rtaymus07
Üye
Vallahi sogudum romumdan.oncekinde varmiydi bu sorun
: yoktuVallahi sogudum romumdan.oncekinde varmiydi bu sorun
: yoktu: yoktu
Wipe data yapmadan romu tekrar yukle

Neyse boş ver bi şeffaf lık için yeniden rom kuramam yinede
![]()

:
ly::rolleyes:Romda sorun olarak kapali durumdayken sarj oluyor isareti yok . batarya kalibrasyonu yapicam doldugunu anlayamiyorum. Nasil duzelir
Sd swap yaptinizmi.belirttiginiz sorunlar cozulebilirKardeşim öncelikle eline koluna bileğine sağlık allah yolunu açık etsin.romun çok çok başarılı bana göre ufak sorunları var ve gerçekten ben bu sorunlar çözüldüğünde stabil olucağına inanaıyorum.şuanda bilene ufak hatalarına rağmen çok iyi. hataları şunlar kardeşim.kamerayı açarken sd kart takın diyor ama takılı kartım illa çıkartıp kartı tekrar takmam gerekiyor kameranın çekebilmesi için.birde ben fm radyoyu kurdugumda kardeşim program açılmıyor userden engelliyor birtane bakım programı var adı seeder ile es taskmaneger sorun bunlardan kaynaklarınıyor radyoyu açarken direk root kısmına yönlendiriyor izin veriyorum genede radyo açılmıyor engelliyor bilgin olsun.bunlarda ve varsa başka hataları giderirsen inan çok çok mükenmel olur. böyle paylaşımlar yaptığın için çok teşekkür ederim...bu arada romu kurarken çok hoşuma giden bir bilgilendirmen vardı rom kuruluyor şimdi bir çay içebilirsin diye.bu romun üzerine hergün içerim valla :)

Sorunun kaynagini buldum bir dahaki surumde duzeltecegim
Cm9 rc9 çıkmış
Nasil kurdun hata vermedimi anlatirmisinSpırıtfm Black marketten ındırdım gayet sorunsuz calısıyo bende
cm10.1 alpha 4 de çalışmıyor diye biliyorum radyo
- - - Eklendi - - -
Pazar günü 1.0.4 sürümünü yayınlamayı planlıyorum