dostum 2 dosyayida yukledikten sonra uygulamalar kismina swype settings gelecek onu ac ve türkce yi aktiflestir. sonra mesajlara gir. klavye seceneklerinden mini qwerty i seç. biraz bekle ilk acildiginda gec acilabilir. swype cikacaktir.
dostum 2 dosyayida yukledikten sonra uygulamalar kismina swype settings gelecek onu ac ve türkce yi aktiflestir. sonra mesajlara gir. klavye seceneklerinden mini qwerty i seç. biraz bekle ilk acildiginda gec acilabilir. swype cikacaktir.
C6-00da normal qwerty klavye olmasına rağmen çalıştı. Fakat telefonun kendi klavyesini açtığımda swype klavyesi kayboluyor YAni şuan telefonumda çift qwerty var xD
program çok güzel çalışıyor ancak telefonun sensörü çalışmıyor.. bu yüzden sadece küçük klayve kullanabiliyorum.. lütfen yardım bu sorun herkeste varmı ? ben nasıl giderebilirim bu sorunu
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar sorunu hallettim. eğer bu sorunu yaşıyosanız bilginiz olsun, ilk başta sensor çalışmıyo ama telefonu açıp kapatın, sensör ayarlarını açıp kapatın. ben böyle yaptım çalıştı. şu an herşey iyi. paylaşım için teşekkürler.