2.EL TELEFON ALMAK İSTİYORUM BÜTÇE (250tl-275tl)

Sponsorlu Bağlantılar

atom23

atom23

Üye
    Konu Sahibi
2.EL TELEFON ALMAK İSTİYORUM BÜTÇE (250tl-275tl)
Nokia 603 düşünüyorum aslında ama bu telefonun artıları-eksileri hakkında hiç bir bilgim yok.Bu bütçe Nokia 603 almama yeter mi.Samsung s5570 galaxy s1 mi almalıyım yoksa Nokia 603 mu daha önce dokunmatikkullanmadım.Bu telefonların şarjları kaç gün gidiyor.Dokunmatikleri sağlammı?
Telefonda fazla oyun oynamam. internet e de en fazla yarım saat veya bir saat girerim.Müzikte nadiren dinlerim.Sizce hangi telefonu almalıyım?

kapakli511

kapakli511

Üye
galaxy mini galaxy y gibi telefonlara bak o fiyata göre iyi telefonlar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
samsung galaxy yang nokia 5800

behbudlu

Üye
Bence en iyisi nokia x2 00 hem de bu telefon java olmasina bakmayaraq whatsapp aciyor. Ayni zamanda butcenide korursun.

atom23

atom23

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy yang nokia 5800
Samsung galaxy y nin ekranı çok ufak kamerasıda 2.megapiksel,kamerası en azından 3.2 olsun

- - - Eklendi - - -

Bence en iyisi nokia x2 00 hem de bu telefon java olmasina bakmayaraq whatsapp aciyor. Ayni zamanda butcenide korursun.
Bu telefonda Wifi yok.Ben Wifi özelliği olan bir telefon almak istiyorum

- - - Eklendi - - -

Nokia 603 alınmaz mı 250 tl ye

Anil-D

Anil-D

Üye
alırsın ama temizinden olanlar 320 den başlıyor

iOSait

iOSait

Üye
Nokia 603 düşünüyorum aslında ama bu telefonun artıları-eksileri hakkında hiç bir bilgim yok.Bu bütçe Nokia 603 almama yeter mi.Samsung s5570 galaxy s1 mi almalıyım yoksa Nokia 603 mu daha önce dokunmatikkullanmadım.Bu telefonların şarjları kaç gün gidiyor.Dokunmatikleri sağlammı?
Telefonda fazla oyun oynamam. internet e de en fazla yarım saat veya bir saat girerim.Müzikte nadiren dinlerim.Sizce hangi telefonu almalıyım?

akıllı yada yarım akıllı telefonlar en az 300TL den başlıyor mecbur bütçeyi genişletmen lazım

Anil-D

Anil-D

Üye
yarım akıllı nasıl oluyor :d:

fk555897

fk555897

Üye
Samsung Wave 2'ye bakmanı tavsiye ederim.

Anil-D

Anil-D

Üye
şaka yaptım dostum :D

Üst Alt