29 Nisan 2015;Microsoft Etkinliğine Dair....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
@maydinmaydin MİCROFOST :ehe
Kırıldım :ehe :D
İyi de sistem tamamen karolar üzerineyken siz kalkıp karoları kaldırıyorum demelerini beklerdeniz imkansız. Adamlar biraz değiştirir ama başka türlü olmaz. O zaman tamamen bağımsız bir yeni sistem gelmesi gerekir ki öyle de olmuyor. Ki gelse de biz zaten destek alamayız yine. Yani ya böyle beğendirtecek ya da böyle bitecek :) Bunu yıl sonuna kadar göreceğiz.
Bu arada NOKİA İÇİN AÇILMIŞ BİR DAVADAN DOLAYI Microsoft satın aldı diye ona devredilen bir patent davası varmış. Sanıyorum Amerika da Lumia satışları yasaklanacakmış. 4 yıllık bir davaymış. Eğer böyle olursa yavaştan ms göçüşe geçer :S Umarım yasak gelmez :)

Gelecek Microfost'un olacak :D
Her mesajında farklı bir yerden vurmaya çalışıyorsun fakat olmuyor. Bu bahsettiğin göreceli bir şey ve tescillenen falan bir şey ortada. Kim neyi tescilledi? Bilgisayarda da Windows 8.1 kullanıyorum telefonda da. Benim gibi beğenen 20 adam falan bulsam buraya yorum yazdırsam beğenilmiş olduğu mu tescillenmiş olacak? Bu kadar memnuniyetsizsen neden hâla Windows Phone kullanıyorsun. Ben senin kadar memnuniyetsiz olsaydım 3.kez telefon değiştiriyor falan olurdum. İlginç geldi tavrın.

Microsoft Win10 ile metro arayüzden vazgeçiyor sen hala göreceli diyorsun. Yahu üreten adam bıraktı diyorum ben sana :)

• Beğen
Tepkiler: emz

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Geçen sene olan etkinliğe boş diyen arkadaşlar var burada, nasıl Hololense boş diyebiliyorsunuz ya? Nasıl nasıl? Adamlar pc ve Xbox ı bağladı, tabletten Xbox oyunu oynadılar, nasıl boş geçti? Sırf Windows Phone a öncelik vermiyor diye nasıl boş bir etkinlik oldu bu? Telefon adına çok dolu dolu etkinlikler bekliyorlarsanız gidin iPhone alın. Adamlar her sene yeni bir ios sürümü çıkartıyor, iOS ta olmayan basit özellikleri bile yeni bir teknoloji harikasıymış gibi tanıtıyorlar. Onların etkinlikleri çok dolu, valla gidin iPhone alın.
burası wp platformu için değil mi? hatta sitenin adı da maxicep deği lmi? maxipc felan diil yada maxixbox da diil. tabiki telefon için bekliyoruz. hololensten bana ne ki şuan için kim kullanabiliyor? 10 yıldan önce sahaya yayılmayacak bir özellik, geleceğe bakıp gözümüzü kırpıştırarak mı bekleyelim? benim pcdeki metro arayüzdeki uygulamaların hiçbiri çalışmıyor ve bayada yaygın bir problem daha doğru düzgün çözüm üretebilen yok. benim wp den şikayetim yok telide zaten nokia olduğu için değil windows olduğu için aldım. kolay kolay androidede dönmem bazı arkadaşlar gibi akla hayale gelmeyen über özellikler beklemiyorum, wp10 ile gelecek ilave özellikler bile benim için androidi kafamdan silmeye yetiyor. tabiki kimse süper yenilikler beklemesin bekleyenlerde ne beklediğine dair en ufak bir fikileri de yoktur zaten. herkesin büyük beklenti içinde olması bu platformu sevip ama yaygın olmamasından kaynaklı. acaba süper bişeyler gelirde marka iphone kıvamına ulaşır mı düşüncesinde. benim şahsi kanaatim bu etkinlik ve yeni cihazlardan sonra bol bol yabancı dizi film ve sinema filmlerinde iphone yerine microsoft telefonları görmeye başlarız ondan sonra marka başını alır gider. ms koca koca adamların yönettiği bir şirket artık geleceğin mobilde olduğunu görüyorlar ve geç kaldıklarının farkındalar zaten tek platformda tüm cihazları birleştirmekte amaç bu mantığa hizmet edecek bilmiyorum karşılaşanınız oldumu ben dün telden 5 resim sildim tesadüfen pcde çöp kutusuna baktığımda silinmiş resimleri oradada gördüm.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, ceza87, saylhamiosun ve 1 kişi daha

saylhamiosun

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogen ile ilgili sürpriz gelişmelerde bekliyorum Microsoft'dan.

Emre

Üye
Windroid

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
gerçek anlamda neler olacak etkinliği % ye vursak oran ne olur acaba iyi ve kötü geçti açısndan boş mu dolumu merakla bekliyorum

saylhamiosun

Üye
    Konu Sahibi
Etkinliği ülkemizde,Samanyolu TV 'den izleyebilirsiniz arkadaşlar.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
açıkçası microsoftun nereye gideceği umrumda değil telefon elimde ne gelirse kullanmaya açığım :D

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Etkinliğin linki var ise atarmısınız.

hasim38

hasim38

Üye
Arkadaşlar ben l735 alacağım da şimdi bu telefon nokia yazıyor diye satamama durumum olur mu ?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar ben l735 alacağım da şimdi bu telefon nokia yazıyor diye satamama durumum olur mu ?
Nokıa mı?"Battı kardeş o,microsoft satın aldı..""Nokıa artık para etmiyor". 500e aldıysan eğer 1 ay sonra bile sana adam 200 der.Artık esnafçılar Nokıa ya göre bu durumdalar

hasim38

hasim38

Üye
TE="kaygisiz43, post: 7610263, member: 1198166"]Nokıa mı?"Battı kardeş o,microsoft satın aldı..""Nokıa artık para etmiyor". 500e aldıysan eğer 1 ay sonra bile sana adam 200 der.Artık esnafçılar Nokıa ya göre bu durumdalar[/QUOTE]
İkinci El pert diyorsun

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
TE="kaygisiz43, post: 7610263, member: 1198166"]Nokıa mı?"Battı kardeş o,microsoft satın aldı..""Nokıa artık para etmiyor". 500e aldıysan eğer 1 ay sonra bile sana adam 200 der.Artık esnafçılar Nokıa ya göre bu durumdalar
İkinci El pert diyorsun[/QUOTE]
malesef çoğu esnaf bu kafada artık Nokıa almıyor yada düşük fiyattan alıyor
Bakalım etkinlik 3 gün devam edecekmiş.Bizlere ne zaman vakit ayıracaklar acaba :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şuanda neler oluyor anlamıyorum adam konuşuyor zaman zaman bakıyorum

trepcan

trepcan

Üye
Anladığım kadarıyla (doğru mu anladım emin değilim) :) .net in yeni sürümü ile yazdığın kodu hem Linux hem Macintosh hemde Windows için yayınlayabiliyorsun. Tek uygulama ile üç ortam için uygulama geliştirilmek demek ki böyle bir şey varsa süper bir durum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
windows, mac ve Linux için .Net Core yarın gelicek tarzında bir şey söylendi birde uyuglamaların çapraz platformalarda çalışabilir falan dendi ancak tam olarak anlamadım
web sitesinden tüm sistemler için ortak uygulama geliştirile bilecek galiba ios mac android windows phone windows hepsine
ios uyuglamalarının windows'a kolay bir şekilde aktırala bileceğinden bahsediyor
bu etkiliğin tamamını izliyemiyeceğim ya birazdan mecburiyetten çıkamam gerekiyor arkadaşlar iyice takip edin özet bekliyorum sizden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt