29 Nisan 2015;Microsoft Etkinliğine Dair....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Geçen sene olan etkinliğe boş diyen arkadaşlar var burada, nasıl Hololense boş diyebiliyorsunuz ya? Nasıl nasıl? Adamlar pc ve Xbox ı bağladı, tabletten Xbox oyunu oynadılar, nasıl boş geçti? Sırf Windows Phone a öncelik vermiyor diye nasıl boş bir etkinlik oldu bu? Telefon adına çok dolu dolu etkinlikler bekliyorlarsanız gidin iPhone alın. Adamlar her sene yeni bir ios sürümü çıkartıyor, iOS ta olmayan basit özellikleri bile yeni bir teknoloji harikasıymış gibi tanıtıyorlar. Onların etkinlikleri çok dolu, valla gidin iPhone alın.

+9

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Tek sözüm cortananın Türkçe olması ile buralar nasıl dolacak göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung WP'ye sakız fiyatlara telefon çıkarsa bence WP 2.liğe oturur.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

saylhamiosun

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası şimdiye kadar sunduklarından,sızdırdıklarından ziyade;Hiç göstermedikleriyle biz son kullanıcıları şaşırtabilirler ve sürdürülebilirliği olur diye düşünüyorum.Yani bizlerin tolerans eşiği tamamen görmediklerimize bağlı..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
yarına az kaldı 30 saat falan hatta

• Beğen
Tepkiler: saylhamiosun
byibo

byibo

Üye
Bence mobil ile ilgili olarak office vb birkaç bahsedilen özellik ve en fazlada yapılan hata düzeltmelerinden bahsedecekler

ihsan.snmz

Üye
Gece bekçiliği yaptığım için uyuyor olacağım bekleme derdim de yok akşam özet geçersiniz artık

kamuraN021

kamuraN021

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bazı arkadaşlardan "8.1 ile ne değişti ki" diyerek hafife almalar görüyorum.
Onlara söyleyeceğim tek cümle: O halde telefonunuzu bi 8.0'a döndürüp biraz kullanın, eğer biraz dayanabilirseniz ve şok yaşamazsanız anlarsınız.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve ceza87
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
8.1 ile ne gelişti Allah aşkına? Karoların arkasına fotoğraf koyabilir olduk. 10 ile ne değişecek? Telefon arkaplanına resim koyabileceğiz!

Siz hiç 8.1'den 8.0'a dönmediniz sanırım :tebessüm:
İsterseniz 8.0 sürümüne inip bir süre kullanmayı deneyin...

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Build build dedik ahada geldi çattı. Saatler sonra gorecez meşhur win10 u. Bakalım tahmin ettiğimiz gibi olacak mı. Bir önceki etkinlikten çok daha ileri gidilmediyse yuh dicem.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
Siz hiç 8.1'den 8.0'a dönmediniz sanırım :tebessüm:
İsterseniz 8.0 sürümüne inip bir süre kullanmayı deneyin...

Abi sadece o dönemden aklımda kalan birkaç şeyi söyleyeyim. Wp zaten en büyük özelliği hesap makinesi olmasıydı ve bütün sistemini sanki hesap makinesinden çıkmış gibi olmasıydı. Sadece ara sıra tepeye mesaj bildirimi gelip kayboluyordu ve ara yüz şimdiki gibi karolara uygun değildi. Saçma devasa boşluklar vardı ve çok rezil bir görüntü vardı. Ha bu arada ben telefonu 2013 Ekim de aldım. Mağazaya en basitinden bir şey aradığımda hepsi çakmaydı ve bir hill climp racing bile 4-5 ay sonra gelmişti. 8.0 bu kadar saçmaydı. Ama 8.1 ' den sonra şimdi gir mağazaya bak bulamayacağın şey yok. Şimdi orijinal uygulama olmasa bile onla aynı işi yapanlar var. Öbüründe o bile olmuyordu. Bence şimdiki halinin değerini bilsinler. Düşündükçe sinirlerim oynuyor :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi sadece o dönemden aklımda kalan birkaç şeyi söyleyeyim. Wp zaten en büyük özelliği hesap makinesi olmasıydı ve bütün sistemini sanki hesap makinesinden çıkmış gibi olmasıydı. Sadece ara sıra tepeye mesaj bildirimi gelip kayboluyordu ve ara yüz şimdiki gibi karolara uygun değildi. Saçma devasa boşluklar vardı ve çok rezil bir görüntü vardı. Ha bu arada ben telefonu 2013 Ekim de aldım. Mağazaya en basitinden bir şey aradığımda hepsi çakmaydı ve bir hill climp racing bile 4-5 ay sonra gelmişti. 8.0 bu kadar saçmaydı. Ama 8.1 ' den sonra şimdi gir mağazaya bak bulamayacağın şey yok. Şimdi orijinal uygulama olmasa bile onla aynı işi yapanlar var. Öbüründe o bile olmuyordu. Bence şimdiki halinin değerini bilsinler. Düşündükçe sinirlerim oynuyor :D

En önemlisi: Bildirim merkezi ve ayar kısayolları olmayan bir hesap makinesiydi :karisti:

og1907

og1907

Üye
Bu işler sabır işidir kimse size kısa sürede muhteşem bir sistem sunamaz biraz daha sabır edilirse tahminim güzel şeylerin olacağı.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Sen bide benim gibi olan kullanıcıları düşün. Kasım 2012den beri kullananları :) Tüm güncellemeleri aldık resmen. İlk gdr 1 geldi. Şaka gibiydi. Telefona mesajla yanıtlama falan gelmişti. Tabi o zamanlar bende 920 vardı. Off Allah'ım neyse daha fazla konuşmak istemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve B.A.R.O.N
dakamon

dakamon

Üye
Sen bide benim gibi olan kullanıcıları düşün. Kasım 2012den beri kullananları :) Tüm güncellemeleri aldık resmen. İlk gdr 1 geldi. Şaka gibiydi. Telefona mesajla yanıtlama falan gelmişti. Tabi o zamanlar bende 920 vardı. Off Allah'ım neyse daha fazla konuşmak istemiyorum :)

Sen resmen Sümer tabletlerinden bi tanesini kullanmışsın :D ekrana görüntü versin yeter modunda. :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve emz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt