slm arkadaslar bende de 3500c war görünce dikkatimi çekti hemen kayıt oldum foruma temalar ve oyunları denicem cok teskler
işallah herkeze faydası dokunur cünleden iyi forumlarpaylaşım yapan arkadaşlarımın bir kez daha emeğine sağlık inşallah sana faydası dokunur.iyi forumlar

ahmet paylaşımların gerçekten çok güzel teşekkürler yalnız benim de bir sorunum var
ben telden msn giremiyorum hattım vodafone. Kankamsn diye program indirdim bütün ayarları yaptım hatta müsteri hizmetlerini aradım onlarda yaptılar teli kapat aç dediler yaptım yine de oturum açılmadı diyor neden olabilir hiç giremedim msn yee![]()

saollll
Baska oyun yokmu
iiiiiii
gsl
e buddy denedim fakat giremedim vodafone dan msn giren var mı ? önceden internete giriyordum fakat şimdi giremiyorum![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi oyunlar
Yorumları unutmayalım
Boyut:14 MB
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bundan sonraki oyunların üzerine tıklayıp indirin
Yarış Oyunları
SpeedRacer
Colin Rally
Asphalt
Asphalt 4
Colin McRae Rally
Moto Racing Fever
Speed Racer
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Futbol Oyunları
FIFA 08-09
Menejer Oyunları
PES 08-09
Real Football 2009
Ultimate Street Football
EURO 2008 TÜRKÇE
Real Football 08 Manager
Captain Tsubasa Türkçe
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mario Oyunları
LostLevels
Mario Bros
Mario
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Snake III
Sudoku 2
New York Nights
Ice Age 2 Artic Slide
------------------------------------------------------
Vista Teması
------------------------------------------------
Programlar
BT Hack
BT File Manager
File Explorer
----------------------------------------------------------------------------------
Tema Paketi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rar şifresi: tsubasa-kun
3500c nin orjinal yahoo go sunun linki. belki silenler vardır.
http://www.maxicep.com/java-uygulam...v2-0-burda-ustelik-turkce-denendi-192578.html

KARDEŞ SANA NASIL YARDIM EDECEGİMİ BİLMİYORUM AMA AWEA Bİ HAT ALIRSAN O ZMN DENE E-BUDDYİ
yerdım edemediğim için özür dilerim kardeşmahcup:
tşk peki turkcell mi alsam awea mı ?