Salihyet
Üye
hakkaten gol manyaktı...
--------------- Ekleme ---------------
romanya 0- 1 belçika
romanya 1- 6 belçika
yha ben geri pas vredim, ekran dondu bi geri geldi kalecim arkasını döndü
sonrası rüzgar gibi geçti

hakkaten gol manyaktı...
--------------- Ekleme ---------------
romanya 0- 1 belçika
romanya 1- 6 belçika

bana uyar ferretKurtoğlu hazır burdayken belirteyim..
15 mayıs günü saat 21:00 de maçını yaparsınız gelmeyen hükmen yenik sayılır..
warriorun hoijdonkla olan maçı vaktinde gelmediği için hükmen hoijdonk kazandı..

Vanhoijdonka karşı hükmen mağlup sayıldın ancak, müsaidsen şimdi yada yarın 21e kadar maçımızı yapabiliriz.arkadaslar foruma yenı gırebildim kusura bakmayın 3-4 gundur hastane işleriyle ugrastıgım ıcın uyumadım bıle ınanın benı mac yapmak için bekleyen herkezden özür diliorum kusura bakmasınlar ama surede gecti heralde onemli diil bundan sonrakı maclara bakıcaz herkezden tekrar tekrar özür diliorum

arkadaslar foruma yenı gırebildim kusura bakmayın 3-4 gundur hastane işleriyle ugrastıgım ıcın uyumadım bıle ınanın benı mac yapmak için bekleyen herkezden özür diliorum kusura bakmasınlar ama surede gecti heralde onemli diil bundan sonrakı maclara bakıcaz herkezden tekrar tekrar özür diliorum
Lem adamı hasta etme , gece 24:00 da fikstürleri sana yolladığımda kontrol et bir hata varsa ilet demedin mi....Bıktım bu kyomandan sadece hata yapıyor![]()

Lem adamı hasta etme , gece 24:00 da fikstürleri sana yolladığımda kontrol et bir hata varsa ilet demedin mi....
Tmm hata yapmış olabiliriz ama kalite kontrolcu Ferret te de hata var .. son kontrol o yaptı![]()
imza işlerini hallediyom akşam 4 5 gibi çıkcam ..sen daha burada mısın..

alihyet müsaid olduğu zaman mutlaka bende müsaid olduğum anlamına gelmez heralde.salihyet abicim bana 3-0 mağlıp saymak için elinden geleni yaptın adam bi özel mesaj atar tıpkı benim sana attığım gibiha ha ha ha bu nasıl iş anlamadım adamı bekleyen benim 3-0 mağlup olanda benim hamachide hemen hemen her zaman açık olduğumu herkes gördü başta da kyo.ama nedense maça gelmeyen 3-0 galip gülmemek elimde değil ben ingiltereden buraya öss için geldim ama öss den çok hamachi den uğraşıyom sözüm salihyete değil 3-0 mağlup sayana
notalihyet müsaid olduğu zaman mutlaka bende müsaid olduğum anlamına gelmez heralde.salihyet abicim bana 3-0 mağlıp saymak için elinden geleni yaptın adam bi özel mesaj atar tıpkı benim sana attığım gibi
ben çok yoğundum, ama yinede dün bütün günümü ayırıp hamachiye girdim, çünkü epey ayıp etmiştim girememiştim.. her neyse puan tablosuna baktım şimdi, yani benim veya senin puan alman bir şeyi değiştirmiyor ben iki tarafa da puan verilmeyecek sanıyordum, normalde verilmiyor da.. Ben özel olarak düşünüp tasarlamıyorum, öyle bir şey olsaydı maç tarihlerine kadar bilirdim, her seferinde tabloyu açıp bakıyorum.. içinde bu tür düşünceler olmasa daha iyi olurdu, kritik bi maç olacaktı ama yapsaydık zaten yani büyük konuşmak istemiyorum ama yani pek şans tanımıyordum sana.. (belki kızacaksın ama içimden gelenleri söylüyorum..) yine biz bi dostluk maçı yapalım seninle, gerekirse maçımızı yönetimden rica eder yaparız