download moda geçiyorsa,öncelikle odinle 4.4.2 rom yükle,daha sonra telefona root yükle.wipeleri yap,5.2yi yükleyebilirsin.[emoji6]Arkadaşlar sorunum şu, dn3 v5,2 nin üzerine 5.5 hard reset attım sonra v5.5 yüklemek istedim ama Yüklemedi. Abort dedi.şimdi telefonum açılmıyor. NE 5.2 yükleyebiliyorum nede 5.5.
yeni rom dahi yükleyemiyorum. ŞAŞKINIM! lütfen yardım
a.slm,5.5 i 2gün kullandım,öncelikle kamera sesi çıkmıyordu,sonra bir çok programlarda durduruldu hatası veriyordu.klavyesindeki simgeler çok gıcık duruyordu,bende tekrar 5.2ye dönüş yaptım.performansı mükemmel diyebilirim.tavsiye edeeim.[emoji3]
valla doğrusunu konuşmak gerekirse şuan da çoğu proğramda durduruldu hatası alıyorum yabancılık çekmem bari
gayet başarlı bence bence buda benim telefondan iki fotone yalan söyleyim,batarya 36 saat gidiyo.dn3v5.2 rom.5.5te 27flandı,ama kamera sesi çıkmıyordu,bazı uygulamalar durduruldu hatası veriyordu.bende geri 5.2 ye dönüş yaptım.
kardeş aynı şekilde ben kurdum cihaza sorun çıkmadı recoverden wipe cache yap sonra 5.2 kurmayı deneArkadaşlar sorunum şu, dn3 v5,2 nin üzerine 5.5 hard reset attım sonra v5.5 yüklemek istedim ama Yüklemedi. Abort dedi.şimdi telefonum açılmıyor. NE 5.2 yükleyebiliyorum nede 5.5.
yeni rom dahi yükleyemiyorum. ŞAŞKINIM! lütfen yardım
titayum back upla samsung ve play ıvırsızları silmezsen olurTelefon kağnı gibi oluyor
Stock rom varken...

ankartı yakmış olabilirsin hocam bilemicem aynı işlemleri yaptıysanız acılması lazım yanidostum defalarca denedim olmuyor...
anakart hatası desem, cwm açmamalı ve Ext-cardı görmemeli.. ama ikisinide görüyor. Üstelik Download moda alabiliyorum ama hiç bir rom yükleyemiyorum

geçmiş olsun çözmene sevindimArkadaşlar sorunumun ne olduğunu geçte olsa çözdüm..
olasılıklar adına bilgilenme için yazıyorum.En azından benim gibi delirme safhasına gelmemiş olursunuz.
sorun şu ki Sd kartım bozulmuş. Sd kartım telefon cwm de görünüyor ve sorun yokmuş izlenimi yapıyor.Aslında içi bozuk oldugundan ulaşılmak istenen dosyaya ulaşılamadıgından ABORT hatası veriyor.
Onlarca film ve resim olan 64gb class 10 Sd kartımı BİÇİMLENDİRME k zorunda kaldım.
yinede can sagolsun.Yaşagıdıgım kabus a bedel
ilgilenen tüm arkadaşlara tşkler ederim. Hayırlı forumlar...