Çoğu kişi de 4.5G'nin batarya performansından memnun.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi

phasan

phasan

Üye
%20~25 daha fazla şarj süresi verdiğini söyleyen yorumlar okudum. Çoğu kişi de 4.5G'nin batarya performansından memnun.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi
Bende memnunum vodafone 3g ye göre daha fazla şarj süresi var 4.5g

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bugün ofiste 4.5 çekmemiş 3G'ye almış otomatik 72'den 64'e düşüvermiş
Pabucu dama atıldıktan sonra iyice kıl olmaya başladım 3G'ye.Halbuki sarj daha kötü olacak diye bekliyordum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: phasan
0MG90

0MG90

Üye
Paketler hiç dayanmıyor, fiyatları doğru düzgün yapmaları lazım.

• Beğen
Tepkiler: phasan

Koradam

Üye
Paketler hiç dayanmıyor, fiyatları doğru düzgün yapmaları lazım.
Bana göre fark etmedi açıkcası 3G ile aynı gidiyor. Youtune de açtığın video çözünürlüğüne dikkat et

• Beğen
Tepkiler: cyborg78 ve phasan
Luck Star

Luck Star

Üye
Turkcell'de 8Gb data'lı paketi alınca x2 olarak 16Gb oluyor. Bu paketi alınca 4 liraya 4Gb daha alabiliyorsun ve galiba bunun sınırı yok. Hızlı falan da bitmiyor kullanımınıza dikkat edin. Speedtest 150mb harcıyor. Hız testinde Türk Telekom ile 65Mb, Turkcell ile 87Mb aldım.

Üst Alt