(3500 CLUPP) 3500 cılar BURAYA

Sponsorlu Bağlantılar

frost33

frost33

Üye
gprs ayarını opera 4.1 kendi yapıyo sen yeterki gprs i etkinleştir

--------------- Ekleme ---------------

aradığın temayı zedge.nette bulabilirsin belki

sevko_40

Üye
slm arkadaslar bende de 3500c war görünce dikkatimi çekti hemen kayıt oldum foruma temalar ve oyunları denicem cok teskler

seref1907

seref1907

Üye
paylaşım yapan arkadaşlarımın bir kez daha emeğine sağlık inşallah sana faydası dokunur.iyi forumlar

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar bende de 3500c war görünce dikkatimi çekti hemen kayıt oldum foruma temalar ve oyunları denicem cok teskler

önemli degil kardeş sorunsuz çalışacagından eminim

--------------- Ekleme ---------------

paylaşım yapan arkadaşlarımın bir kez daha emeğine sağlık inşallah sana faydası dokunur.iyi forumlar
işallah herkeze faydası dokunur cünleden iyi forumlar

onurca06

onurca06

Üye
ahmet paylaşımların gerçekten çok güzel teşekkürler yalnız benim de bir sorunum var :)

ben telden msn giremiyorum hattım vodafone. kankamsn diye program indirdim bütün ayarları yaptım hatta müsteri hizmetlerini aradım onlarda yaptılar teli kapat aç dediler yaptım yine de oturum açılmadı diyor neden olabilir hiç giremedim msn yee :)

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
ahmet paylaşımların gerçekten çok güzel teşekkürler yalnız benim de bir sorunum var :)

ben telden msn giremiyorum hattım vodafone. Kankamsn diye program indirdim bütün ayarları yaptım hatta müsteri hizmetlerini aradım onlarda yaptılar teli kapat aç dediler yaptım yine de oturum açılmadı diyor neden olabilir hiç giremedim msn yee :)

kardeş vodafon hattam yok dolayısıyla hiç msn denemedim ama kanki msn die bi msn programınıda hiç kullanmadım sana e-buddy tavsiye edecem ama vodafonda çalışıyomu bilmiyorum :(

onrttlcn

Üye
saollll

ALİ ERTEN

Üye
Baska oyun yokmu

pc_crazy

pc_crazy

Üye
iiiiiii
gsl

onurca06

onurca06

Üye
e buddy denedim fakat giremedim vodafone dan msn giren var mı ? önceden internete giriyordum fakat şimdi giremiyorum :(

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
e buddy denedim fakat giremedim vodafone dan msn giren var mı ? önceden internete giriyordum fakat şimdi giremiyorum :(

KARDEŞ SANA NASIL YARDIM EDECEGİMİ BİLMİYORUM AMA AWEA Bİ HAT ALIRSAN O ZMN DENE E-BUDDYİ

yerdım edemediğim için özür dilerim kardeş :agla:mahcup:

degerli43

degerli43

Üye

İyi oyunlar
Yorumları unutmayalım
Boyut:14 MB

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bundan sonraki oyunların üzerine tıklayıp indirin :oke:

Yarış Oyunları

SpeedRacer

Colin Rally

Asphalt

Asphalt 4

Colin McRae Rally

Moto Racing Fever

Speed Racer

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Futbol Oyunları

FIFA 08-09
Menejer Oyunları
PES 08-09
Real Football 2009
Ultimate Street Football
EURO 2008 TÜRKÇE
Real Football 08 Manager
Captain Tsubasa Türkçe
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mario Oyunları

LostLevels
Mario Bros
Mario
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Snake III
Sudoku 2
New York Nights
Ice Age 2 Artic Slide

------------------------------------------------------

Vista Teması

------------------------------------------------

Programlar

BT Hack
BT File Manager

File Explorer

----------------------------------------------------------------------------------

Tema Paketi

rar şifresi: tsubasa-kun

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi

İyi oyunlar
Yorumları unutmayalım
Boyut:14 MB

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bundan sonraki oyunların üzerine tıklayıp indirin :oke:

Yarış Oyunları

SpeedRacer

Colin Rally

Asphalt

Asphalt 4

Colin McRae Rally

Moto Racing Fever

Speed Racer

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Futbol Oyunları

FIFA 08-09
Menejer Oyunları
PES 08-09
Real Football 2009
Ultimate Street Football
EURO 2008 TÜRKÇE
Real Football 08 Manager
Captain Tsubasa Türkçe
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mario Oyunları

LostLevels
Mario Bros
Mario
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Snake III
Sudoku 2
New York Nights
Ice Age 2 Artic Slide

------------------------------------------------------

Vista Teması

------------------------------------------------

Programlar

BT Hack
BT File Manager

File Explorer

----------------------------------------------------------------------------------

Tema Paketi

rar şifresi: tsubasa-kun

Kardeş süper paylaşımlar bunlar paylaşımın için teşekkürler

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
onurca06

onurca06

Üye
bende kararsızım