3.Maxicep Online Oyun Turnuvası - MaxiCep Euro 2008-FerreT şampiyon

Sponsorlu Bağlantılar

delrico

delrico

Emekli Yönetici
yaaaa sabırsizlanıyorum arkadslar bi dahaki fifa turnuvası ne zman bende varım:oke:

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar,Turnuvada sorunlar oldu bu bir gerçek.Galiba birazda benim hatam.Hakkını yediğimi düşünen varsa burada gelip açık açık belirtsin.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
ferret abi ne zaman maçımızı yapalım bana bi tarih verirsen sevinirim ben şuan hamchideyim lütfen gelde maçımızı yapalım

Salihyet

Salihyet

Üye
fikstürü konunun en başına koyarmsnz ;) sayfayı aramkla uğraşmayalm düzenli olsn..

kurt bey

kurt bey

Üye
anlıyorum ben seni, bi iki maça gelemedim diye bu kadar da üstüne düşülmezki .. biz arkadaşa şans tanıdık, zaten bir çocuk bi yere masaya kafasını çarpsa türkiyede masa dövülür.. :vur
Salih ben turnuva genellinde yaşananlar için söyledim. Eğer direk bir şahsa karşı eleştirim varsa isim vererek konuşurum ben;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gün verilir o gün içinde anlaşamayıpta maçını yapmayanlar 0 puan alır. Eğer birisi 24 saat hamachi de bekler diğeri gelmezse. Ferret bunu takip eder gelmeyen hükmen mağlup olur.

Kimseye 1 hafta müsade edilmemeli. Normal şekilde uygulanmalı. Ben 30-35 saat uykusuzdum günü geçiyor diye maçımı oynadım. Yarı kadar adamları göremiyordum ama buna rağmen ben oynuyorsam herkes oynar. ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
Salihyet(Ukrayna) - 2
Kurtoğlu85(norveç) - 2
---
Salihyet(Ukrayna) - 2
Kurtoğlu85(norveç) - 0

--------------- Ekleme ---------------

Salih ben turnuva genellinde yaşananlar için söyledim. Eğer direk bir şahsa karşı eleştirim varsa isim vererek konuşurum ben;)

sonuçta tek sorun yaşayan kişi benim :S

kyoman

kyoman

Üye

Salihyet

Salihyet

Üye
hmm. final yolu zorlu kyo :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hamachi'ye gelinde bi maç yapalım. Bayadır oynamadım :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şuan öyle sinirliyim ki anlatamam.

2-0 öndeyken ana bacı 7 sülalesine sövdüğüm kalecim yüzünden 3-2 yenildim 60'tan sonra. 2. maça onun siniriyle 25 dk da 2 gol sarı kartlar vs. Pc yi kırmayı göze alamadığım için maçtan çıktım. Hayırlısı olsun turnuva bitmiştir benim için. 3-0 yazılabilir 2. maçta. Yoksa bu kaleci yüzünden bilgisayarımı kaybetmek istemiyorum.!!!!!!!!!!!!

kyoman

kyoman

Üye
ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMASI
1. MAÇ
Kyoman :3
VanHoijdonk:2
2. MAÇ
VanHoijdonk:0
Kyoman :3

Salihyet

Salihyet

Üye
Ahmet abinin yakınında olmak istemezdm, pc yi parçalıodu :ehe
ama maçı çok geç saatte yapmşnsz

kurt bey

kurt bey

Üye
Spor barış ve kardeşliktir ahmet hiç yakışıyomu böyle sözler :D geçmiş olsun.

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Ben Henry arkadaşımız skoru yazmıstır die tahmin ediyordum

Yunanistan 2-0 Danimarka
Yunanistan 2-1 Danimarka

Yarı Final Eşleşmeleride belirlendi

Salihyet - Hellboy123
Kyoman - FerreT

Ayrıca şunuda belirteyim yani bu yapılan hoşgörüyü hiçe sayıp maçların günü oynanması gerektiği fikrini savunan arkadaşlar,Onlara hiçmi hoş görü ile yaklaşmadık,onlar maçlarını belirtilen tarihlerdemi yaptı ? hiçmi aksama olmadı.Henry olayına gelince o tarihte Henry arkadaşımız onlinedı yani Henry maçları 3-0 hükmen almış sayılacaktı.Turnuvanın gidişatını değştiren bi etken olmadı :ss

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
ferret abi sen maç biter bitmez çıkınca bende sandım ki skoru yazacaksın.ama sen de yazmamışsın kusura bakma diğer maçlarında sana ve diğer arkadaşlara başarılar

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Yarı Final Macları en son ne zaman yapılcak ?? Tarih ?

Salihyet

Salihyet

Üye
Yarı Final Macları en son ne zaman yapılcak ?? Tarih ?

bu akşam müsaitsen yaplaım ? 21:00 benim bu gün maçım var 20:00'e kadar giremeyebilirim..

--------------- Ekleme ---------------

Salihyet(Ukrayna) - 0
Hellboy123(Bulgaristan) - 0
---
Hellboy123(Bulgaristan) - 1
Salihyet(Ukrayna) - 1

(Allahım ben neden kurnaz değilim :S ?)

Üst Alt