3G hem yavaş, hemde doğru düzgğn alt yapı yok. İnternette dolaşırken sayfayı yükleyene kadar ısınıyor zaten cihaz. 4g de hız gayet yeterli bence de.Cidden ben 4G nin sarj performansını beğendim forumda masaüstü sürümde dolaşıyorum bayadır başka sitelere de girip çıkıyorum cihaz ne çok ısındı ne de batarya beklediğim gibi sönüp bitmedi.
Oda bitiyorKonu şarjsa kral 2G![]()
2028 deOda bitiyor
daha 10 yıldan fazla var.Cok da degil2028 dedaha 10 yıldan fazla var.
O zamana kendi 2g baz istasyonumuzu dikeriz umarımCok da degil

Öyle yapacaklar hatta 2g nin yerine 4.5g olcak 2 ve 3g bitecek 13 seneye3g yavaş, alt yapısıda yeterli değil "diyorlarr" _ 4g daha iyi "diyorlarr" - varmı katılan buna.
adamlar alt yapıyı 4g'ye çevirmek için memleketteki tüm baz istasyonlarını söküp değiştirmesi lazım, mümkün olmadığına göre 3g nin baz istasyonlarından devam 4g'ye![]()
%20~25 daha fazla şarj süresi verdiğini söyleyen yorumlar okudum. Çoğu kişi de 4.5G'nin batarya performansından memnun.Cidden ben 4G nin sarj performansını beğendim forumda masaüstü sürümde dolaşıyorum bayadır başka sitelere de girip çıkıyorum cihaz ne çok ısındı ne de batarya beklediğim gibi sönüp bitmedi.
Bende memnunum vodafone 3g ye göre daha fazla şarj süresi var 4.5g%20~25 daha fazla şarj süresi verdiğini söyleyen yorumlar okudum. Çoğu kişi de 4.5G'nin batarya performansından memnun.
Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi
Bana göre fark etmedi açıkcası 3G ile aynı gidiyor. Youtune de açtığın video çözünürlüğüne dikkat etPaketler hiç dayanmıyor, fiyatları doğru düzgün yapmaları lazım.