[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

hasanky42

Üye
Alpha4 linki ne zaman koyacaksin

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
1.0.3 sürümü yayınlandı.

- - - Eklendi - - -

Eklentiler eklendi.

ismailnayir

Kapalı Hesap
rom için tebrikler,
kurup denedim.
samsung stock klavyeyi aromaya ekleyebilirsin.
modların hepsini kurdum oyunlarda normal alpha 4 göre pek performans göremedim.
modlar pili çabuk bitiriyor.
bravia 2 tek çekirdek 512 mb ramli modellerde pek performans sunmuyor ve o da pil tüketimine neden olablir.
kolay gelsin

geceyol31

Üye
sımdı denıyorum

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
rom için tebrikler,
kurup denedim.
samsung stock klavyeyi aromaya ekleyebilirsin.
modların hepsini kurdum oyunlarda normal alpha 4 göre pek performans göremedim.
modlar pili çabuk bitiriyor.
bravia 2 tek çekirdek 512 mb ramli modellerde pek performans sunmuyor ve o da pil tüketimine neden olablir.
kolay gelsin

Yorum icin tesekkurler.oyun performansi arttirilmadi.bidahakinde stock klavyeyi eklerim.galaxy w icin bravia 2 yi buldum baska telefondan almadim bize uyarlanmis sanirim.fotograf kalitesini vs arttiriyor,pilde sikinti olacagini sanmam.Evet tema romu oldugundan daha cok harciyor ancak ben fazla fark gormedim

rtaymus07

rtaymus07

Üye
İsteyenler gapps yükleyebilir derken??

ismailnayir

Kapalı Hesap
bravia 2 pil tüketimi bilinen ve benim de fark ettiğim bişey
ve okuduğum ve anladığım kadarıyla sony kendi albüm ve film uygulamalarında çalışyor.
çalışmalarının devamını diliyorum.

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Yukledim gayet guzel ama kilit ekrani cok gec geliyor

systemchi

systemchi

Üye
bravia 2 pil tüketimi bilinen ve benim de fark ettiğim bişey
ve okuduğum ve anladığım kadarıyla sony kendi albüm ve film uygulamalarında çalışyor.
çalışmalarının devamını diliyorum.

+1 , evet bravia engine 1 veya 2 farketmez bu modlar sadece sony album ve moviede çalışıyor o yüzden kurulum bence gereksiz.

Rom için tebrikler türkler olarak bizimde böyle rom düzenlemeleri ile uğraşmamızı görmek mutlu ediyor insanı.Ama ufak bi tavsiye epey tweak eklemişsin roma,bence fazla pil tüketimine sebep olabilir biraz daha stabil hale getirebilirsin daha sade bir rom en iyisidir.Ayrıca gapps dosyasını roma entegre edip googlenin gereksiz uygulamalarındanda kurtulabilirsin.Ekstra olarak tw launcher temalar vs çok iyi görselliği çok hoşuma gitti.
Çalışmaların için başarılar.

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Sdswap nasil yapicam cm9 ayarlardan yapiliyordu bunda farkli galiba

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
+1 , evet bravia engine 1 veya 2 farketmez bu modlar sadece sony album ve moviede çalışıyor o yüzden kurulum bence gereksiz.

Rom için tebrikler türkler olarak bizimde böyle rom düzenlemeleri ile uğraşmamızı görmek mutlu ediyor insanı.Ama ufak bi tavsiye epey tweak eklemişsin roma,bence fazla pil tüketimine sebep olabilir biraz daha stabil hale getirebilirsin daha sade bir rom en iyisidir.Ayrıca gapps dosyasını roma entegre edip googlenin gereksiz uygulamalarındanda kurtulabilirsin.Ekstra olarak tw launcher temalar vs çok iyi görselliği çok hoşuma gitti.
Çalışmaların için başarılar.
bravia yı kaldırırım bir dahaki sürümde.Sade romları sevmiyorum,görsellik taraftarıyım.Google play store vs ekli romda

- - - Eklendi - - -

Sdswap nasil yapicam cm9 ayarlardan yapiliyordu bunda farkli galiba
Romu baştan kur,detaylı kurulumdan sdswap ı seç.Şu an rom kuruluysa wipe data yapmana gerek yok.

-Emre

-Emre

Üye
Dropbox linkleri bozuk

bilen19

bilen19

Üye
tebrik ederim güzel çalışma, umarım bırakmaz devam edersin.
sanki bana biraz xda da ki romu anımsattı , uzerine çalıştın herhalde.

secan325

Üye
Kurdum harika . emegin icin tsk

erdi_s

erdi_s

Üye
Cok guzel olmus ellerine saglik :-D

rtaymus07

rtaymus07

Üye
1. Kilit ekranı çok geç geliyor
2. Herhangi bi uygulamaya girince durum çubuğu beyazlaşiyor