(250tl-275tl) arası 2.EL Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

atom23

atom23

Üye
    Konu Sahibi
(250tl-275tl) arası 2.EL Telefon Önerisi
Nokia 603 düşünüyorum aslında ama bu telefonun artıları-eksileri hakkında hiç bir bilgim yok.Bu bütçe Nokia 603 almama yeter mi.Samsung s5570 galaxy s1 mi almalıyım yoksa Nokia 603 mu daha önce dokunmatik kullanmadım.Bu telefonların şarjları kaç gün gidiyor.Dokunmatikleri sağlam mı?
Telefonda fazla oyun oynamam. internet e de en fazla yarım saat veya bir saat girerim.Müzikte nadiren dinlerim.Sizce hangi telefonu almalıyım?

NeverCry

NeverCry

Üye
Nokia 603 düşünüyorum aslında ama bu telefonun artıları-eksileri hakkında hiç bir bilgim yok.Bu bütçe Nokia 603 almama yeter mi.Samsung s5570 galaxy s1 mi almalıyım yoksa Nokia 603 mu daha önce dokunmatik kullanmadım.Bu telefonların şarjları kaç gün gidiyor.Dokunmatikleri sağlam mı?
Telefonda fazla oyun oynamam. internet e de en fazla yarım saat veya bir saat girerim.Müzikte nadiren dinlerim.Sizce hangi telefonu almalıyım?

samsungu almanı öneririm artıları daha fazla.

atom23

atom23

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s1 e bütçem yetmiyor sanırım Nokia 603 nasıl telefon ve ikinci eli kaç paradır

cemonur45

Üye
kardesim sen en iyisi git bir galaxy mini al sifirlari 300 lira

phard10

Üye
ben sana samsung galaxy s1i 300e vereyim hiçbir sorunu yok

avast

avast

Üye
mini2 al s1 le ayni gibi rami falan

Anil-D

Anil-D

Üye
nokia alma

mekan38

Üye
bana sorarsanda samsung alma nokia diyip karalama yıllardır kullanıcısıyım cok memnunum garantisi hiçbirinde yok 5800 ım vardı on kapagını ben actım ızlerı bile kalmıstı acınca kablosu koptu geri taktım gonderdım yenısını takmıslar valla ben helal olsun diyoyoyun oynamam dıyosan al bi nokia

by-pegasus

Üye
symbian devri bitti

wymy

wymy

Üye
Galaxy ace satayım sana 275Tl'ye

wymy

wymy

Üye
ben bir günü çıkarıyorum edgede internet hep açık arada haber okuyorum tapatalktan forum takip ediyorum sürekli whatsapp mesajlaşma 1 gün gidiyor bir tanede ekstra pilim var ben onu hiç kullanmadım 2750mah diyo çin malı olanlardan uzun sürüyo şarj olması 2 kez denedim biraz daha uzun gidiyor ama 8 saat şarj olması lazım neyse onuda veririm ben normal pille 1 gün yapıyorum sabah 8 akşam 11 falan oluyor mp3 dinliyorum arada sen onuda yapmıyormuşsun 1 pil yetmezse 2.pili kullanırsın ama tahminim yeter.

Anil-D

Anil-D

Üye
c6 01 satarım

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Ace ı al

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Android ı tavsiye ederim

yy.33

yy.33

Üye

bu özellikte bi telefon arıyorsan wave 2 tam sana göre sağlamlığı olsun şarjı olsun her bakımdan diğer telefonlara göre önde 1 tek işletim sistemi bada olması dışında oda oyun diğer şeylere takılmadığın için pek önemli değil... camera net çekiyor stabil bi kullanışı var (pc de ne iş görüyorsan bu telefonda da neredeyse aynısını yapabilirisin...
1ghz
512ram
2gb alan
3.7 ekran... işini görür diye düşünüyorum tabi tercih senin.

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Wave Android değil ama iyi

mekan38

Üye
nokia 603 satlık kardes sıfır almıstım temiz istanbul içi görüsebiliriz

wolfmen1818

wolfmen1818

Üye
İphone 3Gs

Üst Alt