LeaDeR--TR
Üye
arkadaşlar benim sorunum telefondan hesap makinesi silinmiş be bi işlem yapmadım ama silindiğini farkettim nasıl düzeltirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdan İndirebilirsinarkadaşlar benim sorunum telefondan hesap makinesi silinmiş be bi işlem yapmadım ama silindiğini farkettim nasıl düzeltirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBurdan İndirebilirsin
Önemli değil
Real footbool 2008 3d
Fifa 2008
XIII 2
Metal slug 1
Şimdilik bu kadar devamı gelecek..
birazdan dev worms paketimi paylaşacağım bekleyin
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
arkadaşlar %100 kendi uploadımdır sırf bunun için hesap açtım![]()
kardşe paylaşım yapmak önemli yapan arkadaşlara tekrar teşekkür eder paylaşımlarını dewam ettirmelerini dilerimönemli değil
elimde yok kardeş elime geçerse seni bilgilendiririmya ben 3500c için Nokia pc suite 7 türkçe istiyorum nokianın sitesinde hata veriyo. Elinde varsa yükleyebilirmisin. Şimdiden teşekkürler
meraba 3500 usb ile pc ye bağladım ama bazı şeyleri yüklerken hata verdi klasörü ''bilgisayarım'' da gözükmüyo ne yapabilirim?
hem daha hızlı hem daha basit 
kardeş bırak kabloyu usb yi felan tak hagıza kartını yükle yahem daha hızlı hem daha basit
![]()

yanlışlık olduğunu biliyorum ama güzel uymuş 
bırak hagıza olsun kardeş ya hadıza yazsaydık bu hiç benzemiyo o yine oynuş biraz :dhagıza ??yanlışlık olduğunu biliyorum ama güzel uymuş
![]()

bırak hagıza olsun kardeş ya hadıza yazsaydık bu hiç benzemiyo o yine oynuş biraz :d![]()

12345 bu kardeşim degiştirmediysen bunokia 3500 orjinal qüvenlik kodunu bilen varmı??
bişey degil güle güle kullan