3.Maxicep Online Oyun Turnuvası - MaxiCep Euro 2008-FerreT şampiyon

Sponsorlu Bağlantılar

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
ok salihyet bu kadar anlayş senden beklemiyordum açıkcası ben şuan online yim istersen yapalım saat 15 e kadar seni bekliycem sonrada saat 17:30 da tekrar açarım gelirsen sevinirim

Salihyet

Salihyet

Üye
ok salihyet bu kadar anlayş senden beklemiyordum açıkcası ben şuan online yim istersen yapalım saat 15 e kadar seni bekliycem sonrada saat 17:30 da tekrar açarım gelirsen sevinirim

şu an hamachideyim ;) telimi pm atıcam girince çağrı atarsn, mobilyacılar ile uğraşyıorum ok ;)

(benim ne kötülüğümü gördün :ehe adam yemiorz, ayrıca öss de de başarılar..)

kurt bey

kurt bey

Üye
Arkadaşlar warrior bugünde gelmedi bilginize

The_WaRRioR

Üye
arkadaslar ben elimde olmayan nedenlerden dolayı turnuvadan ayrılmak zorundayım en azından benımle macları olan arkadaslar beklemesın dıe herkesten ozur dılıorum inşallah bidahaki sefere genede guzel bı turnuvaydı

Salihyet

Salihyet

Üye
henry ali ile ilk maçı yaptık
2. maçı şehir dışına çıkacğım için ne zaman yaparız bilemioyrum,

İLK MAÇ;
Henry - 1
Salihyet - 0
(yorum vs. daha sonra yapacağım, bknz; msj gönderim saati :) )

kurt bey

kurt bey

Üye
burdan yetkililere sesleniyorum. Grup maçları bittimi?kim kaçıncı oldu,kiminle eşleşti? maçlar nezaman yapılacak? :)

Salihyet

Salihyet

Üye
bizim henry ile ikinci maçımız vardı ;) şehir dışınday yeni geldim, daha fazla kalacaktım ama geldim :)

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Aslında 2.maça gerek yok.Sıralama bu şekilde olsun daha fazla arkadaşları bekletmeyelim.Yinede yapalım diyorsanız bugüne kadar yapmalısınız

Tarih 18 - 19 Mayıs Günleri

Çeyrek final eşleşmelerini belirteyim

(1)CanTurgay - (2)Hellboy123
(3)Kurtoğlu85 - (4)Salihyet

(5)Kyoman - (6)VanHoijdonk
(7)
FerreT - (8)Henry1040

1 ve 2 numaralı takımların galibi 3 ve 4 numaralı takımların galibi ile 5 ve 6 ise 7 ve 8 numaralı takımların galibi ile oynayacak

Salihyet

Salihyet

Üye
olur ;) bana uyar..

canturgay

canturgay

Üye
bu maçlar da çift maç olarak yapılacak herhalde...değil mi

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
bende salihyete katılıyorum

ouSahin

ouSahin

Üye
arkadaşlarıma başarılar dilerim..

Salihyet

Salihyet

Üye
bence bir maçın bu kadr uzamaması lazımdı...ki bir gün iki gün olurda daha fazla uzaması olmazdı...egri oturup dogru knuşursak öle hem 1 maç yapıpta 2 maçı yapmamak kurallar arasında olmayan birşey ki bu oldu ki ikinci maç aynı gün içerisinde oynanması lazımdı.... maçını yapamıcaksan işin varsa zamanında gelip yapıcaksın yada yenilgiyi göze alcaksın...

buda elenmeme sebep bir sonuç neyse başarılar dilerim..

:allalla: konuşmuştuk seninle bunu..

kurt bey

kurt bey

Üye
Maalesefki bir ciddiyetsizlik havası taa ilk günden beri vardı bu turnuvada. Zaten bu son turnuva olur sanırım, en azından benim açımdan öyle olur diye düşünüyorum.

Salihyet

Salihyet

Üye
Maalesefki bir ciddiyetsizlik havası taa ilk günden beri vardı bu turnuvada. Zaten bu son turnuva olur sanırım, en azından benim açımdan öyle olur diye düşünüyorum.

anlıyorum ben seni, bi iki maça gelemedim diye bu kadar da üstüne düşülmezki .. biz arkadaşa şans tanıdık, zaten bir çocuk bi yere masaya kafasını çarpsa türkiyede masa dövülür.. :vur

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Çeyrek Final Macı ...
Canturgay arkadasımızın mac gunlerı onlıne olamama gibi bir ihtimali oldugundan macımızı bugun yaptık

Hellboy123(Bulgaristan) 2-2 Canturgay(Belçika)
Canturgay (Belçika) 0-1 Hellboy123(Bulgaristan)

Bu skorlar neticesinde ilk yarı Finalist ben oldum
Herkeze basarılar :oke:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
süpersin hellboy frikiktende gol attın mı? :)

Üst Alt