Dün black yüklü 1520 ile bendeki 1520yi karşılaştırdım. 8.0 da yazılar ve simgelerin 8.1 e oranla büyük olması ve Facebook mesajlarda entegre olması bu ikisinin 8.1 de olmasını isterdim. Öyle daha iyiydi.En önemlisi: Bildirim merkezi ve ayar kısayolları olmayan bir hesap makinesiydi![]()
8.1 için hangi özelliklerin gelmesini isterdiniz diye anket düzenleyenler, geldikten sonra da 8.1 eksiklikleri diye konular açanlar siz değil miydiniz yahu! Tamam ilerleme oldu ama beklentileri karşılamadığını hepimiz itiraf ettik. Şimdi niye bana yükleniyorsunuz arkadaş

apk to appxAndroid mağazası kullanılcaksa wp için uygulama geliştiren kaç kişi kalır kendi kendinin sonunu hazırlar

Her mesajında farklı bir yerden vurmaya çalışıyorsun fakat olmuyor. Bu bahsettiğin göreceli bir şey ve tescillenen falan bir şey ortada. Kim neyi tescilledi? Bilgisayarda da Windows 8.1 kullanıyorum telefonda da. Benim gibi beğenen 20 adam falan bulsam buraya yorum yazdırsam beğenilmiş olduğu mu tescillenmiş olacak? Bu kadar memnuniyetsizsen neden hâla Windows Phone kullanıyorsun. Ben senin kadar memnuniyetsiz olsaydım 3.kez telefon değiştiriyor falan olurdum. İlginç geldi tavrın.Bundan 2 sene öncesinde belirttiğim bişey vardı. Win8 başarılı olursa WP'in önü açılır demiştim. Maalesef Win8 başarılı olamadı. Metro arayüz bilgisayar kullanıcılarının beğenisini alamadı. Bilgisayarda bu arayüzü beğenmeyenler aynı arayüzü kullanan mobil cihazlardan da kaçındılar. Zaten Microsoft Win10 ile büyük oranda metro arayüzden vazgeçti. Klasik arayüze daha ağırlık verdi. Akşam Microfost'un yapacağı en iyi şey farklı bir arayüzle insanların karşısına çıkmak olur. Ama bunu beklemiyorum. Bunu yapacak kadar WP'ye zaman ve kaynak ayırmıyorlar. Beğenenler vardır muhakkak ama ben genel konuşuyorum. Beğenilmediği Win8 ile tescillendi. WP10 ile harika özellikler gelse bile sistem marjinallikten kurtulamayacak ve kullanıcı kitlesi istenilen şekilde genişlemeyecek. WP gelişmek istiyorsa önce karolarla kendisine ördüğü duvarı yıkmalı derim başka da bişey demem.
Sanırım arkadaşımız nabız ölçmeye çalışıyor,fakat şerbet haddinden fazla sıcak.Elini o kadar yakıyor ki doktor mu olacak ahçı mı kararsız.Her mesajında farklı bir yerden vurmaya çalışıyorsun fakat olmuyor. Bu bahsettiğin göreceli bir şey ve tescillenen falan bir şey ortada. Kim neyi tescilledi? Bilgisayarda da Windows 8.1 kullanıyorum telefonda da. Benim gibi beğenen 20 adam falan bulsam buraya yorum yazdırsam beğenilmiş olduğu mu tescillenmiş olacak? Bu kadar memnuniyetsizsen neden hâla Windows Phone kullanıyorsun. Ben senin kadar memnuniyetsiz olsaydım 3.kez telefon değiştiriyor falan olurdum. İlginç geldi tavrın.

Bunu yıl sonuna kadar göreceğiz.
finliler çakal çıktı@maydinmaydin MİCROFOST
Kırıldım![]()
![]()
İyi de sistem tamamen karolar üzerineyken siz kalkıp karoları kaldırıyorum demelerini beklerdeniz imkansız. Adamlar biraz değiştirir ama başka türlü olmaz. O zaman tamamen bağımsız bir yeni sistem gelmesi gerekir ki öyle de olmuyor. Ki gelse de biz zaten destek alamayız yine. Yani ya böyle beğendirtecek ya da böyle bitecekBunu yıl sonuna kadar göreceğiz.
Bu arada NOKİA İÇİN AÇILMIŞ BİR DAVADAN DOLAYI Microsoft satın aldı diye ona devredilen bir patent davası varmış. Sanıyorum Amerika da Lumia satışları yasaklanacakmış. 4 yıllık bir davaymış. Eğer böyle olursa yavaştan ms göçüşe geçer :S Umarım yasak gelmez![]()