_-_-_-ahmet-_-_
Üye
bende kararsızım
kardeş hat piyasada ucuz zaten hangisi aklına yattıysa al birini

bende kararsızım

arkadaşlar bana 3500ın msne girmek için gerekli olan wap ayarları lazım a dan zye herşeyi detaylı olarak verebilecek bir arkadaşım var mı acaba?ölmeden şu telden msne girmek istiyorum

secim anketine katılın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş ayarları telefonun menüsünden aldım ama msn programını(mig33)çalıştırırken "önce paket veriye abone olun diyo" delirecem yahu ben mi şanssızım yooksa bu işler böyle zor mu oluyor
ses yükseltme olayı varmı ?
ses yükseltme işlemini için hoparlör bağlanıyomuş bildiğim kadarıyla telefonculara sorarsanız daha kapsamlı bilgi alabilirsiniz alone angel.
ahmet kardeşim valla şu sorunu çözmeme yardım edin dua edicem valla.yardımlarını bekliyorum
kardeş sms ve msn için alacaksan bence awea
ama heryerde ceksin msj önemli degil msn ye girsin diyosan türkcel seçim tabikide senin

önemli degil kardeş sizlerinde yardımlarıyla daha güzel bi konu olur işallahsaol ahmet kardeşim iyi konu açmışsın paylaşım yapamadım ama güzel konu çok saol
önemli degil kardeş sizlerinde yardımlarıyla daha güzel bi konu olur işallah

kardeş nasıl düzelir bilmiyorum ama değişik hesap makinesi programları war 3500a göre forumda ararsan bulursun mutlakaarkadaşlar benim sorunum telefondan hesap makinesi silinmiş be bi işlem yapmadım ama silindiğini farkettim nasıl düzeltirim
teşekkürler kardeş inş bulabilirsin cnkü yanan pembe ısıkla cok güzel oluodu o temabide ben kapagımın arkası cok deforme oldu diye soydum
cok güzel oldu ve artık soyulma gibi bi derdi kalmadı
yeni kapakta aldım onuda arada takıyourm
ama soyulmasından korkuyorum o yüzden cok kullanmıyorum
![]()
arkasıda zaten biliosun normal takılıyor.kardeş telefoncuya gidion herhangibiirine ön kapagı onlar takıyolar o küçük tornavidalardan olsa bende takacamda yokKARDEŞ YANİ KAPAGI NASIL TAKIYORSUN KAPAGIN ÖN TARAFIDA WARMI?
arkasıda zaten biliosun normal takılıyor.[/QUOTE]