3.Maxicep Online Oyun Turnuvası - MaxiCep Euro 2008-FerreT şampiyon

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
hakkaten gol manyaktı...:D:D

--------------- Ekleme ---------------

romanya 0- 1 belçika
romanya 1- 6 belçika

yha ben geri pas vredim, ekran dondu bi geri geldi kalecim arkasını döndü
sonrası rüzgar gibi geçti :ehe :agla

canturgay

canturgay

Üye
iyi oldu yaww. o golde olmasa puan alamayacamm...:ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
Arkadaşlar warriora dün ve bugün 2 pm attım cvp gelmedi. Hamachidede göremiyoum. Sanırım ahmetle olan maçlarınıda yapmamış. Bilginize.

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Kurtoğlu hazır burdayken belirteyim..

15 mayıs günü saat 21:00 de maçını yaparsınız gelmeyen hükmen yenik sayılır..

warriorun hoijdonkla olan maçı vaktinde gelmediği için hükmen hoijdonk kazandı..

kurt bey

kurt bey

Üye
Kurtoğlu hazır burdayken belirteyim..

15 mayıs günü saat 21:00 de maçını yaparsınız gelmeyen hükmen yenik sayılır..

warriorun hoijdonkla olan maçı vaktinde gelmediği için hükmen hoijdonk kazandı..
bana uyar ferret:oke:

The_WaRRioR

Üye
arkadaslar foruma yenı gırebildim kusura bakmayın 3-4 gundur hastane işleriyle ugrastıgım ıcın uyumadım bıle ınanın benı mac yapmak için bekleyen herkezden özür diliorum kusura bakmasınlar ama surede gecti heralde onemli diil bundan sonrakı maclara bakıcaz herkezden tekrar tekrar özür diliorum

kurt bey

kurt bey

Üye
arkadaslar foruma yenı gırebildim kusura bakmayın 3-4 gundur hastane işleriyle ugrastıgım ıcın uyumadım bıle ınanın benı mac yapmak için bekleyen herkezden özür diliorum kusura bakmasınlar ama surede gecti heralde onemli diil bundan sonrakı maclara bakıcaz herkezden tekrar tekrar özür diliorum
Vanhoijdonka karşı hükmen mağlup sayıldın ancak, müsaidsen şimdi yada yarın 21e kadar maçımızı yapabiliriz. :oke:

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Puan durumu ve fikstür güncel..

Dj Gentleman Turnuvadan diskalifiye edilmiştir,Henry 20:00 salihyetle olan maçına gelmediği için hükmen yenilgi almış,The_WaRRioR saat 21:00 de Hoijdonkla olan maçına gelmediği için 3-0 hükmen yenik sayılmıştır..

Eksik,hata,fazlalık varsa belirtirsiniz düzenleriz

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi

Dostum k.bakma sizlere extradan gün verdik..sonuçta bi yere kadar verebilirz..Turnuvayı zevk için yapıyoruz,Hastahanede geçen saatlerden sonra gelip maç yapmak pek zevkli olmaz herhalde..Son maçın Kurtoğluyla isterseniz şimdi isterseniz belirtilen saatte yaparsınız..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Warrior'un yediği gol 15 averajı -8 olacak. ;)

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Bıktım bu kyomandan sadece hata yapıyor :ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
abi fikstür ve puanlama ciddi iş , kyoman işi gol atmak, niye böyle şeyler yaptırıyonuz :D

macline

macline

Üye
1.nin 24 değil 22 puanı var uyandırayım...

:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::bann::bann::bann::bann::bann::bann::ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

kyoman

kyoman

Üye
Bıktım bu kyomandan sadece hata yapıyor :ehe
Lem adamı hasta etme , gece 24:00 da fikstürleri sana yolladığımda kontrol et bir hata varsa ilet demedin mi....
Tmm hata yapmış olabiliriz ama kalite kontrolcu Ferret te de hata var .. son kontrol o yaptı :huhu:

canturgay

canturgay

Üye
Lem adamı hasta etme , gece 24:00 da fikstürleri sana yolladığımda kontrol et bir hata varsa ilet demedin mi....
Tmm hata yapmış olabiliriz ama kalite kontrolcu Ferret te de hata var .. son kontrol o yaptı :huhu:

sen daha burada mısın..

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
ha ha ha ha bu nasıl iş anlamadım adamı bekleyen benim 3-0 mağlup olanda benim hamachide hemen hemen her zaman açık olduğumu herkes gördü başta da kyo.ama nedense maça gelmeyen 3-0 galip gülmemek elimde değil ben ingiltereden buraya öss için geldim ama öss den çok hamachi den uğraşıyom sözüm salihyete değil 3-0 mağlup sayana
not:salihyet müsaid olduğu zaman mutlaka bende müsaid olduğum anlamına gelmez heralde.salihyet abicim bana 3-0 mağlıp saymak için elinden geleni yaptın adam bi özel mesaj atar tıpkı benim sana attığım gibi

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin saati denk gelmiyor.Bizde denk gelmediği için belirli bi saat belirledik o zaman dilimi içerisinde online olup maçını yapmalıydın.yapmayan veya gelmeyen hükmen yenik sayılır dedik.

Salihyet

Salihyet

Üye
ha ha ha ha bu nasıl iş anlamadım adamı bekleyen benim 3-0 mağlup olanda benim hamachide hemen hemen her zaman açık olduğumu herkes gördü başta da kyo.ama nedense maça gelmeyen 3-0 galip gülmemek elimde değil ben ingiltereden buraya öss için geldim ama öss den çok hamachi den uğraşıyom sözüm salihyete değil 3-0 mağlup sayana
not:salihyet müsaid olduğu zaman mutlaka bende müsaid olduğum anlamına gelmez heralde.salihyet abicim bana 3-0 mağlıp saymak için elinden geleni yaptın adam bi özel mesaj atar tıpkı benim sana attığım gibi

sen hamachi de 1 gün boyunca durmuşsun ;) ok ama bana pm attın, bende sana cevap yazdım :S özel bir davetiye yollayamazdım ya.. 10 dk sonra gireceğim yazdım ama giremedim çünkü spor hocam var, 1 haftadır gitmediğim için neredeyse kovulma noktasındayım :) ben çok yoğundum, ama yinede dün bütün günümü ayırıp hamachiye girdim, çünkü epey ayıp etmiştim girememiştim.. her neyse puan tablosuna baktım şimdi, yani benim veya senin puan alman bir şeyi değiştirmiyor ben iki tarafa da puan verilmeyecek sanıyordum, normalde verilmiyor da.. Ben özel olarak düşünüp tasarlamıyorum, öyle bir şey olsaydı maç tarihlerine kadar bilirdim, her seferinde tabloyu açıp bakıyorum.. içinde bu tür düşünceler olmasa daha iyi olurdu, kritik bi maç olacaktı ama yapsaydık zaten yani büyük konuşmak istemiyorum ama yani pek şans tanımıyordum sana.. (belki kızacaksın ama içimden gelenleri söylüyorum..) yine biz bi dostluk maçı yapalım seninle, gerekirse maçımızı yönetimden rica eder yaparız ;) ben yarın boluya gideceğim bu akşama kadar gir, yönetime bildir.. kritik bir maç yapacaksın sonuçta...

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Henry açıkçası en zor karar verdiğim maç sizin maçınız oldu..Sen maçın yapılacağı normal günlerde onlinedın,Salihyet ise bizim belirtiğimiz extrada günde onlinedı..Şayet ikinizde kabul ediyorsanız maçınızı bugün saat 21:00 e kadar yapabilirsiniz.Hak yemek istemem doğrusu !!

Üst Alt