3.Maxicep Online Oyun Turnuvası - MaxiCep Euro 2008-FerreT şampiyon

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İsviçre 1-0 Bulgaristan
İsviçre 0-0 Bulgaristan

:oke:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
romanya:2-0 :danimarka
romanya:0-2 :danimarka

--------------- Ekleme ---------------

ya van hoijdonk adam beni kaç gündür bekliyorsa neden ben hiç rastlamadım be asıl onu bekliyorum istersen diğer arkadşlara sor ok mi?

kyoman

kyoman

Üye
Djgentleman(irlanda) ve Salihyet(Ukrayna) dostlarım , sizinle bugün maçlarımı yapmak istiyorum . Kısmetse yarın veya yarından sonra şehir dışına çıkacam , onun için bir müddet olmıyacam . Bugün saat 01:00 a kadar hamachide olcam. Şuan hamachiden sizinle konuşmaya çalışıyorum ama sizden cvb alamıyorum...

konu günceldir..:)

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu böyle olmayacak

14 Mayıs Saat 20:00 da oynanacak..
Bu saat diliminde gelmeyen takımlar hükmen yenik sayılacak..

Kyoman - Djgentleman
CanTurgay - Salihyet

14 Mayıs saat 21:00 da

VanHoijdonk - The Warrior

Bu saat diliminde gelmeyen hükmen yenik..iki takımdanda ses çıkmassa iki takımda puan almayacak

canturgay

canturgay

Üye
bana uyar...

kurt bey

kurt bey

Üye
puan tablosu ve fikstür neden güncellenmiyor?

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemek sorun değilde..A gurubu maçları daha 3. haftada

kurt bey

kurt bey

Üye
A' Grubu olmuyo ama biraz daha ciddiyet,emeğe saygı :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bizim de warrior'la maçımız var ama 2 gün normal sürede bekledim. Bugün onun için hamachi'yi bile açmayacam. O da beklesin 2 gün.

Ne bu ya. Sınavlarım var şuada ben hamachi de adam bekliyorum... Nolacaksa olsun maç sonucu artık.

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
14 Mayıs Saat 20:00 da oynanacak..
Bu saat diliminde gelmeyen takımlar hükmen yenik sayılacak..

Kyoman - Djgentleman
CanTurgay - Salihyet

14 Mayıs saat 21:00 da

VanHoijdonk - The Warrior

Bu saat diliminde gelmeyen hükmen yenik..iki takımdanda ses çıkmassa iki takımda puan almayacak

Güncel.. :polis:

Salihyet

Salihyet

Üye
Arkadaşlar Henry 1040,Salihyet,DJGENTLEMAN,Ousahin hepiniz bugün online olmuşsunuz biriniz tek kelime bile etmemiş sanki maçı yapacak sizler değilsiniz

Henry ve Oğuzla konuştum Henry 2 gündür cevap bekliyor gelmiyor oğuzda aynı şekilde yani ben bu adamlar maç oynamak için heveslidir derim..Ben 4. maçımı tamamladım siz daha 3.maçı yapmadınız lütfen biraz sorumluluk alın..yine iyi niyetimden söylüyorum yarın bu maçlar oynanmassa 0 puan alacaksınız arkadaşlar..basit bi turnuva gözüyle bakmayın istemiyorsanız çekilip gidebilirsiniz bu turnuva 2 kişi ile bile devam eder

Burda sormadan etmeden, başkasının lafıyla hareket ediliyor, ben anlamıyorum bu kadar mı hatrımız yok.. Henry aliyi 2 saat civarı bekledim gelmedi zaten onun dışında geçen hafta maçımı yaptım ve pc yüzü görmedim.. ben normalde foruma günde 5 msj atan biriyim 2 haftadır hem çalışıyordm hemde yazılılarımız var (çalıştığım yerde organizasyon şirketi olduğu için bir günümüz diğer günü tutmuyor :S )

burda eğer bana bir atıfta bulunulmamışsa ben yanlış anlamışım, başta bu kadr sıkışacağını tahmin etmemiştim, daha ukrayna ile toplam 2 lig maçı 1 de yarım hazılrık maçı yaptım :S (45 dk..) geçen turnuva da bir gün önceden yapardım maçları, çekip git demişsin ve çekip gitmeyi düşünmüyorum.. Bu turnuvayı kendine mal etmeye çalışmışıyorsun gibi bi görüntü ortaya çıkıyor unutma bu bir oyun kalp kırmaya ve bu kadar kasmaya değmez.. iyi forumlar..

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Bak dostum Burada bi tek kişinin ismini vermedim..Maçlarını yapmayan arkadaşların ismini verdim..Benim kızdığım nokta online oldugunuz halde ilgili konuya cevap yazmamanız..Günlük 5 mesaj atıyorsun bi mesajı bana veya rakibine atıp durumunu bildirseydin..böyle bi sorun ortaya çıkmazdı..Ben burda tek kişiyi yadırgamadım maçlarını yapmayanlara uyarı niteliğinde mesaj attım..
Ben The_Warrior ile maç yaparken ilk defa yunanistan takımı ile maç yaptım.Kimse sana ne kadar maç yaptığını sormuyor.Hepimiz çalışan insanlarız hepimizin işi var bildirirsin güzellik yaparız..Şuana kadar yapmadık mı ?

Ayrıca yazılanların hepsini üstüne almıssın..istemiyorsanız Çekip gidebilirsin kelimesi genel söylenmiş,Ali veli için özel söylenmemiş,bi kaç yazı önce alın maxicepleri turnuvaya ekleyin dien sendin :ss

Bu bir oyun basit gelebilir,ama kasmadan kendini zorlamadan çalışmadan bi iğneyi bile yerinden hareket ettiremezsin

Turnuvadaki diğer arkadaşlar sizi bekliyor,diğer arkadaşlar sizi beklemek zorundamı ? onlarında hakkları var.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hamachi açıyorum. 21'e kadar bekleyecem warrior'u.

;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ayrıca Ferret bizim grubu güncellersen iyi olur. Warrior'un 4 maçı dışında bitti maçlar. :oke:

kyoman

kyoman

Üye
Djgentleman(irlanda) ve Salihyet(Ukrayna) dostlarım , sizinle bugün maçlarımı yapmak istiyorum . Yarın yollcuyum ... ve artık online olacağımı pek sanmıyorum ..Bugün saat 24:00 a kadar online olcam .

eren6523

eren6523

Üye
arkadaşlar fıfa 2008 turnuvası varmı acaba ?

kyoman

kyoman

Üye
1. GRUP 5. HAFTA KARŞILAŞMALARI
1. MAÇ
SALİHYET(UKRANYA):2
KYO56(TÜRKİYE) :2
2. MAÇ
SALİHYET(UKRANYA):3

Salihyet

Salihyet

Üye
1. GRUP 4. HAFTA KARŞILAŞMALARI
1. MAÇ
SALİHYET(UKRANYA):2
2. MAÇ
SALİHYET(UKRANYA):3

çok güzel maçlar yaptık ;) kyo gerçekten çok tehlikeli bi rakip ;) epey zorlandım bile demicem(zorlanmak bile denemez, öldüm öldüm dirildim :) ), çok zorlu bi rakip olduğunu bildiğim için biras defans yaptım muhaffak oldum :)

tebrik ediyorum, güzel mücadelesini ;)

---

ayrıca;

Canturgay(Belçika)-3
Salihyet(Ukrayna)-3
rövanş;
Salihyet(Ukrayna)-4
Canturgay(Belçika)-1

arkadaşı tebrik ediyorm ;) çok güzel mücadele etti, ilk maç kendi kaleme akıllara zarar bi gol attım :ehe ama rövanşı biraz hırslı oldu :) turgay yanlış formasyonu kullandığı için iyi oynayamadı kanımca (ikinci maç) ;) ama ilk maç bende ne yapacağımı bilmiodm :)

canturgay

canturgay

Üye
hakkaten gol manyaktı...:D:D

--------------- Ekleme ---------------

romanya 0- 1 belçika
romanya 1- 6 belçika

Üst Alt