Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Vodafone verince buda kayıtsız kalamamış

Verdiği iyi oldu 16GB internet var bu ay iyice bir dibini bulalalım 4G'nin. :D

Esasında benim merak ettiğim bir nokta var. Akşam telefonun mobil internetini paylaşıma açıp bilgisayar ile paylaşsam ve orada ki torrent dosyalarını paylaşsam kotadan yer mi? Çünkü bu upload hızıyla Ratio derdinden çok hızlı kurtulma şansımız olur ama kotaya etki edecekse o zaman sıkıntı.

phasan

phasan

Üye
Verdiği iyi oldu 16GB internet var bu ay iyice bir dibini bulalalım 4G'nin. :D

Esasında benim merak ettiğim bir nokta var. Akşam telefonun mobil internetini paylaşıma açıp bilgisayar ile paylaşsam ve orada ki torrent dosyalarını paylaşsam kotadan yer mi? Çünkü bu upload hızıyla Ratio derdinden çok hızlı kurtulma şansımız olur ama kotaya etki edecekse o zaman sıkıntı.
Kota ya etkisi olur

Koradam

Üye

Türk Telekom bugün kampanyayı yeniden aktif etmiş anlaşılan. HEDIYE 10GB 5555 gönderin.
Ronaldo'nun parası buradan çıkacak anlaşılan :D dikkatsiz kullanıcılar son hızın verdiği yüksek çözünürlüklü video ile 10GBi bir kaç dakikada aşabilir

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve Sarangni
0MG90

0MG90

Üye
Turkcell'de cimrilik yapsın 1gb versin :zzz:

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
boran9999

boran9999

Üye
Yer İstanbul/Cevizlibağ bulunduğum noktadan fiber internet ve LTE ile yaptığım hız testleri ;
01.04.2016

TTNet Wireless le bağlı olduğum Fiber internet

Türkcell LTE

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
phasan

phasan

Üye
Yer İstanbul/Cevizlibağ bulunduğum noktadan fiber internet ve LTE ile yaptığım hız testleri ;
01.04.2016

TTNet Wireless le bağlı olduğum Fiber internet

Türkcell LTE
bende en son 35 mebit gordum ankara vodafone

boran9999

boran9999

Üye
bende en son 35 mebit gordum ankara vodafone

Bu speedtest ayarlarında manuel server seçim yeri var oradan hizmet aldığınız serveri seçerseniz belki daha kararlı sonuç alabilirsiniz.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Beyler 4.5g gelmesi ile birlikte sanki 3g daha iyi çekmeye başladı sizde de durum böyle mi?

• Beğen
Tepkiler: boran9999
serdar_gs

serdar_gs

Üye
bunun sebebi çoğu kişi 4.5g geçtiği için 3g bantları boşalmaya başladı daha rahatladı :)
Çekim olarak yalnız düşük çeken yerlerde daha çok çekmeye başlaması gibi yada biz yanılıyoruz

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
bunun sebebi çoğu kişi 4.5g geçtiği için 3g bantları boşalmaya başladı daha rahatladı :)
suan 4.5g sıkınıtlı olmaya başladı zaten 4.5g alt yapı zayıf bide cogu kullanıcı 45.g geçince cokmeye başladı 45.g alt yapısı

boran9999

boran9999

Üye
Bunun zamanla oturacağı kanaatindeyim Bu arada 38 saatte harcadığım veri 3Gb yi buldu (Deneme amaçlı ipe sapa gelmez şeyler download etmek vs vs :) ) operatörün 3 ay kotayı 2 ye katlaması kullanıcı açısından oldukca yararlı olacak. 2. ve 3. aylarda aylık kullanacağın veri miktarı aşağı yukarı belli olur herkes yolunu ona göre çizer.

• Beğen
Tepkiler: theeternal
phasan

phasan

Üye
arkadaslar 3 operator de bu aralar volte HD ses olayından bahsedıp duruyorlar hangı telefonlarda var arkadaslar aradımda nette bı bılgı bulamadım

serdar_gs

serdar_gs

Üye
arkadaslar 3 operator de bu aralar volte HD ses olayından bahsedıp duruyorlar hangı telefonlarda var arkadaslar aradımda nette bı bılgı bulamadım
S7, S6, V10 ve G4 modellerinde var

serdar_gs

serdar_gs

Üye
turk telekom da bu varda vodafonda goremedım hangı telefonların destekledıgı
Valla orasını bilemiyorum öyle bir özellikten bahsediyorsa cihazlarıda söylesin. Bu volte hd+ görüşme için benim telefonuma yazılım güncellemesi geldi mesela.

phasan

phasan

Üye
Valla orasını bilemiyorum öyle bir özellikten bahsediyorsa cihazlarıda söylesin. Bu volte hd+ görüşme için benim telefonuma yazılım güncellemesi geldi mesela.
kesın benım telefon desteklemıyordur m4 agua
ilk etapta hd ses kulanılamayacaktır bence

Üst Alt