konuda ve yorumda defalarca bahsettim kardesimArkadaşlar öncelikle Selamın aleyküm;
Bende de note 2 var ve şu note 3 şeysini yüklicem. Daha önce hic root cwm fln yapmadim. Su an telefonda hiç bir şey yok. Root ve cwm yi hallederim ama romu nasıl kurucam baya okudum ama tam anlamadım. Yardımcı olursaniz sevinirim
Bak bul kardes mobilden giriyorum suanLink falan atabilir misin??![]()
selam, telefonum note 2 ,dün jlavye programı yükledim, 240dbi midir nerdir. şimdi ekrana sığmıyor klavye. nasıl geri çeviririm.telefonda o donanımı sensör yokki![]()
kardeş sıfırdan rom kursan en temizi olurselam, telefonum note 2 ,dün jlavye programı yükledim, 240dbi midir nerdir. şimdi ekrana sığmıyor klavye. nasıl geri çeviririm.
cici60 slm. onlinemisin.5 5 hard key kurup, sonra 5.5mi kurmamız lazım.tabi dostum![]()
Aynen kardeşimcici60 slm. onlinemisin.5 5 hard key kurup, sonra 5.5mi kurmamız lazım.
evet bencede 5.2 sorunsuz.önce 5.5 kullanıyordum,baktımki kamera sesi çıkmıyor,netteyken internet durduruldu hatası veriyordu.5.2ye geri döndüm.[emoji3]sorun olmaz anlatım gayet acık![]()
vazgeçtim,5.2 daha iyi[emoji19]Bu nasil genel olarak 5.5
ben v5 kullanıyorum bazı uygulamalar yok ama en iyi sarj giden romu 9saat 6 saat arası ekran süresi alıyorumvazgeçtim,5.2 daha iyi[emoji19]