maydinmaydin
Üye
@maydinmaydin MİCROFOST
Kırıldım![]()
İyi de sistem tamamen karolar üzerineyken siz kalkıp karoları kaldırıyorum demelerini beklerdeniz imkansız. Adamlar biraz değiştirir ama başka türlü olmaz. O zaman tamamen bağımsız bir yeni sistem gelmesi gerekir ki öyle de olmuyor. Ki gelse de biz zaten destek alamayız yine. Yani ya böyle beğendirtecek ya da böyle bitecekBunu yıl sonuna kadar göreceğiz.
Bu arada NOKİA İÇİN AÇILMIŞ BİR DAVADAN DOLAYI Microsoft satın aldı diye ona devredilen bir patent davası varmış. Sanıyorum Amerika da Lumia satışları yasaklanacakmış. 4 yıllık bir davaymış. Eğer böyle olursa yavaştan ms göçüşe geçer :S Umarım yasak gelmez![]()
Gelecek Microfost'un olacak

Her mesajında farklı bir yerden vurmaya çalışıyorsun fakat olmuyor. Bu bahsettiğin göreceli bir şey ve tescillenen falan bir şey ortada. Kim neyi tescilledi? Bilgisayarda da Windows 8.1 kullanıyorum telefonda da. Benim gibi beğenen 20 adam falan bulsam buraya yorum yazdırsam beğenilmiş olduğu mu tescillenmiş olacak? Bu kadar memnuniyetsizsen neden hâla Windows Phone kullanıyorsun. Ben senin kadar memnuniyetsiz olsaydım 3.kez telefon değiştiriyor falan olurdum. İlginç geldi tavrın.
Microsoft Win10 ile metro arayüzden vazgeçiyor sen hala göreceli diyorsun. Yahu üreten adam bıraktı diyorum ben sana