[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

Phytion

Phytion

Üye
Arkadaşlar sorunum şu, dn3 v5,2 nin üzerine 5.5 hard reset attım sonra v5.5 yüklemek istedim ama Yüklemedi. Abort dedi.şimdi telefonum açılmıyor. NE 5.2 yükleyebiliyorum nede 5.5.

yeni rom dahi yükleyemiyorum. ŞAŞKINIM! lütfen yardım

pirana962

pirana962

Üye
Öncelikle selamlar. Bende v5.2 var son zamanlara doğru kasmalar arttı çok. v5.5 e geçmeyi düşünüyorum fark var mı nasıl kullananlar memnun mu? Bizde ona göre kuralım.Telefonu kasmalardan dolayı sıfırlamayı düşünüyorum bari sıfırlamışken v5.5 i kurarım iyiyse,değilse yine v5.2 ye devam :)

lumina

lumina

Üye
a.slm,5.5 i 2gün kullandım,öncelikle kamera sesi çıkmıyordu,sonra bir çok programlarda durduruldu hatası veriyordu.klavyesindeki simgeler çok gıcık duruyordu,bende tekrar 5.2ye dönüş yaptım.performansı mükemmel diyebilirim.tavsiye edeeim.[emoji3]

lumina

lumina

Üye
Arkadaşlar sorunum şu, dn3 v5,2 nin üzerine 5.5 hard reset attım sonra v5.5 yüklemek istedim ama Yüklemedi. Abort dedi.şimdi telefonum açılmıyor. NE 5.2 yükleyebiliyorum nede 5.5.

download moda geçiyorsa,öncelikle odinle 4.4.2 rom yükle,daha sonra telefona root yükle.wipeleri yap,5.2yi yükleyebilirsin.[emoji6]

lumina

lumina

Üye
unutmadan cici60 arkadaş bu işi çok iyi biliyor.ona danışırsanız daha iyi olur.

Phytion

Phytion

Üye
download mod ve cwm moda girebilyiorum, 5.2 yi yeniden deniyorum olmuor. Abort hatası veriyor.5.5 zaten yüklemiyor.
sanırım ben hatayı 5.5hadr reset atarak yaptım. Download modda da kesinlikle 4.3 yükleyemedim..
normalde 4.3 üzerine 4.4.2 yüklemiştim.. direk 4.4.2mi yüklemeliyim ?

lumina

lumina

Üye
evet 4.4.2 kitkat direk yükle.odinle yükleyeceksin.

Phytion

Phytion

Üye
<ID:0/004> File analysis..
<ID:0/004> SetupConnection..
<ID:0/004> Initialzation..
<ID:0/004> Get PIT for mapping..
<ID:0/004> Firmware update start..
<ID:0/004> SingleDownload.
<ID:0/004> sboot.bin

Burada takılı kalıyor.. :(

lumina

lumina

Üye
ilginç [emoji19] yarıni bekle,cici60 arkadaşımız konuya el atsın.iyi geceler.

Phytion

Phytion

Üye
tşkler. iyi geceler.. ( umarım arkadaşımız ilgilenir )

pirana962

pirana962

Üye
a.slm,5.5 i 2gün kullandım,öncelikle kamera sesi çıkmıyordu,sonra bir çok programlarda durduruldu hatası veriyordu.klavyesindeki simgeler çok gıcık duruyordu,bende tekrar 5.2ye dönüş yaptım.performansı mükemmel diyebilirim.tavsiye edeeim.[emoji3]

Teşekkürler cevap için bi deneyeyim o zaman :) valla doğrusunu konuşmak gerekirse şuan da çoğu proğramda durduruldu hatası alıyorum yabancılık çekmem bari:)

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
ne yalan söyleyim,batarya 36 saat gidiyo.dn3v5.2 rom.5.5te 27flandı,ama kamera sesi çıkmıyordu,bazı uygulamalar durduruldu hatası veriyordu.bende geri 5.2 ye dönüş yaptım.
gayet başarlı bence bence buda benim telefondan iki foto

kardeş aynı şekilde ben kurdum cihaza sorun çıkmadı recoverden wipe cache yap sonra 5.2 kurmayı dene

• Beğen
Tepkiler: pirana962
sacid589

sacid589

Üye
Telefon kağnı gibi oluyor
Stock rom varken...

Phytion

Phytion

Üye
dostum defalarca denedim olmuyor...
anakart hatası desem, cwm açmamalı ve Ext-cardı görmemeli.. ama ikisinide görüyor. Üstelik Download moda alabiliyorum ama hiç bir rom yükleyemiyorum

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
dostum defalarca denedim olmuyor...
anakart hatası desem, cwm açmamalı ve Ext-cardı görmemeli.. ama ikisinide görüyor. Üstelik Download moda alabiliyorum ama hiç bir rom yükleyemiyorum
ankartı yakmış olabilirsin hocam bilemicem aynı işlemleri yaptıysanız acılması lazım yani

Phytion

Phytion

Üye
Arkadaşlar sorunumun ne olduğunu geçte olsa çözdüm..
olasılıklar adına bilgilenme için yazıyorum.En azından benim gibi delirme safhasına gelmemiş olursunuz.
sorun şu ki Sd kartım bozulmuş. Sd kartım telefon cwm de görünüyor ve sorun yokmuş izlenimi yapıyor.Aslında içi bozuk oldugundan ulaşılmak istenen dosyaya ulaşılamadıgından ABORT hatası veriyor.
Onlarca film ve resim olan 64gb class 10 Sd kartımı BİÇİMLENDİRME k zorunda kaldım.
yinede can sagolsun.Yaşagıdıgım kabus a bedel :)
ilgilenen tüm arkadaşlara tşkler ederim. Hayırlı forumlar...

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunumun ne olduğunu geçte olsa çözdüm..
olasılıklar adına bilgilenme için yazıyorum.En azından benim gibi delirme safhasına gelmemiş olursunuz.
sorun şu ki Sd kartım bozulmuş. Sd kartım telefon cwm de görünüyor ve sorun yokmuş izlenimi yapıyor.Aslında içi bozuk oldugundan ulaşılmak istenen dosyaya ulaşılamadıgından ABORT hatası veriyor.
Onlarca film ve resim olan 64gb class 10 Sd kartımı BİÇİMLENDİRME k zorunda kaldım.
yinede can sagolsun.Yaşagıdıgım kabus a bedel :)
ilgilenen tüm arkadaşlara tşkler ederim. Hayırlı forumlar...
geçmiş olsun çözmene sevindim :)

lumina

lumina

Üye
geçmiş olsun,çözmen yeterliydi.[emoji6]

lumina

lumina

Üye
arkadaşlar slm,note2 dn3v5.2 rom yüklü.iki gündür internette gezinirken,bazen (internet durduruldu)tablet çöktü hatası alıyorum.sebebini bilen varmı.

Üst Alt