Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
4.5g hız vodafone

Son düzenleme:
xmustx

xmustx

Üye
Ankara/Ulus'ta 56 mb gördüm (Türk Telekom)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
En yüksek hız yine turkcellde galiba

phasan

phasan

Üye
Bu yarışta biraz zayıf kaldı sanki vodafone

mean472

Üye
note4 e kadar olan modellerde sanıyorum samsung'da 4g lisansı olmadığı için "exynos yongalı" ürünlerinde LTe desteği yok. belki donanımsal olarak mevcuttur (*araştırmam gerekli), ancak dediğim gibi lisansının olmamasından kaynaklı bir problem olabilir. belki bir kernel ve ufak bir yazılım güncellemesiyle çözülebilir. bu arada şunu fark ettim ki bağlantıda gecikme oldukça azalmış ve az önce yaptığım test sonucu 4G de 42.6 Mbit gördüm, gece daha fenaydı 7.1Mbit civarındaydı.

LTe veya LTe-A şebekelerinden erişim alan arkadaşlar SS atarlarsa bu 300 Mbps leri görüyormuyuz, görecek miyiz olayı çözülür diye düşünüyorum. LTe-A'da 300 Mbit [Cat5], LTe'de 150 Mbit [Cat4], 4G'de ise 100 Mbit [Cat3] teorik hızlar. 60/70 Mbit ler normaldir diye düşünüyorum. 3.75G olan Hsdp-A ile de 42 Mbit teorik hızları almak mümkün. **Hatta 3G'de de 672 Mbit görmek mümkün.(**kaynak Wikipedia)

Bu arada, Qualcomm yongalı samsung ürünlerinde böyle bir durum söz konusu değil. LTe ve LTe-A desteği mevcut. S5'lerin de SM-900H modelinde 4G desteği yok, SM-901F modelinde ise LTe-A mevcut. S5'ler hakkındaki ilgili konu;

Galaxy S5 Donanım Özellikleri

buna benzer olarak diğer modelleri de düşünebilirsiniz.

zamanları yok muydu ihale tee ne zaman yapıldı, üzerinden o kadar zamar geçti, hani bizi sömürüyorlar diyen arkadaşlara hak vermiyor değilim. birde hafta başında "Nisan'da internet sınırsız" diyen vodafone tarifenize göre 4/6 veya 10 gb verdi ek olarak. yine en iyisi Türk Telekom oldu sanıyorum, kullanıcılarına hayırlı olsun :)

Bu arada işin içinde fiber olacağı için internet hızı Türkcell>Türk Telekom>Vodafone şeklinde olacaktır diye düşünüyorum. Burada lazım olan hız değil kullanım kotası ve kalitesidir. Kotayı yüksek tutan, düşük fiyat veren ve hızı 50 nin üzerinde tutan operatör bu işten en kârlı çıkacak diye düşünüyorum.

Hocam note 4 4G olayını araştırabildiniz mi acaba ?

mean472

Üye
Tam olarak hangi Note 4 u kullanıyorsunuz telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünü atarmisiniz

N910H bende ki modeli bu normal olarak desteklemiyormuş ama arkadaş araştıracaktı bilseydim desteklemediğini zaten almazdım ağustos ayında almıştım.

Koradam

Üye
N910H bende ki modeli bu normal olarak desteklemiyormuş ama arkadaş araştıracaktı bilseydim desteklemediğini zaten almazdım ağustos ayında almıştım.
Evet donanımsal olarak desteği yok diye biliyorum bende

mean472

Üye

Koradam

Üye
Vodafone kullanıyorum zaten çektiği 4-5 mbit hızı var neden bu telefonları farklı farklı yaparlar bilmiyorum ki
H modeli normalde Türkiye modeli değil
Bazılarını mantıklı buluyorum şahsen 4G nin daha gelmeyeceği ülkeye 4G modemli telefonu neden satsın ki 4G siz modeli daha ucuza yapiyorken

0MG90

0MG90

Üye
Yalova'ya giderken internet kesildi. 4G çekmiyor her yerde. Mecburen 3G'ye geçmek zorunda kaldım.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Benim hattım Türk Telekom telefonum da 920,şimdi speedtest uygulamasıyla hız testi yaptım 5.86 yı geçmedi,sizlerde şu anda durum nedir ?

0MG90

0MG90

Üye
Bende baya hızlı (Z2)

rawkid

rawkid

Üye

Dün akşam TT ile yaptığım test. Gayet iyi. Ayrıca odanın baya icinde yaptım meydanda 120 civarına çıkar diyorum [emoji106]

phasan

phasan

Üye

Buda benim vodafone hız

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
4.5G ile batarya performansını test eden oldu mu hiç? Ben detaylı bir deneme yapmadım ama kısa süreli test ettim sarj konusunda sanki biraz daha iyi gibi 3G'den.

Onur K.

Onur K.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo

Üst Alt