serdar_gs
Üye
Senden de bişey kaçmıyor müdür [emoji3]Bu bilgiler paylaşılmıştır
Senden de bişey kaçmıyor müdür [emoji3]Bu bilgiler paylaşılmıştır
Gordum de paylaşıyorumSenden de bişey kaçmıyor müdür [emoji3]
Bölgeden bölgeye degişiyorEn yüksek hız yine turkcellde galiba
note4 e kadar olan modellerde sanıyorum samsung'da 4g lisansı olmadığı için "exynos yongalı" ürünlerinde LTe desteği yok. belki donanımsal olarak mevcuttur (*araştırmam gerekli), ancak dediğim gibi lisansının olmamasından kaynaklı bir problem olabilir. belki bir kernel ve ufak bir yazılım güncellemesiyle çözülebilir. bu arada şunu fark ettim ki bağlantıda gecikme oldukça azalmış ve az önce yaptığım test sonucu 4G de 42.6 Mbit gördüm, gece daha fenaydı 7.1Mbit civarındaydı.
LTe veya LTe-A şebekelerinden erişim alan arkadaşlar SS atarlarsa bu 300 Mbps leri görüyormuyuz, görecek miyiz olayı çözülür diye düşünüyorum. LTe-A'da 300 Mbit [Cat5], LTe'de 150 Mbit [Cat4], 4G'de ise 100 Mbit [Cat3] teorik hızlar. 60/70 Mbit ler normaldir diye düşünüyorum. 3.75G olan Hsdp-A ile de 42 Mbit teorik hızları almak mümkün. **Hatta 3G'de de 672 Mbit görmek mümkün.(**kaynak Wikipedia)
Bu arada, Qualcomm yongalı samsung ürünlerinde böyle bir durum söz konusu değil. LTe ve LTe-A desteği mevcut. S5'lerin de SM-900H modelinde 4G desteği yok, SM-901F modelinde ise LTe-A mevcut. S5'ler hakkındaki ilgili konu;
Galaxy S5 Donanım Özellikleri
buna benzer olarak diğer modelleri de düşünebilirsiniz.
zamanları yok muydu ihale tee ne zaman yapıldı, üzerinden o kadar zamar geçti, hani bizi sömürüyorlar diyen arkadaşlara hak vermiyor değilim. birde hafta başında "Nisan'da internet sınırsız" diyen vodafone tarifenize göre 4/6 veya 10 gb verdi ek olarak. yine en iyisi Türk Telekom oldu sanıyorum, kullanıcılarına hayırlı olsun
Bu arada işin içinde fiber olacağı için internet hızı Türkcell>Türk Telekom>Vodafone şeklinde olacaktır diye düşünüyorum. Burada lazım olan hız değil kullanım kotası ve kalitesidir. Kotayı yüksek tutan, düşük fiyat veren ve hızı 50 nin üzerinde tutan operatör bu işten en kârlı çıkacak diye düşünüyorum.
Tam olarak hangi Note 4 u kullanıyorsunuz telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünü atarmisinizHocam note 4 4G olayını araştırabildiniz mi acaba ?
Tam olarak hangi Note 4 u kullanıyorsunuz telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünü atarmisiniz
Evet donanımsal olarak desteği yok diye biliyorum bendeN910H bende ki modeli bu normal olarak desteklemiyormuş ama arkadaş araştıracaktı bilseydim desteklemediğini zaten almazdım ağustos ayında almıştım.
Evet donanımsal olarak desteği yok diye biliyorum bende
H modeli normalde Türkiye modeli değilVodafone kullanıyorum zaten çektiği 4-5 mbit hızı var neden bu telefonları farklı farklı yaparlar bilmiyorum ki
Konu şarjsa kral 2G4.5G ile batarya performansını test eden oldu mu hiç? Ben detaylı bir deneme yapmadım ama kısa süreli test ettim sarj konusunda sanki biraz daha iyi gibi 3G'den.