Ben asla mesaj kasmak için yazmıyorum yorumları dıkkat edersen türk Telekom da sorun olanlara 4.5g zamanla olur dedım banada burada laf atma hakkın yokZamanla olur 4.5g yorumu bana tamamen gereksiz bir yorum geldi @phasan alınma ama çoğu yorumuna bakıyorum sırf mesaj kasma amaçlı gibi zamanla olacağını hepimiz biliyoruz. Israrla diyorum ki şu an verilen hızlar 4g standardını bile geçmiş değiliz hepimiz 30 ila 50 mbps arası hız alıyoruz 100 e kadar 4g zaten 100 den sonrası 4.5g reklamlarda sürekli 4.5g 10 kat daha hızlı şudur budur şişirdiler. Zamanla olur kabul edilecek bir cevap değil. Zaten ben daha öncede demiştim sadece şehir merkezlerinde olur 8 yıl süreleri var peyder pey yaparlar diye ama şu an verilen hızlar 4.5g değil 4g standardında.
Sekiz sene olsa ne olacak. Geçen köydedeyim 2G görünüyor ama o da bir şeye yaramıyor, orada ki vatandaş hala 3G görememiş sen 4G geçsen ne olacak. Nüfus baz alarak %97 kapsama alanı gibi rakamlar ile insanları kandırıyorlar. Sen hizmeti herkese götüre biliyormusun mesele burada. Oturduğum evde 3G ile 1 MB hız alamıyordum. Türk Telekom aradım 1 hafta sonra 8~10 MB ancak oldu ki ev şehir merkezine 10 dakika bile değil. 4G de ise şu anda 25-40 arasında. Bunlar sürekli rakam şişirmekten başka bir iş yapmıyor.Zamanla olur 4.5g yorumu bana tamamen gereksiz bir yorum geldi @phasan alınma ama çoğu yorumuna bakıyorum sırf mesaj kasma amaçlı gibi zamanla olacağını hepimiz biliyoruz. Israrla diyorum ki şu an verilen hızlar 4g standardını bile geçmiş değiliz hepimiz 30 ila 50 mbps arası hız alıyoruz 100 e kadar 4g zaten 100 den sonrası 4.5g reklamlarda sürekli 4.5g 10 kat daha hızlı şudur budur şişirdiler. Zamanla olur kabul edilecek bir cevap değil. Zaten ben daha öncede demiştim sadece şehir merkezlerinde olur 8 yıl süreleri var peyder pey yaparlar diye ama şu an verilen hızlar 4.5g değil 4g standardında.
Türk Telekom da 104 gören var.Türkcell dışında 100 geçen yok
Aynı şeyleri söylüyoruz alt yapı yetersiz. Var olan yerlerde de hız yetersiz 4g kalitesini verip 4.5g dediler 50 mbps den fazla alan yok gibi birşey çok az.Sekiz sene olsa ne olacak. Geçen köydedeyim 2G görünüyor ama o da bir şeye yaramıyor, orada ki vatandaş hala 3G görememiş sen 4G geçsen ne olacak. Nüfus baz alarak %97 kapsama alanı gibi rakamlar ile insanları kandırıyorlar. Sen hizmeti herkese götüre biliyormusun mesele burada. Oturduğum evde 3G ile 1 MB hız alamıyordum. Türk Telekom aradım 1 hafta sonra 8~10 MB ancak oldu ki ev şehir merkezine 10 dakika bile değil. 4G de ise şu anda 25-40 arasında. Bunlar sürekli rakam şişirmekten başka bir iş yapmıyor.
Ben asla mesaj kasmak için yazmıyorum yorumları dıkkat edersen türk Telekom da sorun olanlara 4.5g zamanla olur dedım banada burada laf atma hakkın yok
İyi çekiyor
Türk Telekom Konya merkez
Daha iyisini beklerdim [emoji3]İyi çekiyor
Bunada şükür ben 15 zar zor geçiyorum 4.5g de Vodafon daDaha iyisini beklerdim [emoji3]
Benimde evde çekiyor çarşıda çekiyor ama büroda ve adliyede çekmiyor o kötü olduBunada şükür ben 15 zar zor geçiyorum 4.5g de Vodafon da
Zamanla onlarada sorun olmaz sanırım çekmeyen yerlerde 4.5g baz istasyonu yokBenimde evde çekiyor çarşıda çekiyor ama büroda ve adliyede çekmiyor o kötü oldu
Aynen iyi ya hiç yoktan iyidir kb indirme hızlarından mb a çıktık [emoji23]Ben sevdim 4G yi güzel biraz önce play storeden tapatalk i indirdim 5 sn falan sürdü[emoji1]
Hızlı indiriyor güncelleştirme tele baglıBen sevdim 4G yi güzel biraz önce play storeden tapatalk i indirdim 5 sn falan sürdü[emoji1]