Bak dostum Burada bi tek kişinin ismini vermedim..Maçlarını yapmayan arkadaşların ismini verdim..Benim kızdığım nokta online oldugunuz halde ilgili konuya cevap yazmamanız..Günlük 5 mesaj atıyorsun bi mesajı bana veya rakibine atıp durumunu bildirseydin..böyle bi sorun ortaya çıkmazdı..Ben burda tek kişiyi yadırgamadım maçlarını yapmayanlara uyarı niteliğinde mesaj attım..
Ben The_Warrior ile maç yaparken ilk defa yunanistan takımı ile maç yaptım.Kimse sana ne kadar maç yaptığını sormuyor.Hepimiz çalışan insanlarız hepimizin işi var bildirirsin güzellik yaparız..Şuana kadar yapmadık mı ?
Ayrıca yazılanların hepsini üstüne almıssın..istemiyorsanız Çekip gidebilirsin kelimesi genel söylenmiş,Ali veli için özel söylenmemiş,bi kaç yazı önce alın maxicepleri turnuvaya ekleyin dien sendin

s
Bu bir oyun basit gelebilir,ama kasmadan kendini zorlamadan çalışmadan bi iğneyi bile yerinden hareket ettiremezsin
Turnuvadaki diğer arkadaşlar sizi bekliyor,diğer arkadaşlar sizi beklemek zorundamı ? onlarında hakkları var.