[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

secan325

Üye
Romda sorun olarak kapali durumdayken sarj oluyor isareti yok . batarya kalibrasyonu yapicam doldugunu anlayamiyorum. Nasil duzelir

bayfeat

bayfeat

Üye
Kardeşim öncelikle eline koluna bileğine sağlık allah yolunu açık etsin.romun çok çok başarılı bana göre ufak sorunları var ve gerçekten ben bu sorunlar çözüldüğünde stabil olucağına inanaıyorum.şuanda bilene ufak hatalarına rağmen çok iyi. hataları şunlar kardeşim.kamerayı açarken sd kart takın diyor ama takılı kartım illa çıkartıp kartı tekrar takmam gerekiyor kameranın çekebilmesi için.birde ben fm radyoyu kurdugumda kardeşim program açılmıyor userden engelliyor birtane bakım programı var adı seeder ile es taskmaneger sorun bunlardan kaynaklarınıyor radyoyu açarken direk root kısmına yönlendiriyor izin veriyorum genede radyo açılmıyor engelliyor bilgin olsun.bunlarda ve varsa başka hataları giderirsen inan çok çok mükenmel olur. böyle paylaşımlar yaptığın için çok teşekkür ederim...bu arada romu kurarken çok hoşuma giden bir bilgilendirmen vardı rom kuruluyor şimdi bir çay içebilirsin diye.bu romun üzerine hergün içerim valla :)

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
rtaymus07

rtaymus07

Üye
Neyse boş ver bi şeffaf lık için yeniden rom kuramam yinede
:tşk:

Şeffaf ın üzerine normal google play i kurdum
Normal olarak çalıştı ama sonra tekrar şeffaf a döndü ve çalışıyor uygulamalar indirilebiliyor
:):cool:;):D:sly::rolleyes:

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Romda sorun olarak kapali durumdayken sarj oluyor isareti yok . batarya kalibrasyonu yapicam doldugunu anlayamiyorum. Nasil duzelir

Sorunun kaynagini buldum bir dahaki surumde duzeltecegim

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim öncelikle eline koluna bileğine sağlık allah yolunu açık etsin.romun çok çok başarılı bana göre ufak sorunları var ve gerçekten ben bu sorunlar çözüldüğünde stabil olucağına inanaıyorum.şuanda bilene ufak hatalarına rağmen çok iyi. hataları şunlar kardeşim.kamerayı açarken sd kart takın diyor ama takılı kartım illa çıkartıp kartı tekrar takmam gerekiyor kameranın çekebilmesi için.birde ben fm radyoyu kurdugumda kardeşim program açılmıyor userden engelliyor birtane bakım programı var adı seeder ile es taskmaneger sorun bunlardan kaynaklarınıyor radyoyu açarken direk root kısmına yönlendiriyor izin veriyorum genede radyo açılmıyor engelliyor bilgin olsun.bunlarda ve varsa başka hataları giderirsen inan çok çok mükenmel olur. böyle paylaşımlar yaptığın için çok teşekkür ederim...bu arada romu kurarken çok hoşuma giden bir bilgilendirmen vardı rom kuruluyor şimdi bir çay içebilirsin diye.bu romun üzerine hergün içerim valla :)
Sd swap yaptinizmi.belirttiginiz sorunlar cozulebilir

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
-Emre

-Emre

Üye
Şuan romu kuruyorum cm 10.1 alpha 2 üzerine %80 saydam bildirim barı kuruca bootloop oldu yedek almamşıtım ama aroma sistemini beğendim :)

- - - Eklendi - - -

boot ekranındaki S'i W yaparsan çok daha iyi olur ki bu zor bi işlem bence orjinal samsung boot ekranı eklemelisin :)

- - - Eklendi - - -

ama kilti ekranındaki s'i w yapabilirsin

boot için bunu ekle derim ben cm 10.1de çalışıyormuş araştırdım

• Beğen
Tepkiler: rtaymus07
rtaymus07

rtaymus07

Üye
Yeni surumde bluetooth u düzeltebilirmisin

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Eren cm9 rc8 ede benzer bir rom yapsan.cm10.1 bluetooth sikintisi var.

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Cm9 rc9 çıkmış

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Romun tabani cm9 degil.cm9 a baska bir rom var oda s4 uzerinde calismis.su an miui turkcelestiriyorum.sorunlari belirtmeniz iyi oluyor.onlari cozecegim.genelde kendi romumda olmuyorum.bu romu cm10 a uyarlamaya calisiyorum simge launcher vs tamam o sorunsuz.belirttiginiz sorunlar yok onda.ama yayinlarmiyim bilemem

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Spirit fm cslismiyor apk sini yuklermisin hangi versiyonu yuklediysem olmadi ses yok eren kardesim. rom mukemmel otesi eline saglik

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
cm10.1 alpha 4 de çalışmıyor diye biliyorum radyo

- - - Eklendi - - -

Pazar günü 1.0.4 sürümünü yayınlamayı planlıyorum

• Beğen
Tepkiler: rtaymus07

secan325

Üye
Spırıtfm Black marketten ındırdım gayet sorunsuz calısıyo bende

Kerim.

Kerim.

Üye
Aroma ne ya:D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Please wait diyor kaliyor o ekranda bende oradan yukledim sorun neden kaynaklaniyor.

- - - Eklendi - - -

Spırıtfm Black marketten ındırdım gayet sorunsuz calısıyo bende
Nasil kurdun hata vermedimi anlatirmisin

- - - Eklendi - - -

cm10.1 alpha 4 de çalışmıyor diye biliyorum radyo

- - - Eklendi - - -

Pazar günü 1.0.4 sürümünü yayınlamayı planlıyorum

Sabirsizkikla bekliyorum umarim radyo calisir

Üst Alt