(3500 CLUPP) 3500 cılar BURAYA

Sponsorlu Bağlantılar

seref1907

seref1907

Üye
arkadaşlar bana 3500ın msne girmek için gerekli olan wap ayarları lazım a dan zye herşeyi detaylı olarak verebilecek bir arkadaşım var mı acaba?ölmeden şu telden msne girmek istiyorum

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bana 3500ın msne girmek için gerekli olan wap ayarları lazım a dan zye herşeyi detaylı olarak verebilecek bir arkadaşım var mı acaba?ölmeden şu telden msne girmek istiyorum

kardeş hattın türkcell veya aveaysa msn ayarlarını sana verebilirim ölmeden msn yüzünü görürsün 3500 da:oke:

hacettepeli85

Üye
secim anketine katılın

seref1907

seref1907

Üye
kardeş ayarları telefonun menüsünden aldım ama msn programını(mig33)çalıştırırken "önce paket veriye abone olun diyo" delirecem yahu ben mi şanssızım yooksa bu işler böyle zor mu oluyor

Solamente

Üye
ses yükseltme olayı varmı ?

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ayarları telefonun menüsünden aldım ama msn programını(mig33)çalıştırırken "önce paket veriye abone olun diyo" delirecem yahu ben mi şanssızım yooksa bu işler böyle zor mu oluyor

kardeş o paket weri sorununu ayarlarday yapılıyo ama tam bilmiyorum en kısa zamanda sana bilgi werecem senin sanssızlıgın degil hep bu haltlar oluyo

--------------- Ekleme ---------------

ses yükseltme olayı varmı ?

walla daha ben öyle bişiy bulamadım aam bulan olursada fena olmaz hani

seref1907

seref1907

Üye
ses yükseltme işlemini için hoparlör bağlanıyomuş bildiğim kadarıyla telefonculara sorarsanız daha kapsamlı bilgi alabilirsiniz alone angel.

ahmet kardeşim valla şu sorunu çözmeme yardım edin dua edicem valla.yardımlarını bekliyorum

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
ses yükseltme işlemini için hoparlör bağlanıyomuş bildiğim kadarıyla telefonculara sorarsanız daha kapsamlı bilgi alabilirsiniz alone angel.

ahmet kardeşim valla şu sorunu çözmeme yardım edin dua edicem valla.yardımlarını bekliyorum

kardeş bide bunu dene belki bu çalışır:
menü-ayarlar-yapılandırma-varsayan yapılandırma ayarı oradan hattını şeç awea ceya türkcel-kişisel yapılandırma - şeçenek-yeni ekle - MSN Avea veya MSN Türkcell (büyüklük kücüklük aynı yandaki şekilde )-sonra tercih edilen erişim noktası ordanda MSN Avea veya MSN Türkcell i şeç

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
Saol ahmet kardeşim iyi konu açmışsın paylaşım yapamadım ama güzel konu çok saol

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi

T MAC 1

Üye
güzelim güvenlik kodu kitlenince sen doğruyu bile girsen olmuyor bende de oldu aynısı 10 15 dk bekleyip öyle gir şifreyi o zmn olur olmadı biraz daha bekle ama mutlak açılır

turkscream10

Üye
arkadaşlar benim sorunum telefondan hesap makinesi silinmiş be bi işlem yapmadım ama silindiğini farkettim nasıl düzeltirim

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim sorunum telefondan hesap makinesi silinmiş be bi işlem yapmadım ama silindiğini farkettim nasıl düzeltirim
kardeş nasıl düzelir bilmiyorum ama değişik hesap makinesi programları war 3500a göre forumda ararsan bulursun mutlaka

ase3506

ase3506

Üye
teşekkürler kardeş inş bulabilirsin cnkü yanan pembe ısıkla cok güzel oluodu o tema :( bide ben kapagımın arkası cok deforme oldu diye soydum :) cok güzel oldu ve artık soyulma gibi bi derdi kalmadı :) yeni kapakta aldım onuda arada takıyourm :) ama soyulmasından korkuyorum o yüzden cok kullanmıyorum :):mahcup:

KARDEŞ YANİ KAPAGI NASIL TAKIYORSUN KAPAGIN ÖN TARAFIDA WARMI?[/QUOTE]
kardeş telefoncuya gidion herhangibiirine ön kapagı onlar takıyolar o küçük tornavidalardan olsa bende takacamda yok :( arkasıda zaten biliosun normal takılıyor.

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞ YANİ KAPAGI NASIL TAKIYORSUN KAPAGIN ÖN TARAFIDA WARMI?
kardeş telefoncuya gidion herhangibiirine ön kapagı onlar takıyolar o küçük tornavidalardan olsa bende takacamda yok :( arkasıda zaten biliosun normal takılıyor.[/QUOTE]
sagolasın