Telefon Tavsiyesi 3 Cihaz Arasında Kaldım.

Hangisini önerirsininz?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Faşist bir düşünce rom falan yok orjinal stock hali snapdragon 410 varken bu hal.

Faşist bir düşünce rom falan yok orjinal stock hali snapdragon 410 varken bu hal.
dediğim olay da bu halde giderse bir süre sonra kaybedecek stabilliğini.
dediğim olay da bu halde giderse bir süre sonra kaybedecek stabilliğini.
androidin keyfi var uğraşcan biraz telefonla öyle etliye sütlüye karışmıcaksan zaten git iphone al haksız mıyım hocam
en güzeli. bunlar benim şahsi görüşlerim zaten. Şu güne kadar symbian mod atmayla uğraştım o bitti windows insider ile uğraştım vsvs. artık rahata ermek istiyor kafam

Tepkiler: yaytas

Emre

Üye
kusura bakmayın ama, kaç yıl geriden geliyorsunuz acaba?

Tepkiler: byAndroid

Enes

Üye
androidde iphone'a geçtim androidi pek de aradığım söylenmez. ancak burdaki her insan ayrı bir düşünce demek düşünce almak iyi lakin sayı arttıkça iş karışıyor. telefondan beklentilerinize ve kullanım ihtiyaçlarınıza bakarak karar verin. müzik problem değil ama resim atmak gerçekten eziyet ios da bu arada.

0343434

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dün itibariyle iPhone 6 almış bulunmaktayım. Herkese yardımları için teşekkür ederim. Arkadaşın da dediği gibi yok kasmaymış yok sürekli güncelleme beklemeymiş hiç bir şekilde tahammül edemem. Gider resimleri müzikleri daha uzun sürede atarım ama asıl iş içte kalıyor malesef.

Tepkiler: yaytas, El~PisToLeRo ve Murdoc Massaka
Hayırlı olsun. Bence de doğru seçimi yapmışsınız.

yaytas

Üye
hayırlı olsun tabi telefonla uğraşmıcaksan doğru seçim ama g4 de iyi yani D

Tepkiler: Murdoc Massaka