boyle bir yorum gelcegını tahmın ettımBöyle durumlarda Hamachiyi sil tekrardan yükle veya ağdan ayrılmayı dene..Hellboya cevaben şunu söyliyeyim Bizim Turnuvaların başında Maxi geçiyor Uefa die bişey geçmiyor..hepimiz biliyoruz ki Euro Avrupa demek Uefa ise onu organize eden şirket.biz ise kendi çapımızda Maxi die ufak çaplı bi turnuva organize etmeye çalışıyoruz.Yani Uefa yada Fifa ile ilişkimiz yok![]()
ve farkındayın Uefa die bisey in gecmedini
Ben sadece Gercege uygun olcagını ıcın daha mantıklı olacagını dusundum ve bu fıkır ayrılıgı yuzunden cıktı bu sorun eger istemeden de olsa kırıdgım bırı varsa Ozur dılerım sorunun kapanmıs olması dılegıyle ...bmyle bir yorum gelcegını tahmın ettımve farkındayın Uefa die bisey in gecmedini
Ben sadece Gercege uygun olcagını ıcın daha mantıklı olacagını dusundum ve bu fıkır ayrılıgı yuzunden cıktı bu sorun eger istemeden de olsa kırıdgım bırı varsa Ozur dılerım sorunun kapanmıs olması dılegıyle ...
ben zaten boyle bır nası desem kural uygulanmaması gibi bisey oldugunu bilmiyordum cunku 3. turnuva oldu ve onlarca kisiyle yaptım ve boyle bır sorun ilk defa yasıyorum...Benim sakin olup olayı aramızda halletmemiz gerekirdi.. Sorun kapanmıştır, bende huzursuzluk için özür dilerim![]()
3. macta 2 mac mı tek mac mı olcak ? ya ben kendımı anlatamıyorm heralde ev sahıbı uygulanmaz dıyorsunuz pekı dıyelım ılk mac benım sahada 2-1 yendım 2. mac onun sahasında o benı 5-1 yendı sımdı burda kural uygulanması mı gerekıyor yoksa ıkımız de yendık uzatmalar mı ben bunu anlatmaya caslıtım ama aklıma bıle gelmıcek bısıden suclandım
3. mac yaplılcaksa da yaparım farketmez
ayrıca bizim grup maclarımızdan da bahsetmıssın eet ıkı macta a ben hosttum ama sana her seferınde kım host dıe sormadım mı ? eger sen deseydın kı ben hostum tamam
ev sahıbı olayı da benınm tur gecmemle nasıl ılıskılendırıldı onu da anlamadım![]()
Simdi soyle baslayım senın basına gelse sen deplasmandın sen turu gectın der mıydın demıssın evet derdım cunku ben yukarda da belırttım kuralları normal gercek eleme usulu olarak sandıgım ıcın ona gore tedbırımı alırıdm daha atak oynamaya calısırdım mesema2-1'e 5-1 aynı mı? Dediğini senin aklın alıyor mu? Biri 4 fark atmış biri 1 fark. Dolayısıyla 5-1 yenen 3 fark attığı için turu geçer. Ev sahibi deplasman vs olmaz bu durumda. Hiç bir alakası yok.
3. maçı oynarsın Copa Amerika gibi. Kazanan geçer. Eğer yine kazanan yoksa bu sefer penaltılara kadar gider 4. maç olmaz. Bu turnuva da veya geçmişte hiç ev sahibi uygulanmadı. Acaba senin başına gelse sen deplasmandın sen geçtin turu der miydin? Ben hiç sanmıyorum.
Kurallar geneldir, kimse kendine yontamaz.![]()
anlayısın ıcın Tesekkurler ...Final Maçı
20.05.2008 Salı Saat:19:30
Hellboy123 - FerreT
Hellboy ile maç saati uyuşmadığı için günü geriye çektik..Ayrıca final maçı 10 dk süreli olsun.Ne dersinizs
Seni bekliyorum .... şuankabulkyo elime düştün
![]()