Şu an ram sorunu yaşayanlar varmış o çözüldü , yakında düzenlemeler tamamlandıktan sonra OTA ve konuya link verilecektir Ayrıca Durum Çubuğu da sade şekilde olacak. 4.2.2 tarzı Durum çubuğu genel olarak sevilmedi Sorun yaşayanlar , ChessDroidde değil başka romda beklemeye devam etsinler şimdilik
Kurulum: Cwm ile fu ll wipe yaparak ChessDroid v3 dosyasını flashlıyoruz. fu ll wipe yapmadan kurulur ve hata alanlar olursa bunu roma yansıtmayın hata sizde...! yazılmış. full wipe yapılıyor mu yapılmıyor mu?
Kurulum: Cwm ile fu ll wipe yaparak ChessDroid v3 dosyasını flashlıyoruz. fu ll wipe yapmadan kurulur ve hata alanlar olursa bunu roma yansıtmayın hata sizde...! yazılmış. fu ll wipe yapılıyor mu yapılmıyor mu?
inşallah çıkmaz ama sanırım ilh sorunu da ben söylim, uygulamalarda menüyü düzenlerken simgeler bir başka sayfaya gitmiyor, yoksa ben mi yapamadım genel olarak güzel ama
inşallah çıkmaz ama sanırım ilh sorunu da ben söylim, uygulamalarda menüyü düzenlerken simgeler bir başka sayfaya gitmiyor, yoksa ben mi yapamadım genel olarak güzel ama