kyoman
Üye
Bir üstte salih ve dj nin 2. hafta yapmadıkları maçları oynanmış..Ben ise onlardan 3. hafta karşılaşmalarını yapmalarını istiyordum..bi ustunu oku
Bir üstte salih ve dj nin 2. hafta yapmadıkları maçları oynanmış..Ben ise onlardan 3. hafta karşılaşmalarını yapmalarını istiyordum..bi ustunu oku
Arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim internetimde sorun vardı çözemedim yeni hallettim sorunu kusura bakmayın inş bi dahaki turnuvada görüşürüz hepinizden çokça özür dilerim...
Eğer olayınız buysa hiç kusura bakmayın.. Ben ukrayna ile daha 2 lig maçı + bi yarı hazılık maçı yaptım.. Her neyse, eğer asarak keserek yürütmeye çalışırsanız hata edersiniz, biraz empati kurmaya çalışın, son zamanlarda ki bu uygulamalar hiç hoş değil.. Eğer istemiosanz girmem turnuvaya, maçlarınız da aksamaz.. alın maxi puanları da şampiona ekleyin Neyi nasıl açıklarsınız ?Dstm salihyet hepimiz 12 saatimizi online oyun oynayarak geçirmiyoruz.Ahmedin ve benim sınavım oğuzun çalışması vs.vs.. Herkesin bi yükümlülüğü ve sorumluluğu var ama biz ne yapıyoruz 30 dakikamızı bu oyuuna ayırıyoruz ki karşıdaki mahçup olmasın oyun kurallarıyla oynansın die..Bahanenelerin olacaktır özel hayatında işin gücün olacaktır elbette ama sen bu turnuvaya bunları bilerekten katıldın..bu turnuvaya 2 günde bir 30 dk ayırmak zor olmasa gerek..
Sırf size kolaylık olsun die maç günlerini 2 güne sarkıttık yetmedi..işi olanlara 3 hatta 4 gün verdik..Ben burda Teşekkür ve özür mesajı beklerken üstte çıkmaya çalışan birini görüyorum..
Sen bu turnuvanın mantığını anlamamıssın galiba..biz burda üyelerin kaynaşması adına bu turnuvayı düzenliyoruz maxipuan için değil..ama yinede emek harcandığı için maxipuanda veriyorruz..Dostluk bağı kuran arkadaşlar vardır aramızda mutlaka forumda sevmediği fakat konuştukça farklı düşüncelere kapılanlar aramızda yok değil..
Son olarak bunu söyliyeyim olayı kişiselleştirmeyelim maç gününde maçlar oynansın tatsızlık çıkmasın,hem rakip hemde turnuvayı düzenleyen mahçup olmasın
Diğer haksız olduğun konular hakkında bir fikrim olmadığı iiçin o konular hakkında birşey diyemem.Ben bu sitede ki herkezin haklı olması olayına alıştımhaklısın, hemde çok haklısın.. Herkez haklı bir ben haksızım.. Her konuda aynı muamele....