3.Maxicep Online Oyun Turnuvası - MaxiCep Euro 2008-FerreT şampiyon

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Puan durumu ve fikstür Güncel...maçlarını tamamlamayan arkadaşlar tamamlasın ltfn..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Warrior 1 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet olacak, ;)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
evet daha yapmadık ben uzun zamandır beri burdayım salihyet meydanda yok onu bekliyom gelirse hemen yapacaz

soner1987

Üye
Arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim internetimde sorun vardı çözemedim yeni hallettim sorunu kusura bakmayın inş bi dahaki turnuvada görüşürüz hepinizden çokça özür dilerim...

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Kurtoğlu85(norveç) 4 - 3 FerreT(yunanistan)
Kurtoğlu85(norveç) 1 - 3 FerreT(yunanistan)

Arkadaşlar size maçlarınız bu saatte yapın dedik..bi şans verdik ama bu şansı her zaman beklemeyin..ben maçım olsa hangi tarih ve zamanda anlaşılmıssa önemli bi işim çıksa bile giderim..
Bu kadar yeter bundan sonra maç saati günleri dışında maç yapılmayacak..Maça gelmeyen arkadaşın rakibi bana durumunu bildirmesi lazım..bana bi bahane söylemeyin yoksa maç günlerini ve saatlerini ayarlamamız gerecek..

Lütfen kurallara uyalım maça gelmeyen arkadaşın rakibinide mahçup etmeyin..

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim internetimde sorun vardı çözemedim yeni hallettim sorunu kusura bakmayın inş bi dahaki turnuvada görüşürüz hepinizden çokça özür dilerim...

önemli değil soner biz zaten senin bi problemin oldugunu bizi yarı yolda bırakmayacağını biliyorduk..inş bi dahaki turnuvada grşz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Warrior kaçta giriyor nete?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Maçını gününden 1 gün sonra da oynamayanlara bence ikisi de mağlup olmuş gibi 2 mağlubiyet yazılsın. Puan almadan oynamış gözüksünler.

Böyle ciddiyetsiz olay olmaz çünkü.

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Henry 1040,Salihyet,DJGENTLEMAN,Ousahin hepiniz bugün online olmuşsunuz biriniz tek kelime bile etmemiş sanki maçı yapacak sizler değilsiniz

Henry ve Oğuzla konuştum Henry 2 gündür cevap bekliyor gelmiyor oğuzda aynı şekilde yani ben bu adamlar maç oynamak için heveslidir derim..Ben 4. maçımı tamamladım siz daha 3.maçı yapmadınız lütfen biraz sorumluluk alın..yine iyi niyetimden söylüyorum yarın bu maçlar oynanmassa 0 puan alacaksınız arkadaşlar..basit bi turnuva gözüyle bakmayın istemiyorsanız çekilip gidebilirsiniz bu turnuva 2 kişi ile bile devam eder

Salihyet

Salihyet

Üye
Yha bu ne demektir, hakaretten farksız bi mesajı nasıl açıklarsnz yhaA ? biz aylak gezen insanlar gibi mi gözüküorZ ? geçen turnuva ile bu turnuvanın yapıldığı tarihi bir tutamazsınız, ben eve 6 da geliorm 1 saat yemek + 2 saat deli gibi ders çalışıorm, ekstra işlerde çalışıorm.. Bu kadar önemli olduğunu bilseydim, işimden istifa eder, sınıfımı 1 sene daha okur, turnuva için günde 2 hazırlık maçı yapardım :@ Eğer olayınız buysa hiç kusura bakmayın.. Ben ukrayna ile daha 2 lig maçı + bi yarı hazılık maçı yaptım.. Her neyse, eğer asarak keserek yürütmeye çalışırsanız hata edersiniz, biraz empati kurmaya çalışın, son zamanlarda ki bu uygulamalar hiç hoş değil.. Eğer istemiosanz girmem turnuvaya, maçlarınız da aksamaz.. alın maxi puanları da şampiona ekleyin ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben hala warrior'u bekliyorum. :)

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Neyi nasıl açıklarsınız ?Dstm salihyet hepimiz 12 saatimizi online oyun oynayarak geçirmiyoruz.Ahmedin ve benim sınavım oğuzun çalışması vs.vs.. Herkesin bi yükümlülüğü ve sorumluluğu var ama biz ne yapıyoruz 30 dakikamızı bu oyuuna ayırıyoruz ki karşıdaki mahçup olmasın oyun kurallarıyla oynansın die..Bahanenelerin olacaktır özel hayatında işin gücün olacaktır elbette ama sen bu turnuvaya bunları bilerekten katıldın..bu turnuvaya 2 günde bir 30 dk ayırmak zor olmasa gerek..

Sırf size kolaylık olsun die maç günlerini 2 güne sarkıttık yetmedi..işi olanlara 3 hatta 4 gün verdik..Ben burda Teşekkür ve özür mesajı beklerken üstte çıkmaya çalışan birini görüyorum..

Sen bu turnuvanın mantığını anlamamıssın galiba..biz burda üyelerin kaynaşması adına bu turnuvayı düzenliyoruz maxipuan için değil..ama yinede emek harcandığı için maxipuanda veriyorruz..Dostluk bağı kuran arkadaşlar vardır aramızda mutlaka forumda sevmediği fakat konuştukça farklı düşüncelere kapılanlar aramızda yok değil..

Son olarak bunu söyliyeyim olayı kişiselleştirmeyelim maç gününde maçlar oynansın tatsızlık çıkmasın,hem rakip hemde turnuvayı düzenleyen mahçup olmasın

ouSahin

ouSahin

Üye
Romanya 1-0 İrlanda
İrlanda 1 - 0 Romanya

Salihyet

Salihyet

Üye
Neyi nasıl açıklarsınız ?Dstm salihyet hepimiz 12 saatimizi online oyun oynayarak geçirmiyoruz.Ahmedin ve benim sınavım oğuzun çalışması vs.vs.. Herkesin bi yükümlülüğü ve sorumluluğu var ama biz ne yapıyoruz 30 dakikamızı bu oyuuna ayırıyoruz ki karşıdaki mahçup olmasın oyun kurallarıyla oynansın die..Bahanenelerin olacaktır özel hayatında işin gücün olacaktır elbette ama sen bu turnuvaya bunları bilerekten katıldın..bu turnuvaya 2 günde bir 30 dk ayırmak zor olmasa gerek..

Sırf size kolaylık olsun die maç günlerini 2 güne sarkıttık yetmedi..işi olanlara 3 hatta 4 gün verdik..Ben burda Teşekkür ve özür mesajı beklerken üstte çıkmaya çalışan birini görüyorum..

Sen bu turnuvanın mantığını anlamamıssın galiba..biz burda üyelerin kaynaşması adına bu turnuvayı düzenliyoruz maxipuan için değil..ama yinede emek harcandığı için maxipuanda veriyorruz..Dostluk bağı kuran arkadaşlar vardır aramızda mutlaka forumda sevmediği fakat konuştukça farklı düşüncelere kapılanlar aramızda yok değil..

Son olarak bunu söyliyeyim olayı kişiselleştirmeyelim maç gününde maçlar oynansın tatsızlık çıkmasın,hem rakip hemde turnuvayı düzenleyen mahçup olmasın

Ben bu sitede ki herkezin haklı olması olayına alıştım ;) haklısın, hemde çok haklısın.. Herkez haklı bir ben haksızım.. Her konuda aynı muamele....

kyoman

kyoman

Üye
Ben bu sitede ki herkezin haklı olması olayına alıştım ;) haklısın, hemde çok haklısın.. Herkez haklı bir ben haksızım.. Her konuda aynı muamele....
Diğer haksız olduğun konular hakkında bir fikrim olmadığı iiçin o konular hakkında birşey diyemem.
Ama bu konuda haksız olduğunu söyliye bilirim.
.

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bana konuda haklı oldugun bi yer göster senden özür dileyeyim..

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
ya ferret abi ben kaç saatten beri hamachideyim ve salihyette orda mesaj yazıyom almıyor ne yapıcaksan bi yap artık :(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Salihin hamachi açık oluyor ama başında değildir. Orda olsa zaten yazar merak etme adam kaç gündür seni bekliyor oynamak için.

kyoman

kyoman

Üye
Djgentleman(irlanda) ve Salihyet(Ukrayna) dostlarım , sizinle bugün maçlarımı yapmak istiyorum . Kısmetse yarın veya yarından sonra şehir dışına çıkacam , onun için bir müddet olmıyacam . Bugün saat 01:00 a kadar hamachide olcam. Şuan hamachiden sizinle konuşmaya çalışıyorum ama sizden cvb alamıyorum...

Üst Alt